Traders houden van wedstrijden, en als zeer competitieve wezens, houden ze er niet alleen van om te winnen; ze willen opscheppen en er over opscheppen wanneer ze klaar zijn. Maar het spel van handelen met hoge risico’s, hoge inzet en hoge beloning is niet altijd de gemakkelijkste om in te stappen.

Trading veranderen in iets leuks en positiefs – en helemaal geen stress – is slechts een van de manieren waarop PrimeXBT het spel verandert voor de trading gemeenschap. Hun nieuwste ontwikkeling, ‘all-new Contests module‘, is gemaakt voor precies dat.

Hier is een nadere blik op de nieuwe module die het bekroonde handelsplatform zojuist heeft aangekondigd en waarom het een grote deal is voor handelaren.

Nieuwe Contests Module om competitie en nieuwe legendes te creëren

PrimeXBT is een bekroond marge trading platform dat niet alleen bekend staat om het kweken van concurrentie, maar ook om het creëren van enkele van de meest legendarische handelaren in de gemeenschap door de competitieve aard van de Covesting wereldwijde leaderboards. Net zoals de copy trading module nieuwe manieren heeft mogelijk gemaakt voor de trading gemeenschap om met elkaar te interageren, zal de gloednieuwe Contests module op een andere manier innoveren.

Competitie blijft op de voorgrond van wedstrijden, maar de omgeving is vriendelijk en risicovrij. Het doel van de Contests module is om beginnende traders aan te trekken en te onderwijzen en hen te verwelkomen in de trading community, pro traders in de schijnwerpers te zetten door hen in staat te stellen hun vaardigheden breder te tonen, en partners in staat te stellen om handelscompetities op te zetten die gericht zijn op engagement en het opbouwen van een publiek.

Grote handelscompetitie van start met $100.000 aan prijzen

Iedereen zal via de gloednieuwe module kunnen deelnemen aan wedstrijden om kans te maken op een prijs. De eerste officiële wedstrijd zal worden georganiseerd door PrimeXBT, genaamd de Grand Trading Competition, waar tot $ 100.000 zal worden aangeboden in totale prijs beloningen.

De eerste plaats wint tot $50.000, de tweede plaats tot $20.000, en de derde plaats tot $10.000. In totaal zullen er 10 winnaars per wedstrijd zijn met prijzen variërend tussen de $500 en $7.000 voor degenen die niet op het podium staan.

Meer informatie over PrimeXBT wedstrijden wordt binnenkort bekendgemaakt

PrimeXBT belooft dat meer details binnenkort onthuld zullen worden, en meer informatie over wat de Contests module biedt is beschikbaar op de officiële blog van het bedrijf. Daar deelt het bedrijf regelmatig updates met betrekking tot de steeds groter wordende lijst van diensten en middelen, allemaal beschikbaar via één account.

Enkele van de meest recente updates zijn zeven nieuwe populaire altcoins, een nieuwe iOS-applicatie voor Apple-apparaten, en de Covesting yield account service die tot 10% variabele APY biedt bij het staken van ongebruikte crypto-activa via een directe verbinding met DeFi dapps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: