Achter het rookgordijn van de gemeenteraadsverkiezingen

46

Het hele land heeft zich de afgelopen dagen beziggehouden met de gemeenteraadsverkiezingen. Het eindeloze gezever over wie welke partij moet kiezen is eindelijk voorbij. Alle prominente partijleiders brabbelden weer inhoudsloze verkiezingskreten en gingen zogenaamd de strijd met elkaar aan. Vers uit de mediatrainingen, volgepropt met catchy oneliners en zogenaamd strijdbare woorden werden deze figuren voor de camera`s geduwd om het volk toch echt voor de beste partij te laten kiezen. De uitslag: D66 en lokale partijen zijn de winnaar, PvdA en VVD teruggefloten en Wilders is volgens velen een racist. Het hele land staat weer op zijn kop.

putin wilders pechtold

D66 winnaar, maar iedereen praat over de PVV

d66

Dat D66 als winnaar uit de bus is gekomen is geen wqonder en door verschillende prominente journalisten wordt Pechtold al als potentiële premier bestempeld. Immers ligt voor elke politicus die ooit naar een Bilderberg conferentie is geweest een mooie toekomst in het verschiet. Gek he? En Wilders? Geloof  maar niet dat het beruchte “minder, minder, minder” filmpje zomaar in het nieuws kwam. Daarvan is elk woord uitvoerig gekozen. Wilders en zijn achterban is te slim om niet binnen de wettelijk toegestane kaders dit te mogen roepen. Het dient maar één doel, verdeel en heers.

[youtube id=”CGy-CYhZczo” align=”center”]

Geert Wilders krijgt alle aandacht

Laten we het eens hebben over al die eindbazen van onze o zo objectieve media. Dit schrijven nu ineens allemaal een open brief met de boodschap dat Wilders een stap te ver is gegaan. Lees onder andere: Geert, ga je schamen (RTL), Sta op voor Geert Wilders (BNR),  Wat zei en deed Wilders precies (NRC) en Hé @GeertWildersPVV, hier een middelvinger van @RobWijnberg (De Correspondent). Ook internationaal doet Wilders een hoop stof opwaaien, lees Dutch politician Wilders leads anti-Moroccan chant , Dutch populist Wilders sued over ‘fewer Moroccans’ vow en het Duitse persbureau DPA vergelijkt Wilders met nazi-minister Goebbels. Het is duidelijk, Nederland wordt steeds meer opgedeeld in een tweekamp, voor Wilders, of tegen Wilders.

En dan nu het belangrijke deel

Voor de EU, of tegen. Dat is eigenlijk waar ik het over wil hebben in dit artikel. Want waar waren al die stoere brieven van de media-eindbazen tijdens de hele toestand in Oekraïne? Ik heb geen woord gehoord toen bleek dat de oppositie in de Oekraïne louter bestond uit fascisten en neonazi’s. Het is overduidelijk dat de Svoboda Partij een racistische ideologie heeft en dat zij gesteund worden door de EU en Amerika om ervoor te zorgen dat het huidig kabinet in dat land afgezet zou worden. Geen woord van de Nederlandse media. Schande! Het volgende filmpje van StormCloudsGathering legt het een en ander duidelijk uit:

Oekraïne: en dan nu de waarheid

Die hele revolutie in de Oekraïne is een uitgekookt plan gebleken om te komen tot waar we nu staan. Oorlogsdreiging! En niet zomaar ergens ver bij ons vandaan. Nee, dit is een dreigende oorlog tussen het Westen en het Oosten. Amerika tegen Rusland, Putin tegen Obama. Met Europa als slagveld. DAT is wat er momenteel aan de hand is! Van beide kampen wordt de spanning opgedreven, dit voor diegene die verblindt zijn door die non discussie van de GR2014. De huidige premier van de Oekraïne Jatsenjoek heeft het woord “oorlogsdaad” in de mond genomen na de moord van een Oekraïense soldaat door schijnbaar Russische elitetroepen. Het is waarschijnlijk wachten op een militair treffen.

Koude oorlog?

Het is steeds duidelijker zichtbaar, de Koude Oorlog lijkt weer helemaal terug. Hillary Clinton heeft Putin vergeleken met Hitler, Verhofstadt en van Baalen stonden met gebalde vuisten het pro-Europese publiek op te hitsen tegen de badguys van Rusland en Joe Biden die Polen toezegt meer Amerikaanse troepen te sturen. Dit alles onder het mom van “training”. Aan de andere kant lachen de Russische ministers de Europese en Amerikaanse ambtgenoten hard in hun gezicht uit. En tja, groot gelijk hebben ze, wanneer je beseft dat na de annexatie van de Krim Obama met de tenenkrommende sancties komt om van maar liefst 21 Russische ambtenaren de buitenlandse financiën te bevriezen en te roepen dat “ze de EU niet meer in komen!” So what?! Waarop een Russische minister zich via twitter afvroeg welk geld Obama bedoelde… Dat zijn toch geen sancties als tegengeluid van een militair ondersteunende annexatie van een stuk land? Kortom, in plaats van een handreiking naar elkaar toe om erger te voorkomen, wakkeren de belangrijkste wereldleiders het vuurtje alleen maar aan.

De Nederlandse marionetten

En dan die Timmermans en Rutte… Je gelooft gewoon niet wat ze roepen en zeggen… Het is van kinderlijk niveau. Ze zijn duidelijk niet opgewassen tegen zo`n mastodont als Putin. Stoer roepen dat wij, als EU, gezamenlijk een vuist gaan maken tegen de agressie van Rusland door economische sancties op te leggen. PATS, Rusland schudt op zijn grondvesten. Maar ondertussen nog wel even een handelsmissie met Henkie Kamp naar Moskou sturen. Het is gewoon lachwekkend! Als de EU economische sancties gaat opleggen, draait Putin een kraantje dicht en ligt Europa stil. Sterker nog, sancties opleggen kost onszelf meer geld dan Rusland. De rollen lijken omgedraaid, zeker omdat het er alle schijn van heeft dat China Rusland zal steunen.

Wie heeft gelijk?

Wie er nu gelijk heeft? Ik denk persoonelijk Putin. In de Oekraïne is een smerig spel gespeeld met dubieuze sluipschieters, een “regime change” waar achter de schermen andere belangen spelen dan onze media ons wil doen laten geloven. Rusland is in zijn geheel omsingeld door Westerse legerbasissen en anti raketschilden. Putin kan geen kant meer op en ziet dat zijn land steeds meer in het gedrang komt door de machten die zo nodig overal op de wereld “democratie” willen brengen. De bevolking van Oekraïne is voor een groot deel pro Russisch en afhankelijk van dit land. Putin zegt deze mensen te willen beschermen en wie werkelijk luistert naar wat deze man allemaal vertelt kan hem moeilijk op dubieuze plannetjes betrappen en vergelijk dat nu eens met onze politici.

Alles verloopt volgens plan

Op de Krim is een referendum gehouden wat niet door Amerika en de EU is erkent, dat geeft te kennen. Een neo-nazi partij steunen is geen probleem en dat vieze woord referendum moeten we ook maar niet willen met zijn allen. Dat is dus momenteel het gezicht van de EU, met zijn Verdrag van Lissabon. Wat worden wij met zijn allen verkeerd voorgelicht. Deze week nog in de Elsevier (pagina 11) te lezen dat bij de EU het plan er ligt om alleen nog partijen te subsidiëren met “Europese waarden”. Ja, zo kan ik een utopie ook in leven houden. En Pechtold? Die gniffelt in zijn vuistje en ziet het allemaal volgens plan verlopen…