Het hele land heeft zich de afgelopen dagen beziggehouden met de gemeenteraadsverkiezingen. Het eindeloze gezever over wie welke partij moet kiezen is eindelijk voorbij. Alle prominente partijleiders brabbelden weer inhoudsloze verkiezingskreten en gingen zogenaamd de strijd met elkaar aan. Vers uit de mediatrainingen, volgepropt met catchy oneliners en zogenaamd strijdbare woorden werden deze figuren voor de camera`s geduwd om het volk toch echt voor de beste partij te laten kiezen. De uitslag: D66 en lokale partijen zijn de winnaar, PvdA en VVD teruggefloten en Wilders is volgens velen een racist. Het hele land staat weer op zijn kop.

putin wilders pechtold

D66 winnaar, maar iedereen praat over de PVV

d66

Dat D66 als winnaar uit de bus is gekomen is geen wqonder en door verschillende prominente journalisten wordt Pechtold al als potentiële premier bestempeld. Immers ligt voor elke politicus die ooit naar een Bilderberg conferentie is geweest een mooie toekomst in het verschiet. Gek he? En Wilders? Geloof  maar niet dat het beruchte “minder, minder, minder” filmpje zomaar in het nieuws kwam. Daarvan is elk woord uitvoerig gekozen. Wilders en zijn achterban is te slim om niet binnen de wettelijk toegestane kaders dit te mogen roepen. Het dient maar één doel, verdeel en heers.

[youtube id=”CGy-CYhZczo” align=”center”]

Geert Wilders krijgt alle aandacht

Laten we het eens hebben over al die eindbazen van onze o zo objectieve media. Dit schrijven nu ineens allemaal een open brief met de boodschap dat Wilders een stap te ver is gegaan. Lees onder andere: Geert, ga je schamen (RTL), Sta op voor Geert Wilders (BNR),  Wat zei en deed Wilders precies (NRC) en Hé @GeertWildersPVV, hier een middelvinger van @RobWijnberg (De Correspondent). Ook internationaal doet Wilders een hoop stof opwaaien, lees Dutch politician Wilders leads anti-Moroccan chant , Dutch populist Wilders sued over ‘fewer Moroccans’ vow en het Duitse persbureau DPA vergelijkt Wilders met nazi-minister Goebbels. Het is duidelijk, Nederland wordt steeds meer opgedeeld in een tweekamp, voor Wilders, of tegen Wilders.

En dan nu het belangrijke deel

Voor de EU, of tegen. Dat is eigenlijk waar ik het over wil hebben in dit artikel. Want waar waren al die stoere brieven van de media-eindbazen tijdens de hele toestand in Oekraïne? Ik heb geen woord gehoord toen bleek dat de oppositie in de Oekraïne louter bestond uit fascisten en neonazi’s. Het is overduidelijk dat de Svoboda Partij een racistische ideologie heeft en dat zij gesteund worden door de EU en Amerika om ervoor te zorgen dat het huidig kabinet in dat land afgezet zou worden. Geen woord van de Nederlandse media. Schande! Het volgende filmpje van StormCloudsGathering legt het een en ander duidelijk uit:

Oekraïne: en dan nu de waarheid

Die hele revolutie in de Oekraïne is een uitgekookt plan gebleken om te komen tot waar we nu staan. Oorlogsdreiging! En niet zomaar ergens ver bij ons vandaan. Nee, dit is een dreigende oorlog tussen het Westen en het Oosten. Amerika tegen Rusland, Putin tegen Obama. Met Europa als slagveld. DAT is wat er momenteel aan de hand is! Van beide kampen wordt de spanning opgedreven, dit voor diegene die verblindt zijn door die non discussie van de GR2014. De huidige premier van de Oekraïne Jatsenjoek heeft het woord “oorlogsdaad” in de mond genomen na de moord van een Oekraïense soldaat door schijnbaar Russische elitetroepen. Het is waarschijnlijk wachten op een militair treffen.

Koude oorlog?

Het is steeds duidelijker zichtbaar, de Koude Oorlog lijkt weer helemaal terug. Hillary Clinton heeft Putin vergeleken met Hitler, Verhofstadt en van Baalen stonden met gebalde vuisten het pro-Europese publiek op te hitsen tegen de badguys van Rusland en Joe Biden die Polen toezegt meer Amerikaanse troepen te sturen. Dit alles onder het mom van “training”. Aan de andere kant lachen de Russische ministers de Europese en Amerikaanse ambtgenoten hard in hun gezicht uit. En tja, groot gelijk hebben ze, wanneer je beseft dat na de annexatie van de Krim Obama met de tenenkrommende sancties komt om van maar liefst 21 Russische ambtenaren de buitenlandse financiën te bevriezen en te roepen dat “ze de EU niet meer in komen!” So what?! Waarop een Russische minister zich via twitter afvroeg welk geld Obama bedoelde… Dat zijn toch geen sancties als tegengeluid van een militair ondersteunende annexatie van een stuk land? Kortom, in plaats van een handreiking naar elkaar toe om erger te voorkomen, wakkeren de belangrijkste wereldleiders het vuurtje alleen maar aan.

De Nederlandse marionetten

En dan die Timmermans en Rutte… Je gelooft gewoon niet wat ze roepen en zeggen… Het is van kinderlijk niveau. Ze zijn duidelijk niet opgewassen tegen zo`n mastodont als Putin. Stoer roepen dat wij, als EU, gezamenlijk een vuist gaan maken tegen de agressie van Rusland door economische sancties op te leggen. PATS, Rusland schudt op zijn grondvesten. Maar ondertussen nog wel even een handelsmissie met Henkie Kamp naar Moskou sturen. Het is gewoon lachwekkend! Als de EU economische sancties gaat opleggen, draait Putin een kraantje dicht en ligt Europa stil. Sterker nog, sancties opleggen kost onszelf meer geld dan Rusland. De rollen lijken omgedraaid, zeker omdat het er alle schijn van heeft dat China Rusland zal steunen.

Wie heeft gelijk?

Wie er nu gelijk heeft? Ik denk persoonelijk Putin. In de Oekraïne is een smerig spel gespeeld met dubieuze sluipschieters, een “regime change” waar achter de schermen andere belangen spelen dan onze media ons wil doen laten geloven. Rusland is in zijn geheel omsingeld door Westerse legerbasissen en anti raketschilden. Putin kan geen kant meer op en ziet dat zijn land steeds meer in het gedrang komt door de machten die zo nodig overal op de wereld “democratie” willen brengen. De bevolking van Oekraïne is voor een groot deel pro Russisch en afhankelijk van dit land. Putin zegt deze mensen te willen beschermen en wie werkelijk luistert naar wat deze man allemaal vertelt kan hem moeilijk op dubieuze plannetjes betrappen en vergelijk dat nu eens met onze politici.

Alles verloopt volgens plan

Op de Krim is een referendum gehouden wat niet door Amerika en de EU is erkent, dat geeft te kennen. Een neo-nazi partij steunen is geen probleem en dat vieze woord referendum moeten we ook maar niet willen met zijn allen. Dat is dus momenteel het gezicht van de EU, met zijn Verdrag van Lissabon. Wat worden wij met zijn allen verkeerd voorgelicht. Deze week nog in de Elsevier (pagina 11) te lezen dat bij de EU het plan er ligt om alleen nog partijen te subsidiëren met “Europese waarden”. Ja, zo kan ik een utopie ook in leven houden. En Pechtold? Die gniffelt in zijn vuistje en ziet het allemaal volgens plan verlopen…

46 reacties

 1. Wat me de laatste jaren steeds meer opvalt is, dat, na verkiezingen van welke bestuurslaag dan ook, de uiteindelijke uitslag al vrij nauwkeurig door prognosebureau’ s wordt voorspeld om 21.00 uur ’s avonds.. Nog voor er stemmen zijn geteld.

  Wat gebeurt hier ?

  Kennelijk heeft de NOS hier al klachten over gehad, want afgelopen woensdag werd na het verkondigen van de juiste prognose om 21.05 uur haast gemaakt met het uitspreken van het feit, dat de stemmen nog moesten worden geteld bij de rondjes langs de diverse politieke partijen.

  Wat een circus is het toch…. We zitten erbij en kijken ernaar… We klappen nog net niet…

  Maar dat komt nog wel…. Infotainment noemen ze dat…

   1. Je moet niet alles geloven wat er op wikipedia staat. Iedereen kan daar dingen op zetten en iedereen kan dat weer ‘verbeteren’. En zelfs verwijderen. In het laatste geval wordt er wel een backup teruggezet na een uur, maar toch. We moeten gewoon in de gaten houden wie er allemaal op de gastenlijst van de Bilderberg conferentie staan. As er daana verkiezingen komen, geheid dat dan één van deze personen de verkiezingen ‘wint’. Zo gaat het ook steeds bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Toeval? Dacht het niet…

 2. Het is niet specifiek voor nederland of europa, het is wereldwijd ellende, op ieder continent zijn boze burgers; thailand, turkije, hele midden oosten, zuid amerika kent diverse rellen, het is een wereldwijde tendens,

  overal waar je kijkt is de gewone burger het ondergeschoven kind, in alle landen vrezen burgers voor hun economisch voortbestaan en in alle landen worden burgers tegen elkaar uitgespeeld (ras/geloof/maatschappelijke positie) zodat ze niet kijken wat de werkelijke wortels van hun situatie is.

  Verder valt het mij enorm tegen hoe politiek bewust de gemiddelde nederlander is, ondanks een hoog opleidingsniveau lopen ze met open ogen in de rampspoed die de EU heeft gebracht en nog verder gaat brengen en niet te vergeten multinationals en sprinkhaanfondsen

  geen wonder dat de elite alles kan maken, de gemiddelde burger houdt zich enkel bezig met zijn hypotheekschuld, zijn jaarcontract en het vinden van een geschikt kinderdagverblijf

  Duitsland was en is een van de hoogst opgeleide landen ter wereld en heeft zeer gezaghebbende filosofen, wetenschappers, musici en kunstenaars voortgebracht en toch liep de bevolking achter de wortel aan die Hitler ze heeft voorgehouden. Niet eens een meerderheid van de duitse bevolking, want hitler heeft nooit de helft of meer van de stemmen gekregen tijdens de laatste verkiezingen voor de oorlog, ondanks dat is de duitse bevolking toch een oorlog ingesleept, daarom kan ik nog steeds zeer moeilijk inschatten waar obama voor staat,; zijn woorden of zijn daden?

  De geschiedenis herhaalt zich niet, maar rijmt wel. Als we de afgelopen jaren kunnen vergelijken met begin jaren dertig dan zitten we over tien jaar in een 1941 situatie

  ik zou graag optimistischer zijn, maar als je de huidige tijd afzet tegen de wereldgeschiedenis ben ik dit niet.

  in het oude rome had je de kop van Janus, Janus stond in het heden en kijkt met zijn twee gezichten naar het verleden en toekomst.

  laat de bevolking actiever worden in de politiek in plaats van zich er af te keren, want anders ben je helemaal speelbal van het lot.

 3. Handelsoorlogen biflaten. Onvermijdelijk gevolg van dit alles. Je ziet nu al dat Amerikaanse creditcard maatschappijen financiele barricades opwerpen om Rusland tegen te werken. Putin kan op zijn beurt het Europa best lastig maken en de gaskraan van Gazprom dichtrdraaien. Dat is olie op het vuur. Ze blijven onze geest wel bezighouden zo.

   1. Het hele gebeuren in de Ukraine ligt in het verlengde van de currency war die al langere tijd gaande is. De VS en de EU zijn totaal niet geïnteresseerd in de Ukrainers maar in de doorvoer van olie en gas en de eerste plaats in het uitbreiden van bezit en macht van de Westerse elite en dat gaat ten koste van wie en/of wat dan ook en schuwen zoals ook nu weer blijkt geen enkel middel. Het gaat er ook niet om of er een democratie komt in de Ukraine en het maakt ze al helemaal niet uit of er fascisten in de regering zitten of niet. Het is ronduit hilarisch om te zien dat Timmermans nu staat te schreeuwen dat er sancties tegen Rusland moeten worden afgekondigd terwijl een maand eerder Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders stonden te hossen en te springen met een hoge Russische delegatie op de tribunes, terwijl de ellende in de Ukraine op dat moment al aan de gang was. Nederland is een bevriend land van Rusland en is blijkbaar radeloos aan het worden en weet gewoon niet meer wat het moet doen. De zaak Wilders laat ook weer zien hoe hypocriet de Nederlanders zijn want 80% zou het liefst zien dat de meeste buitenlanders het land uit gaan! of dat nu Marokkanen zijn of niet. Nu staat ineens iedereen te schreeuwen hoe fout onze blonde Greet eh Geert wel is. Hilarisch en we moeten ons met z’n allen diep schamen.

 4. “Op de Krim is een referendum gehouden wat niet door Amerika en de EU is erkent, dat geeft te kennen”…..Een zin, meerdere fouten….wil je serieus genomen worden, dan moet je je lezers ook serieus nemen….

  1. Gaat om de gedachten van iemand, niet om super correct Nederlands.
   Overal worden fouten gemaakt ..

   Woordn**kers noem ik de mensen die hier op letten 😉

   1. Een beetje moeite doen, mag best wel….3 fouten in anderhalve regel vind ik een beetje slordig…da’s alles….kan iemand z’n voordeel mee doen…of niet….

  2. Peter, ben je inmiddels al op de hoogte van de betekenis van communisme? Of weet je alleen iets van de Nederlandse taal? Doe wat echte kennis op en reageer inhoudelijk, alsof iemand jouw reacties serieus neemt…..

 5. Allemaal factoren voor een echte crisis. 1 Een dreigende oorlog, die snel door de MSM weer is weggemoffeld naar de achtergrond. 2 De gigantische schuldenberg die maar niet weggewerkt wordt. 3 De euro-muntunie waaraan krampachtig wordt vastgehouden door onevenwichtige EU-landen. 4 De aanhoudende en zelfs toenemende werkloosheid. 5 Aanhoudende bezuinigingen met groeiende onrust over onze wegkwijnende verzorgingsstaat. Er zijn nog meer punten op te sommen om aan te geven dat onze zogenaamde crisis nog maar een aanloop is tot iets heel groots. Het kan niet zo zijn dat we er zo makkelijk vanaf komen door de grote onderliggende problemen niet structureel op te lossen. Alleen een grote sociale onrust, die zoals de geschiedenis laat zien, vaak het aanmaakhout is voor de echte depressie, zal het keerpunt kunnen zijn. Nu nog de echte volksmenners die het ontevreden volk weten te bespelen met valse voorwendsels. Met het politieke lawaai van nu zijn we al weer een eindje op weg om een flinke verdeeldheid te zaaien onder bevolkingsgroepen. De veenbrand woekert voort….

 6. Prima stukje Teun. Keurig de ogen op de bal gehouden.

  MSM = ruis. En Wilders’ PVV begint steeds meer trekjes te krijgen van ‘controlled opposition’.

  1. Ik roep het al vaker: Wilders is nog steeds VVD.PVV is een puur in scene gezette populistische partij met doel om PvdA / SP te fragmenteren en VVD grootste te maken en zo deuren voor corpocratie open te zetten. Daarom heeft buiten Wilders niemand wat te zeggen in die partij. Rutte wil de boel wel in de hand houden.

   1. Ik denk er precies zo over. Ik kan me Molly Geertsema van de VVD nog zo voor de geest halen en die was begin jaren tachtig nog radicaler dan Wilders. Overigens is dit weer een goed stuk van Teun en ik ga niet vallen over een een paar taalfoutjes die er tijdens het typen zijn ingeslopen. Daar heeft iedereen wel eens last van.

   2. Inderdaad, de PVV is puur bedoeld om voor een hard-rechts populistische klimaat in ons land te zorgen, waardoor de VVD flink weet van te profiteren. Was er geen Geert Wilders geweest, dan was de VVD ook nooit zo groot geworden en bleef het CDA de grootste partij.

 7. Het is wel eerlijk en ik weet zeker dat veel mensen achter hem staan.
  Vrienden van ons wonen in een achterstandswijk van Zoetermeer.
  Dan ga je vanzelf wel een hekel aan bepaalde groepen krijgen.
  Details staan telkens in de krant. Ze zijn hun leven niet zeker. Steeds meer mensen verkassen en laten desnoods hun appartementen onverkocht leegstaan.
  De laatste paar jaar ben ik tot twee keer bedreigd door Marokkanen om niets.
  Als je ergens loopt is dat al teveel voor die lui. Een keer gaf ik voorrang aan zo’n heethoofd en de andere keer wilde ik op een bankje voor Hilversum CS een patatje eten… Mocht niet van hun…
  Nog langer terug ben ik zelfs serieus met de dood bedreigd omdat ik er eentje uitschold voor klootzak. Een andere Marokkaan legde me toen uit dat ze volgens de Koran mij dood mochten maken. Ik heb mij twee weken lang zo goed als opgesloten en in dit universum leef in nog… Ik schold trouwens omdat ze mij slecht behandelden toen ik een computer repareerde. Achteraf is mij verteld dat ze dat doen omdat ik niet Islamitisch ben dwz. dat zien ze aan mijn kleding. Je bent in hun ogen dan een varken. Is trouwens hetzelfde probleem met Joden. Hun Torah zegt ook dat anders gelovigen minder zijn en ze zien zichzelf als uitverkoren.
  Overigens schokkend ook hoe de vrouw des huizes snel in een slaapkamer werd geduwd.
  Normen en waarden van deze Semitische volkeren zijn onverenigbaar met die van Europa.
  Last but not least;
  Geert Wilders mag ik niet maar dat is puur omdat het een wannabee zionist is en in feite dus een echte anti-semiet. Daar mag u even goed over nadenken voordat u mij mint of op de man gaat spelen.

  Jongeluy

  1. Tsja, er lopen weliswaar een paar goeie lui tussen maar om nou de hele groep buitenlanders vervolgens sympathiek te vinden omdat er een paar goede tussen zitten, is mij te simpel…

   1. Ja Yoep, zo is het precies!
    Waarschijnlijk hebben Sjonnie en Anita een trauma geërft.
    Dat ging over WO2. Stel dat je een mening hebt en dat er iemand opstaat met snor en dat iedereen met hetzelfde sentiment in de houding gaat staan…
    Wow, wat erg…………

    Gelukkig mag ik hier in Brazilië van alles vinden.
    Er staat zelfs een standbeeld van Arafat!
    En het gekke is dat Brazilianen niet mee doen aan afbraak èh, sorry opbouwmissies. Ook geen baantjes zoals Roland Balkenende CEO Tenaris om oliepijpleidingen in Afghanistan aan te leggen.
    Die polder gaat dood van de consensus.
    Maar wacht, hoofd puppet Obama komt langs.
    Klappen sheeple klappen.
    NOS wasverzachter zegt dat het moet…

    Jongeluy

  2. ik vind dit een hele lastige, ik ken heel veel immigranten uit noord afrika waar het prima mee vertoeven is, zowel werk als sportschool, er zit heus wel een slechte ervaring tussen maar die zijn in de minderheid.

   Helaas is het, vooral sinds het rommelt in het midden oosten en met name de syrie oorlog, opvallend veranderd, sportscholen die enkele jaren terug gezellig multi-cultureel waren zijn nu zo goed als volledig islamitisch en de mores neigt naar die van de koran, iedereen onder de douche draagt tegenwoordig een onderbroek, als je hem niet draagt resulteert ditin opmerkingen, op het werk krijg je in pauzes kleine discussies bij noord afrikaanse medewerkers over discriminatie onderwerpen, moslims voelen zich bij algemene kritiek gelijk persoonlijk beledigd, ik heb ook al opmerkingen gehoord dat wanneer een noord afrikaan een aantal weken op vakantie was, hij als vrijwilligers vocht in Syrie, ik hoop dat dit een grapje was, maar toch voelt het niet lekker. soms twijfel ik over zo’n opmerking. kortom sinds het economisch minder gaat is de sfeer er niet beter op geworden, jammer.

  1. dus nederland wacht nog even met de sancties, de eu/rusland/oekraine crisis blijft sudderen tot na de europese verkiezingen, want anders gaan de oost europese pauperlanden te veel een verkiezingsthema worden, in mei de laatste europese verkiezingen voordat de (democratisch centralistische) 1-partij unie een feit is.

   Eerst nog even de eu-critische partijen de mond snoeren in de media, duitsland vreest dat bij de komende EU verkiezingen kleine partijen de overhand gaan krijgen http://www.europeseverkiezingen.com/9353000/1/j9vvjfam2upahzx/vji7ejs77slc?ctx=vjfam2umkozs , stel je voor een directe democratie, de nachtmerrie voor partij “democratie”

  1. Het is maar goed dat Merkel nooit bij mij op bezoek komt. Ze zou schreeuwend wegrennen bij het onstuimig blije karakter van mijn hond Loki naar bijna alle mensen toe. Als zij dat niet doet, kan ik beter ook om die persoon heenlopen. Een onfeilbaar instinct voor goedheid waarschijnlijk. Frappant is wel dat alle kinderen haar geweldig vinden en ‘kijk mamma/pappa, een klein wolfje’ is dan ook niet van de lucht.

 8. Toch leuk dat we, ver nadat de beslissingen elders reeds zijn genomen, nog een paar dooie lintjesknippers het Raadhuisplein mogen laten versieren.

  Een soort Post-Lisbon-Treason schijndemocratie. Laatst heb ik overigens een handvol punaises in zo’n hoop groene d66 balonnen geflikkert onder het luidkeels verkondigen van de leuze: Vol is vol! Lachen man, zo heb ik er ook iets aan.

  1. Ik snap er ook niks van EAM. Waarschijnlijk zitten wij niet met ons hoofd in de voorgeprogrammeerde matrix.
   Want dat valt mij wel op. Iedereen staat onder druk de overheersende mening aan te nemen of zich aan te sluiten bij een gevestigde minderheidsgroep. Zodra je als individu echt een eigen mening vormt dan ben je al snel een para en krijg je allerlei labeltjes…
   Ik ben zo blij niet meer in dat big brother huis te wonen.
   Hier in het binnenland van Brazilië is het een ander soort big brother huis maar voel ik de druk minder. Iedereen rommelt maar wat aan en plukt de dag. Valt iets voor te zeggen.
   Ze snappen het toch niet dus ik praat hier wel met gelijkgestemden.

   1. Ik hoop dat jij komende zomer, hoe ver je ook vanaf mag wonen, de rook kan zien van de in brand staande WK voetbalstadions. Laat de Brazilianen daar maar een punt maken tegen de absurde kapitalistische Westerse onzin.

    1. Van mij mag het in de fik. Vraag me af of het wel kan branden. Zat ik trouwens al aan te denken, iets in de fik steken. Afijn, goed idee maar genoeg Brazilianen met het zelfde idee. Het speeltje van de elite in de fik steken. Het is namelijk allang geen spel meer van het volk maar van het groot kapitaal. Kortom de fik erin!
     Nou Zoetermeerse mollen, nu de Braziliaanse waakhonden nog even tippen hè…

     Jongeluy

     PS Vergt een flinke verrekijker, geen idee of ik het kan zien. Is toch al gauw een kilometer of 80 schat ik als niet meer is…

  1. Inderdaad Berg. Dat begin nu ook te escaleren. http://www.nrc.nl/nieuws/2014

   “De chauffeur van Demmink, Rob Mostert, had tegenover de BVD verteld ‘er niet meer tegen te kunnen’. Hij zat ermee dat Demmink in de dienstauto af en toe seks had met jongens”, aldus Vrakking.”

   1. En die Zoetermeerse mollen doen er dus geen fuck mee…
    Mocht er eentje meelezen… ach laat ook maar.
    Rechtgeaarde mensen met geweten beginnen uit te sterven…
    Er zijn inmiddels 5 mensen omgebracht door de Demmink club:
    http://www.klokkenluideronline.is/
    http://www.de-stek.info/hvv/indexf0c2f0c2.html?pagina=6347
    http://www.katholieknieuwsblad.nl/commentaar/item/5381-doodgereden-fred-de-brouwer-nooit-gerectificeerd-in-affaire-demmink
    http://melddemmink.wordpress.com/

 9. Opwarmen van de Koude Oorlog? Hoe komen we erbij?
  De Sovjet-Unie is in 1991 uiteengevallen en overgelopen naar het kapitalisme. Net zoals China. De rest is nep.
  Oost en West: twee handen op één buik. Samen (als vrienden en lotgenoten) op zoek naar een oplossing voor de onoplosbare monetaire en economische wereldproblemen.
  De geschiedenis leert ons hóe.

 10. over een week of zeven de laatste Europese verkiezingen, het grote pvv zwartmaken in de media is al begonnen,

  gelukkig zijn er meerdere opties om op te stemmen indien je critisch bent tov de EU

  Bijvoorbeeld: SP , PVDD, PVV maar ook artikel 50, ik weet niet of deze partij nog meedoet De Europese Klokkenluiders Partij

  ik kwam artikel 50 tegen in een artikel van Alex Sassen van Elsloo, hij heeft vaak hele scherpe terechte kritiek op het huidige economisch bestel http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/alexandersassenvanelsloo/22364403/__Grote_leugen__.html

  Laat je niet afleiden door de media, stem de komende verkiezingen met je verstand, het zijn de laatste verkiezingen voor ’the empire uit star wars’ wij biflatielezers zijn de luke skywalker en han solo,
  van rompuy is senator palpatine die later the emperor wordt en ons overleverd aan the dark side,

  the force is with us always

 11. Goed artikel! Aan ons nu om dit zo veel mogelijk door te mailen/tweeten/facebook etc etc . Dit moet stoppen…..het westen is gekaapt door een stel psychopaten!

  1. Ik post dagelijks op linkedin welke doorzet naar twitter en vervolgens naar facebook. Scheelt tijd. Ik bereik er rechtstreeks honderden mensen mee. Ik hou mij nog in anders verlies ik contacten. Vooral op LinkedIn wort het goed gelezen. Twitter heb ik hoop volgers waarvan ik merendeel niet eens ken. Daarnaast lever ik nog eea. aan voor http://www.boinnk.nl en heb intensief contact met een aantal gastschrijvers en mensen achter de coulissen van een aantal bekende kritische websites.
   Niet bang zijn. Rammen met die geit.
   Als wij sterven dan is het met de rug recht!

   Jongeluy

 12. Het is heel goed dat wilders ‘minder marokkanen’ heeft geroepen vlak voor de Nucleaire wereldtop, stel je voor dat iedere linkse activist richting den haag was gegaan om te demonstreren voor of tegen: klimaat / wapenhandel / kernwapens /multinationals / monsanto / de vrede / werkgelegenheid / de EU, dat zou internationaal ons gezicht kunnen schaden, gelukkig heeft iedere activist zich gestort op de uitspraken van wilders, zodat de activisten wat om handen hebben rond de nucleaire top,

  je zou bijna denken dat de wilders opmerking in scene zijn gezet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: