Agenda 2030: kritiek op het slechte ’huwelijk’ tussen Moeder Aarde en Vadertje Staat

Misschien is het gepast om eerst mijn excuses aan te bieden voor de oneerbiedige titel van deze column. De benoeming van “moeder” en “vader” voor twee titanische begrippen is niet genderneutraal en niet van deze tijd. Zal aan mij liggen want ik stam vanuit medio vorige eeuw en hoop ooit over een jaar of dertig de eretitel van “aartsvader” van Biflatie.nl te ontvangen. Een eigenwijze woordspeling die goed past bij de inhoud van deze column. Zal mijn uiterste best doen om gezond te leven en extra te werken aan mijn immuunsysteem. Wil als ieder ander weldenkend mens niet ziek worden van een besmettelijk virus. Laat staan daaraan het loodje leggen.

Diversiteit en inclusie

Hoe kun je in deze tijd van wokeness, inclusie en genderneutraliteit abstracte zaken nog zonder gewetensnood uitbeelden als op veel toiletdeuren de poppetjes al hetzelfde zijn. We mogen niet het verschil duiden tussen rassen en kleurtjes, tussen jongens en meisjes, eigenlijk tussen alles wat weerbarstigheid kan oproepen. Diversiteit en inclusie zijn in. “Black Lives Matters” en “Build Back Better” zijn de nieuwe slogans waar de samenleving zich naar moet richten. We maken excuses voor de foute handelingen van onze overgrootouders, althans voor hen die mensen van kleur als slaven verhandelden. We maken excuses voor ons koloniaal verleden, voor de overheersing en het foute beleid van toenmalige regeringen, voor de agressieve veroveringen van nieuw ontdekte landen die onze zeehelden aandeden op hun heldhaftige zeereizen. We maken excuus voor iedereen die geschiedenis heeft geschreven.

Wie redt ons

We gaan zelfs de geschiedenisboeken herschrijven. De jongste generatie anders onderwijzen en de maatschappij herinrichten op basis van nieuwe normen die zijn neergelegd in een mondiale agenda. Waarin de afspraken zijn vastgelegd door een klein clubje betweters van het WEF, VN, IMF, en al die andere supranationale organisaties die worden bestuurd door ongekozen regenten. De idealisten die een betere wereld hebben bedacht voor iedereen. Daarvoor moeten we een totale metamorfose ondergaan. Niets is wat het lijkt, alles was verkeerd, de toekomst wordt mooier dan ooit als we netjes de Agenda 2030 volgen. Brave mensen geloven graag in mooie beloften en handelen gehoorzaam naar wat ze opgedragen wordt. Houden zich angstig aan de regels wanneer de mensheid bedreigd wordt door gevaar van buitenaf. In 2021 komt alles tegelijk. Naast een ‘killervirus’ zijn er plotselinge overstromingen die volgens wetenschappers veroorzaakt worden door menselijke CO2 uitstoot. Vol ontreddering kijken we naar de elitaire supranationale machten, VN, WEF, EU, IMF, ECB, etc. die de middelen hebben om de mensheid van de ondergang te redden.

Wie checkt de factcheckers?

Zelf geloof ik niet in elitaire machtsmiddelen die een totalitaire wereldregering voor ogen hebben. Ik bespeur behoorlijke scepsis onder kritische denkers die een ban krijgen opgelegd als ze het wagen om tegengestelde theorieën te verspreiden via de internetmedia. Afwijkende waarheden worden getoetst met de werkelijkheid volgens de leer van de factcheckers. De mainstream media, met NU.nl voorop, proberen de leugen van de waarheid te onderscheiden en gebruiken als leidraad de Agenda 2030 van het WEF. Logisch natuurlijk want er kloppen een aantal zaken niet op “onze” aardkloot. De kreet “Build Back Better” is niet voor niets bedacht. Niet door u en mij, mensen met een laag IQ. De echte waarheid ligt bij de geleerden die hoog opgeleid zijn in de materie die ze bestuderen. Zo zijn er ontelbare studies met theoretische waarheden. Ik ben een kritische speurder als ik zoek naar voldongen feiten en de ‘echte’ waarheid. Bestaat er een echte waarheid? Ik heb enig wantrouwen in factcheckers. Wie checkt de fachcheckers?

Herstel en leef sober

Zelf heb ik een waarheid bedacht die iedereen mag checken op feiten. Ik geloof namelijk dat Vadertje Staat en Moeder Aarde, die boven ons staan, in een slechte fase van hun eeuwige huwelijk verkeren. Ze leven in onmin en zijn rijp voor een mediator. Door de jaren heen zijn Vader en Moeder een eigen leven gaan leiden en nu aangekomen bij de hobbels op het pad van vergankelijkheid. Door de schrik van angstaanjagende ontberingen groeien ze plots naar elkaar toe. De mediator heeft alvast wat adviezen uitgegeven aan Vadertje Staat. De sterkste beschermt de zwakkere. Helaas strookt dit niet met de moderne genderneutraliteit. Moeder Aarde mag niet worden betiteld als zwakkere. Maar ja, de mediator is Klaus Schwab van het bureau WEF. Met de afspraken in de Agenda 2030 moet het vanzelf goed komen tussen beide grootheden. Vadertje Staat moet zijn losbandige kinderen tot de orde roepen en zeggen dat het zo niet langer kan. “Build Back Better,” en wees lief voor Moeder Aarde. Herstel en leef sober. Bij naleving van de Agenda 2030 komt het klimatologisch en maatschappelijk allemaal in orde. Wees streng op uzelf en uw kinderen en voed ze opnieuw op.

Niets is wat het lijkt

Zo zijn de afspraken, maar nu de praktijk. In kikkertje kwaakland is Vadertje Staat nog erg druk met zichzelf. Kan nog even duren voordat Rutte en Kaag orde op zaken hebben gesteld. Een demissionair kabinet kent namelijk veel stress. Wat jammer ook dat de controlerende oppositie zoveel moeite heeft om een idee te krijgen van de aardse problemen die ons burgers in een wurggreep houden. Wat jammer nou dat ook de technocraten van Big Brother en Big Tech zoveel moeite doen om tweedracht te zaaien tussen verwarde burgers die vergeefs zoeken naar de waarheid. De waarheid die door factcheckers telkens weer anders wordt uitgelegd omdat theorieën na verloop van tijd achterhaald worden door de werkelijkheid. We leven in een tijdperk van grote verwarring. Het wordt tijd dat de echte mediator opstaat en roept dat we zijn vastgelopen in totale scheefgroei en inkomensongelijkheid in een eindig kapitalistisch systeem. Het ligt niet aan onze voorouders die misschien wat minder ontwikkeld waren. Het ligt aan de regenten van de nieuwe wereldorde die de ware agenda verborgen houden. Niets is wat het lijkt. Het is tijd voor een snelle hereniging van Moeder Aarde en Vadertje Staat.

GW

9 reacties

 1. Aardig bedacht, maar het klopt niet. De ‘Staat’, dat zijn WIJ, de samenleving. ‘Regenten’ zijn een product van die samenleving. Wie is dan verantwoordelijk voor de slechte verhouding met de aarde? Herschrijf uw casus.

  De stokoude garde, uw ‘voorouders’, waren niet minder ontwikkeld, maar anders. In een levensbeschouwing die nog was verankerd in de normen en waarden van de eigen, christelijke basiscultuur.

  In de welvaartsontwikkelingen van de voorbije decennia heeft de gemeenschap het lastige ‘juk’ van vroeger afgeworpen. Het ‘alles mag en niets moet’ heeft ons ver verwijderd van onze afkomst en onze oorspronkelijke bestemming. Chaos en wanhoop zijn ons deel. Terwijl natuurrampen van de eeuw zich voltrekken, zwelgen hersenloze legioenen in een ‘Pride Parade’.

  1. + 1
   Inderdaad. Waarop zijn ze/we eigenlijk ‘Pride’?
   Trots op onze ‘vrijheid’, waarin, bijvoorbeeld, het voorvoegsel ‘zwart’ als discriminerend moet worden geschrapt?
   Let’s go: ‘zwart’ geld wordt ‘fout’ geld. Beter? Totdat ‘zwart’ met ‘fout’ wordt vereenzelvigd en dan zijn we nog verder van huis.
   Trots op onze vrijheid om de afwijking tot norm te verheffen, waarbij zelfs hetero’s zich verplicht voelen om ‘uit de kast te komen’?
   Veel gekker zal ‘Agenda 2030’ het niet kunnen maken.

  2. Citaat: “Aardig bedacht, maar het klopt niet.”
   Let wel, een huwelijk tussen Moeder Aarde en Vadertje Staat is fictie. Ongeveer hetzelfde als een huwelijk tussen een paradijsvogel en Gerard Joling. Slaat gewoon nergens op maar met een beetje fantasie en woordspelingen kunnen we de bespottelijke randverschijnselen van een ‘ontaarde’ samenleving bloot leggen.

   1. O jee, foute beeldspraak. Laat ik Gerard Joling vervangen door bv Mark Rutte om te voorkomen dat ik homoseksuelen in een verkeerd daglicht zet. Misschien moet ik mijn column maar geheel verwijderen om te voorkomen dat ik wie dan ook beschadig. Misschien maar vervallen in stilzwijgen zoals de massa doet.

 2. Net als in de meeste gezinnen is het laatste woord niet voor vadertje staat maar voor moeder aarde. Al kan dat laatste woord een betekenisvol overweldigend zwijgen zijn.

 3. Alternatieve media krijgen op de MSM nauwelijks aandacht, terwijl het omgekeerde gelukkig wel gebeurt, hetgeen trouwens door Biflatie wordt bewezen. Zo speel ik graag advocaat van de duivel door te laten merken dat bepaalde concrete voorstellen over de “Great reset” mij ongeloofwaardig overkomen en eerder tot de wereld van de fantasie horen. De BBC deed hierover geen factcheck maar een reality check https://www.bbc.com/news/blogs-trending-57532368 Vermits ik hier op deze website ook wordt verdacht van een EU-troll te zijn voeg ik nog graag het volgende toe: https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/fighting-disinformation/identifying-conspiracy-theories_en De beste leugen begint altijd met een bron van waarheid.

  1. Het is niet moeilijk om ‘fakenews’ met behulp van politiek-correcte argumenten te ontzenuwen.
   Niettemin. Wantrouwen jegens politici, gezag, overheden, big business, elite en de massamedia, als ‘leugenpers’, is er altijd geweest. Internet gaf de publieke opinie smoel, de feiten van de in die kringen (zelfs ten dele door ‘kwaliteitsmedia’ bevestigde) geopenbaarde verstrengelingen en malversaties droegen de munitie aan.

   ‘Kroegpraat’ kreeg een stevig fundament door diverse klokkenluiders. De nooit tegengesproken lawine aan gelekte officiële diplomatieke en andere documenten en talloze anonieme getuigenissen van insiders via WikiLeaks, Edward Snowden, de ‘Panama Papers, enz. geven een beeld van verborgen internationale kartels, geldstromen, afspraken en daarmee samenhangend frauduleus/corruptief handelen, met nam van overheden en openbare instituties.

   Ook in Nederland wordt op een tenenkrommende manier gesold met de belangen van de burger en de Rechtsstaat. Dat wordt zelfs in Den Haag ‘Kamerbreed’ erkend.

   De ‘fictie’ is geen fictie en de ‘theorie’ geen theorie meer, als de schone schijn wordt achterhaald door de werkelijkheid.

   1. Citaat: “De nooit tegengesproken lawine aan gelekte officiële diplomatieke en andere documenten en talloze anonieme getuigenissen van insiders via WikiLeaks, Edward Snowden, de ‘Panama Papers, enz. geven een beeld van verborgen internationale kartels, geldstromen, afspraken en daarmee samenhangend frauduleus/corruptief handelen, met name van overheden en openbare instituties.”

    Helemaal eens met deze keiharde vaststelling. Als we kijken naar de huidige situatie in onze maffiapolder dan zouden we ons moeten afvragen of de goedgelovige burger nog enig vertrouwen heeft in het marionettenkabinet dat getrouw de agenda bestudeert van de EU-commissarissen en van de supranationale organisaties WEF, VN, WHO, IMF, etc. Dat de misdaad inmiddels vaste voet aan wal heeft gekregen interesseert Den Haag niet echt. Wanneer opnieuw een misdaadbestrijder wordt omgelegd volgen emotionele woorden van een minister en ferme toezeggingen om de misdaad met hand en tand te bestrijden. Burgers leggen bloemen en branden kaarsjes en we gaan een straat vernoemen naar de nieuwe helden van deze eeuw. Gezien de aantallen “foute” historische straatnamen verwacht ik dat er zeker nog wat nieuwe straatnamen volgen want de misdaad is met de bestraffende woorden van Grapperhaus niet zomaar verslagen. Dat is dus de tijd waarin we nu leven. Het nieuwe wakker worden, met wokeness en inclusie gaan we de strijd aan. Mooie woorden toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.