Je zou er slapeloze nachten van krijgen. Als je naar bed gaat en daarvoor het laatste nieuws hebt gezien dan heb je zeker tien keer het woordje Covid-19 of Corona voorbij horen komen. Ontelbare mensen worden ’s nachts gillend wakker als Corona door hun hoofd spookt. Miljoenen angsthazen durven zelfs overdag de deur niet uit voor een boodschap. Gelukkig dat we nu letterlijk alles thuis kunnen laten bezorgen, anders waren velen de hongerdood gestorven. We worden gehersenspoeld worden door een pandemie die de wereld volledig in zijn greep houdt. De angst regeert, en angst is een slechte raadgever.

Zwakheden in de samenleving

We zijn geconfronteerd met de ergste crisis op het gebied van de volksgezondheid die we in decennia niet hebben gezien. Alle ogen zijn gericht op de overheid, RIVM, de WHO en alle virologen die in de praatshows voorbij komen. De veelheid aan informatie en opgelegde beperkingen ter voorkoming van verspreiding van het virus houden de mensheid in de greep. Met de waan van de dag zou je kunnen stellen dat we een wereldoorlog uitvechten tegen een onzichtbare vijand. Een vijand die de zwakheden in onze moderne samenleving bloot legt. We waren totaal niet voorbereid op een uitbraak van een agressief virus. En dat terwijl er genoeg waarschuwingen zijn gegeven door invloedrijke figuren zoals Bill Gates.

Indoctrinatie

We zien een wedren ontstaan tussen een honderdtal farmaceuten die het wereldwijd tegen elkaar opnemen om als eerste een vaccin op de markt te brengen. Dagelijks worden er tussentijdse resultaten bekend gemaakt en worden we overspoeld met opbeurende berichten dat een experimenteel vaccin uitstekend blijkt te werken bij een duizendtal proefpersonen. Veel farmaceuten zijn beursgenoteerde multinationale bedrijven. Wat is er nu mooier om je eigen aandelen omhoog te kunnen praten met berichten over je eigen onderzoeksresultaten. Dan is het handig om de media op een slimme wijze te manipuleren om jouw resultaten in chocoladeletters te kunnen publiceren. Chinese farmaceuten zijn inmiddels ook ver gevorderd maar daarover verschijnen in de VS geen berichten in de mainstream media. Andersom in China natuurlijk helemaal niet. Op de vraag van de doortastende onderzoeksjournalisten wanneer we ons kunnen laten vaccineren zijn de farmaceuten vaag met hun antwoorden. Misschien eind 2020 of anders wel volgend jaar. Er moet natuurlijk nog wel veel geëxperimenteerd worden alvorens de fabricage kan of mag beginnen. Er moeten zelfs compleet nieuwe fabrieken gebouwd worden. Oké, in China bouwt men in 2 weken een noodhospitaal, dus wat dat betreft. Wat nu gebeurt is een vorm van indoctrinatie door het systematisch en eenzijdig voorlichten met twijfelachtige overtuigingen met de bedoeling dat de massa deze kritiekloos aanvaardt.

Kapitale belangen

De strijd om het enige echte vaccin is pas nu los gebarsten. Nu er zoveel farmaceuten zich op hebben gestort begint ook het wantrouwen toe te nemen als het gaat om de geloofwaardigheid en de oprechtheid van de multinationale beursgenoteerde producenten van geneesmiddelen. Hier speelt namelijk een ander belang dan de oorlog tegen een onzichtbare vijand. Hier gaat het om het grote geld. Het aantrekken van beleggers om de beurswaarde omhoog te krikken en uiteindelijk de dividenduitkeringen. Omdat er veel concurrentie is moet er gewedijverd worden. Vechten tegen de rivalen. Het is een overwinningsstrijd waarbij het kapitaal een belangrijkere rol speelt dan de angst van de geïnfecteerde patiënt. Ik heb de indruk dat we om de tuin worden geleid door de sterke lobby van multinationale bedrijven. Niet alleen de media maar ook de politiek is gevoelig voor het grootkapitaal want stel je voor dat een farmaceut in jouw eigen land één van de winnaars wordt. Dat betekent investeren en politici zijn uiterst gevoelig voor de richting waarin het kapitaal vloeit. Ach ja, de werkgelegenheid stelt niet veel meer voor in een fabriek die volledig wordt bemand door robots. Een beursgenoteerd bedrijf met een productielijn van een veel gevraagd vaccin brengt geld in het laatje voor de vennootschapsbelasting. Tenzij het land een belastingparadijs is voor multinationals.

Twijfel zaaien

Maar er rijst een andere vraag die er mogelijk meer toe doet dan de vraag wie als eerste een vaccin op de markt zet. Het stikt momenteel van de complottheorieën die de ronde doen. Over Bill Gates bijvoorbeeld die wordt beschuldigd het coronavirus te hebben veroorzaakt. Complotdenkers verspreiden berichten dat 15 procent van de wereldbevolking moet worden geëlimineerd door middel van vaccinatie en elektronische microchips. Het internet wordt overspoeld met dit soort berichten. Ik kan hier geen mening over geven want daarvoor moet je diepgaand onderzoek doen over de herkomst van de berichten met feiten en bewijsvoering, enzovoort. Toch wordt hiermee twijfel gezaaid onder een angstige bevolking. We weten niet meer waar we aan toe zijn. Moet ik mij straks laten vaccineren met een entstof waarover zoveel verschillen van mening zijn? En daarnaast de twijfel die wordt gezaaid over de juistheid van de aantallen slachtoffers. Is covid-19 gewoon een flinke griep in de reeks die om de zoveel jaren voorbij komt? Zijn niet veel slachtoffers overleden aan hun onderliggende kwalen? Kortom, veel discussie met veel onduidelijkheid.

Varen op kompas

We krijgen veel desinformatie op ons af. Via de mainstream media en de alternatieve internetmedia. Het wordt steeds moeilijker een weg te vinden in de juiste richting. Moeten we linksaf of rechtsaf. Ik kies zelf voor rechtdoor maar vraag mij niet of die weg uiteindelijk toch dood loopt. Ach ja, in mijn omgeving staat hemelsbreed op 2 kilometer afstand een hospice aan het einde van een doodlopende weg; mooi gelegen in een natuurgebied, maar wat heb je daaraan. Staat zelfs een bordje “DLW” aan het begin van het landweggetje. Voor de automobilist zonder navigatie uiteraard. Toch vaar ik het liefst op mijn eigen kompas. Ik kijk naar de stand van de sterren en de zon en voel hoe de wind waait. Met andere woorden, kijk naar de elementen en vaar je eigen koers. Ik ben niet bang, ik schrijf mijn onzekerheden van mij af en zadel mijn lezers er mee op. Maar kijk ik om mij heen dan zie ik angst en besluiteloosheid, zowel op politiek niveau als bij monetaire beleidsmakers. Er wordt volop gemanipuleerd om Jan Publiek de werkelijkheid te onthouden. Wie de harde werkelijkheid van de miserabele verdeelde samenleving onverbloemd durft weer te geven is de echte stuurman op het schip dat een rechte koers vaart. Alleen zoeken we nog de moedige kapitein die de juiste bevelen durft te geven.

Massale manipulatie

Wat jammer nu dat onze zeehelden zo worden geblameerd. Berispt op basis van handelingen in een vergane tijd. Handelingen die opnieuw worden uitgekristalliseerd onder het vergrootglas van andere normen en waarden, en oordelen in een postmoderne tijd. De tijd waarin opgedrongen overtuigingen en meningen van andersdenkenden wel heel erg makkelijk postvatten bij de gewillige massa. Ach ja, ik heb al zo vaak geroepen, het is manipulatie van de bovenste plank en van de hoogste macht. De bedrieglijke manier om de massa opzettelijk te beïnvloeden met hulp van de volgzame mainstream media. Het is maar dat u het weet; als lezer op dit onafhankelijke platform waar de eigen mening meedoet in de discussie. Waar de berichtgeving van de slaafse media kritisch onder de loep wordt genomen en waar we onze eigen mening vrij kunnen uiten.

GW

16 Responses

 1. “We worden gehersenspoeld” en gemanipuleerd, dat is zo’n beetje het hele verhaal, dank u.
  “En genoeg gewaarschuwd door Bill Gates” , de puppet, die 1 van de grootste financierders is van deze bende, samen met zijn vrienden, het WHO en China.
  Dit is nog maar het begin van waar zij heen willen.
  Maar mensen, volg vooral de media op tv, die helpen u wel verder in de angst en beperkingen.

 2. “Wanneer kunnen we ons laten vaccineren alstublieft, schijnt de bevolking zich af te vragen.
  Mensen worden getest op corona, positief, omdat wij al 10 tallen corona virussen sinds decennia dragen, maar niet op covac19, omdat dit nieuwe corona virus nog onmogelijk schoon en klinisch te scheiden is van de rest.
  Laat staan, om het juiste en zuivere virus op te kweken voor onderzoek en een vaccin daarvoor te ontwikkelen.
  Zelfs voor voorgaande corona virussen is nog steeds geen doeltreffende vaccin gemaakt.

  Al deze zogenaamde vergevorderde vaccin onderzoeken en bevindingen zijn indianen verhalen en mogelijke gigantische winstmakers door hoofdzakelijk Amerikaanse farmaceuten als ze door de autoriteit worden goedgekeurd en door de US regering en Bill vaccinatie worden omarmd.
  Een beetje Nano technologie door het vaccin mengen en de mensen blij en de machthebbers zijn dan nog veel blijer.
  Lees van Wolfenbergen eens op you-tube.

 3. Bill Gates vindt met zijn vrienden dat de Aarde overbevolkt is om leefbaar te zijn en misschien heeft hij daar wel gelijk in.
  Maar wie is hij, met zijn kompanen, om met zijn vaccinatie drift de wereldbevolking tot 500 miljoen te decimeren?, zoek het maar na.
  Alleen de schepper van het Universum en de Aarde, met alles wat er op leeft kan en zal daar over oordelen uiteindelijk.

  Mede met zijn vermogen van meer dan 100 miljard, kan hij en wereldmachten samenspannen met het WHO om zijn geestelijke ideaal/verstoring te kunnen verwezenlijken.
  Maar hij vergeet, dat de almachtige hogere energieën over zijn schouder meekijken en hem op zeker moment van zijn troon naar beneden in het slijk slaan.
  Geen mens zal handelen in de sporen van de schepper van het Universum.
  En dan heb ik het totaal niet over die Popen zooi in Rome en die 4 andere soevereine staten klieken binnen de staat.
  Volgens ingewijden, zal dit de laatste paus zijn.

  Genesis.

 4. In een historische context geplaatst. In 2002 hadden we SARS, wat een afkorting is van de Engelstalige omschrijving “ (ernstig acuut ademhalingssyndroom). In 2009 was er de zogenaamde varkensgriep of Mexicaanse griep, officieel in het Engels “ ” (S-OIV) geheten. Vanaf december 2012 volgde MERS als afkorting van de Engelstalige omschrijving “ (Midden-Oosten ademhalingssyndroom).

  Daarna brak in februari 2014 inWest-Afrika een epidemie van het zogenaamde Ebola-virus uit, vernoemd naar zijrivier van de Mongala, die via de Kongo in de Atlantische Oceaan stroomt. En daar kwam dus een paar maanden geleden het in de volksmond aangeduide “Coronavirus” bij. Maar ook SARS was volgens de reguliere virologen een coronavirus, en daarom werd het destijds officieel aangeduid als SARS-CoV (als afkorting van “SARS-CoronaVirus”). De virusuitbraak vanuit de Chinese stad Wuhan sinds december 2019 werd daarom aanvankelijk aangeduid als “SARS-CoV-2”.

  Later werd de officiële aanduiding ervan veranderd in COVID-19, als afkorting van de Engelstalige omschrijving “(Corona-virusziekte) 2019”.

  Terwijl de mainstream nieuwsmedia iedere volgende besmetting met COVID-19 breeduit uitmeten,gonst het in de alternatieve nieuwsmedia weer van de complottheorieën.

  En dan hebben we natuurlijk ook nog de fundamentele vragen betreffende de waarheid over gezondheid in het algemeen en de functies van micro-organismen als virussen, bacteriën en schimmels daarbij in het bijzonder. Ik zal daar nu niet dieper op ingaan, maar wil wel iedereen

  op het hart drukken dat angst veel schadelijker is dan menigeen denkt.

  Waar ik nu de nadruk op wil leggen dat dit nieuwe coronavirus als afleiding wordt gebruikt voor het opvallend hard leeglopen van de financiële zeepbel die de overheden onder aansturing van de grote banken steeds verder hebben opgeblazen. De huidige economische crisis die steeds grotere vormen aanneemt komt vooral hierdoor, waarbij de mainstream nieuwsmedia maar al te graag de schuld schuiven op het coronavirus. Het gewone publiek kun je daarmee

  misschien voor de gek houden, maar de echte deskundigen weten wel beter.

  Er zal de komende maanden vele miljarden aan niet bestaande waarde verdampen, en dit is nog maar het begin.

  Begrijp mij goed, want ik zeg zeker niet dat er hierdoor geen mensen aan longontsteking zouden zijn overleden. Officieel zouden er nu meer dan 2.800 mensen zijn overleden van vanwege COVID-19, en zouden er wereldwijd meer dan 84.000 mensen hiermee zijn besmet.

  De grote vraag is natuurlijk hoe zuiver deze gegevens zijn. Zwakke, zieke en/of oude mensen waren wellicht ook aan een verkoudheidje bezweken, en die worden nu maar al te graag meegeteld als corona-slachtoffers.

  Afijn, het Latijnse woord“corona” betekent “kroon”, en dit onnatuurlijke virus is wellicht de kroon op het werk van de psychopaten die vinden dat er iets te veel mensen op deze planeet zijn. Deze hype wordt in ieder geval met beide handen aangegrepen als excuus voor de komende economische malaise.

  Moet je nu bang worden voor wat gaat komen? Nee! Want jouw angst blokkeert de manifestatie van de werkelijkheid zoals je die graag zou willen zien. Laat je dus niet leiden door angst, maar wordt wakker.

  En moet je verder nu gaan hamsteren omdat de schappen straks wellicht leeg zullen zijn?

  Het kan zeker geen kwaad om te zorgen dat je een paar weken kunt overleven zonder boodschappen te hoeven doen. Maar wanneer het echt tot een dergelijke crisis zou komen, dan zullen we als volk opstaan en onszelf bevrijden van de corrupte machthebbers. Dan zullen we weer rechtstreeks voedsel gaan kopen bij de landbouwbedrijven, want ook daar is er overvloed. Maar we horen het nu al te doen.

  De corrupte overheid heeft met al die absurde regeltjes onze voedselproductie bijna compleet tot op de grond afgebroken. Eenmaal bevrijd van deze tirannie van bovenaf zullen we dit in mum van tijd weer hebben opgebouwd, op een natuurlijke en duurzame manier. De kennis daarvoor is er al lang. Daar ligt het echt niet aan. Nee, het is de corrupte overheid, aangestuurd door de fascistische Europese Unie, dat de ware oorzaak is van de misstanden in de tuin- en akkerbouw.

  Daarrdoor is onze groente en fruit veel minder voedzaam dan zou kunnen en zou moeten zijn! Het is alleen nog even wachten totdat de meerderheid van de mensen dit ook door gaat krijgen.

  Kortom, zorg dat je leugen van waarheid kunt gaan onderscheiden, op alle voor jouw belangrijke terreinen.

  De bron zal ik later vermelden

 5. Ben het merendeels eens met uw laatste allinia, maar wie herdenkt de vele eerzame en wijze vrouwen en mannen die gemarteld,gekerkerd, uitgehongerd, gevierendeeld, opgehangen en verbrand zijn door het tuig van de afgelopen 2000 jaar en eerder?
  Weinigen die daar nog weet van hebben, of een oordeel vanuit overtuigingen.
  Het was/is een grote onvergefelijke schande, met het gore percentage pedofiele rechters die zware pedofielen lage straffen geeft en vroeg op verlof stuurt.
  Zeker 50% van onze ” rechterlijke macht”, alleen de naam al, hangt van pedofielen en geestelijk/linkse gestoorde figuren aan elkaar.
  Ze behoren al decennia tot de occulte zieke vermogende groep smeerlappen.

  Daarom kunnen deze maatschappelijke en criminele organisaties en personen in stand blijven en uitdijen zonder veel weerstand.

 6. Als je een goede stuurman bent, waar heb je dan nog zo’n autoritaire, door de heren betaalde kapitein voor nodig.
  Ouderwets denken.
  Iedereen is zijn eigen stuurman, goed of slecht.
  Weg met die sukkels die gestuurd zijn.

 7. Wij laten onszelf door Nationale, EU en globale puppets steeds meer afdrijven van onszelf, onze familie, ons huis, onze huisdieren, onze eigen geest en gemoedsrust, de natuur, de Aarde en de energie van de Kosmos.
  Waarom laten wij dat zomaar gebeuren?
  Zijn dan zelf niks meer waard, of in een maatschappelijk gedeelde gemeenschap?

 8. In deze tijd van ontmaskering maakt corona de ontregeling van de samenleving alleen maar voor iedereen zichtbaar.

 9. Pruilen om een ‘verminderd geluksgevoel’?
  Zij die een serieuze covid-19 aanslag op hun gezondheid hebben overleefd zullen daar geen last van hebben en zullen ook genezen zijn van eventuele gevoelens van scepsis.

 10. “Als de angst regeert” , waarover?

  Wie vanavond in de lucht keek, zag honderden heldere sterren en daar tussen nog duizenden sterren als men goed keek.

  Wat zijn sterren?, Wikipedia meld het volgende: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ster_(hemellichaam)

  Het zijn objecten als onze Zon.
  Daar vinden voortdurend kernfusies plaats, die zoveel dodelijke straling uitzenden, dat levende wezens binnen no time kapot zijn.
  Daarom is er ook nooit daadwerkelijk sprake geweest van een bemande landing op de maan.

  Onze Aarde wordt nog genoeg beschermd en afgeweerd door de buitenste lagen van onze dampkring, anders zou bijna alles op Aarde vernietigd worden.

  En wij moeten denken dat wij wat zijn, omdat er onlangs een paar primitieve raketjes zijn gelanceerd door de US,China,en een Arabisch land?
  Allemaal Hollywood en Bollywood.
  Hoort allemaal bij de sprookjes verhalen en acties van de elite, de belastingbetaler betaald die onzin wel.

 11. De klok tikt door en hij lijkt steeds sneller te gaan tikken.
  Internationale Aardse gebeurtenissen en ontwikkelingen lijken elkaar in steeds sneller tempo op te volgen.
  Dit is juist, ik heb dit al eerder gemeld.
  De tijd gaat niet sneller, maar wel onze belevingssnelheid.
  Dat komt mede door onze technologische ontwikkelingen, hierdoor worden wij in de war gestuurd.
  Daar komt nog eens de hogere uitstraling door 5G bovenop en de nog snellere 6G overheen in kortere tijd en u wordt 24/7 door deze zendmasten verstoord in uw dagelijkse en vooral nachtelijke rust en welzijn.
  Hoe kan men nog aan die terreur ontkomen?. naar Nieuw-Zeeland, Argentinië, Papua Nieuw Gienea, Noorwegen, Groenland, Ijsland, Rusland?

  IK weet het niet meer, schiet mij maar naar Pluto.

 12. Wij mensen mogen fouten en misstappen maken, op Aarde mag alles.
  Daarom zijn wij op de Aarde, om te leren van onze fouten en onze/betere intenties ten uitvoer te brengen.

  Maar op punt x moeten wij ons wel gaan verantwoorden tegenover de schepper van het Universum en de Aarde waar wij dan staan.
  En als je dan met lege handen staat, dan heb je dus niets positiefs bereikt voor het geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: