Goed voor goud: Fed keert zich om en kansen Donald Trump groeien

40

Het plaatje voor goud ziet er voor de lange termijn werkelijk grandioos uit. Er ontwikkelen zich steeds meer factoren die uitwijzen dat goud een glorieuze toekomst tegemoet gaat. Sommige aanleidende factoren zelf zijn helaas minder rooskleurig daar de toekomstige stijgende goudprijs gedreven wordt door verslechterende macro economische omstandigheden. Donald Trump zou de grootste “game-changer” kunnen veroorzaken voor de goudprijs.

Donald Trump goud Yellen_kijkt-zorgelijk

Zo is het al geen geheim meer dat de Amerikaanse economie lang niet zo goed draait dan dat het bestuur bij de Fed haar publiek maandenlang heeft voorgehouden. Maand in maand uit werd er gehint op een ‘mogelijke rate hike’ die elke keer weer wegens net wat tegenvallende cijfers vooruit geschoven moest worden.

Sinds de opmerkelijke koersdaling op de aandelenmarkten van afgelopen vrijdag kwam de Federal Reserve ineens met een compleet ander script op de proppen. De reactie van de markt op een mogelijke renteverhoging leidt blijkbaar tot meer angst op de aandelenmarkten. De angst van de Fed in reactie hierop is dat de aandelenbubbel, die de Fed zelf zo hard heeft lopen oppompen, leeg zou kunnen lopen.

Ineens heeft de Fed allerlei reden waarom ze de rente voorlopig maar laag zal moeten houden. De inflatie is ineens niet hoog genoeg voor een renteverhoging, de economische groei gaat plotseling niet snel genoeg en ook de arbeidsmarkt toont zich schijnbaar ineens niet sterk genoeg voor een renteverhoging. Er werd geen woord gerept over een renteverhoging, nee, de Fed slaat nu een hele andere weg in.

Donald Trump zal goud laten schitteren

hillary-clinton-pass out

Dit zal goud op termijn zeker een zet in de rug geven op het koers-pad naar boven. Ook de situatie rondom Hillary Clinton zet verschillende vraagtegens. Eerst viel ze flauw tijdens de 9/11 herdenking. Ze bleek last te hebben van de warmte, en een paar uur later voelde ze zich weer kiplekker. Enkele dagen later blijkt dat ze een longontsteking heeft. De vraag rijst waarom er zo geheimzinnig over haar gezondheid gedaan moet worden. Wat heeft deze dame te verbergen en waarom?

Donald Trump

De kansen voor Donald Trump zullen door deze ontwikkeling als toekomstig president enkel maar groter worden. En al eerder is erover geschreven dat wanneer Trump aan de macht komt, het goud zal zegenvieren. Tevens is Trump als vastgoedinvesteerder met bijzonder veel geleend geld gebaat bij een forse inflatoire economie, nog een factor dat goud op termijn enkel maar meer wind in de zeilen zal zetten.

Dit artikel is gebaseerd op de meest recente podcast van Peter Schiff – Fed Cavalry Charges To Market’s Rescue – Episode 194.

Door Richard de Feber voor SlimBeleggen.com

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Richard is altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de macro-economie, geopolitiek en de goud- en zilvermarkt. Technisch directeur van Goud-Portal & Goudvergelijken.nl.

 • Bob Kat

  1e

 • bertus

  Dit artikel, lijkt me in grote lijnen wel op waarheid te berusten.

  Zeker gezien vanuit het geografisch, economisch, militair oogpunt, lijkt Trump een betere optie voor de “elite, machthebbers” dan dat Clinton hier voldoende invulling aan zou kunnen/willen geven.

  In principe, wordt Trump al meer gesteund en naar voren geleid dan Clinton door de werkelijke elite.

  De Russen schijnen hem ook volledig te zien zitten en wie nog meer.

 • bertus

  Als je die kop, uitdrukking van Wellen ziet, dan zou ik daar toch geen geld op inzetten.

  Lijkt op de kop van Nout Wellink, maar die zat ook dichter tegen z’n bij elkaar geroofde pensioen aan.

 • Martin K.

  Het is opmerkelijk hoe lang een doodstrijd kan duren, zie de Amerikaanse economie, al decennia lang hebben de Amerikanen een handelstekort van minstens U$ 40,- miljard per maand! Tegenwoordig is het vermelden van het maandelijkse handelstekort niet eens het vermelden in de krant waard! De Amerikaanse overheidsschuld nadert de U$ 20.000 miljard, ofwel U$ 20 Triljard!
  Niemand ligt er wakker van, dus waarom kan dit niet nog jaren verder gaan, kennelijk stoort het niemand. Ik zou mij niet verbazen als na de Amerikaanse verkiezingen (ongeacht wie wint), de overheidsschulden verder oplopen tot U$ 25 of U$ 30 Triljard (in 4 jaar).
  Grappig, maar iedereen blijft wereldwijd de Dollar als zeer gewaardeert geld benutten om te kopen en te betalen, van Afrika tot Azie.
  Waarom zo’n drukte om het rentepercentage van de centralebank? Wat maakt het uit of dit 0,25% of 0,75% is. De obligatiemarkt bepaald, en die daalt alleen maar verder, zou mij niks verbazen als de rente in Amerika ook negatief wordt na de verkiezingen.

  Neem Japan als grote voorbeeld, daar staat de rente al 20 jaar op nul, OK, 1 keer hebben ze de rente heel ligt verhoogt, maar dat was van korte duur, hahahaha, geschiedenis als voorbeeld om te zien wat Amerika doet en iedereen trapt erin. Er zijn geen kritische journalisten meer die door de bomen het bos nog zien.
  En diezelfde geschiedenis leert ook wat met Goud gaat gebeuren, dat is niet zo moelijk, toch.

  http://wiki.gzu-online.com/wiki/NL/historische-goudprijs/page603

  Ofwel Goud gaat altijd omhoog, kwestie van tijd, omdat papierengeld nu eenmaal nep is en onbeperkt kan worden bijgedrukt! Ik voorspel dat de Goudprijs in 2050 ongeveer U$ 10.000,- is ,als de U$ dan nog bestaat! Op korte termijn de Goudprijs voorspellen is lastig, omdat het gemanipuleert wordt.

 • Dick S

  Of topic
  Deze wil ik toch nog even meegeven aan iedereen.

  “You may know society is doomed when you see that in order to produce, you need to obtain permission from men who produce nothing; when you see that money is flowing to those who deal, not in goods, but in favors; when you see that men get richer by graft and by pull than by work, and your laws don’t protect you against them, but protect them against you; [and] when you see corruption being rewarded and honesty becoming a self-sacrifice.”
  Ayn Rand, “Atlas Shrugged”, 1957

 • hillbilly

  Laten we t hopen…de goudprijs wordt flink gemanipuleerd…als de goudprijs naar 1350 gaat dan wordt ie weer dmv papieren futures naar beneden gehaald. Nu ook weer…de fed gaat ook niet de rente in sept verhogen…en dan gaat de goudprijs weer stijgen….maar zolang de markten nog steeds door de corrupte elite word gedomineerd zal de goudprijs nooit flink stijgen…zoals trump zei …all markets are rigged….de goudprijs mag niet stijgen….dat zou niet goed zijn voor de us dollar..

 • marcel

  Je schrijft in een artikel de elite de grip op u vermogen !!!!!!!
  B.llshit verhaal dat Trump iets bepalend zou zijn voor goud !
  De elite maakt toch een trekpop van Trump net als met Obama toendertijd is gebeurd .
  Goud is angstzweet dus de economie moet in elkaar donderen en iedere beursbelegger moet trek krijgen in goud [vooral de papieren goud belegger !! die jassen de prijs speculatief omhoog ]ik ga voor fysiek

  • sunflower

   Er is een groot verschil tussen Trump en Obama.

   Trump heeft zijn campagne gefinancierd ZONDER hulp van de globalisten en is hij hen niets verschuldigd. Trump houdt van zijn land en volk.

   Obama heeft indertijd geldelijke steun van de globalisten ontvangen om campagne te voeren en moest daarom aan de eisen de globalisten voldoen. Obama haat Amerika en het Amerikaanse volk en heeft het land behoorlijk met de Clintons naar de knoppen geholpen. Hij is een moslim en een vooraanstaand lid van de Moslim Broederschap .Ook de Clintons zijn nauw verbonden met de globalisten ook wel de illuminati genoemd

   Op de foto Hillary Clinton en Evelyn De Rothschild
   https://uploads.disquscdn.com/images/24680a15b192e41fb70e2c5ba5c647be29f650dea8811f301dbf6636fc101b15.jpg

   bewerking
   link naar website behorende bij de foto
   http://www.hangthebankers.com/rothschild-fundraiser-hillary-clinton/

   • marcel

    Uiteindelijk geloof ik echt dat het een zelfverijkende trekpop van de elite wordt of hij eindigt in een kist .
    mvg ;-]

    • Money as Debt

     Trump heeft de media in ieder geval tegen…
     https://www.youtube.com/watch?v=ahtSDtzF7Jo

    • “deplorable” sunflower

     Het eerste dat betwijfel ik , het tweede die kans zit er natuurlijk wel in. :-))

     • bertus

      Met alle respect, maar probeer niet vermalen te worden tussen de verderfelijke, leugenachtige stenen van woorden en indoctrinatie die u vanuit uw kinderjaren en opvoeding is ingegeven door volgzame onwetenden.

      U staat heden op een kruispunt.

     • bertus

      Volgens de meeste wetenschappelijke onderzoeken is Jezus op 33 jarige leeftijd overleden.

      In Washington, staat op een historisch monument ook het getal 33, een zeer belangrijk getal voor de illuminatie.

      Zo zijn er nog vele geheime duidingen door de illuminatie in/op monumentale gebouwen en op de dollar.

     • “deplorable” sunflower

      Deze reactie van u heb ik gemist merk ik in de meldingen die ik ontvang.
      Het getal 33 zou best te maken kunnen hebben met de leeftijd
      waarop Jezus Christus is gestorven. De illuminati zijn zoals u weet satan aanbidders dus God’s tegenstanders. en zij zullen op God’s Tijd veroordeeld worden. En ik kan u verzekeren dat de gevolgen hiervan niet zachtzinnig zullen zijn.
      Een van hun symbolen is o.a. de Pentegram of de vijfpuntige ster die we overal in het dagelijkse leven zien. Kijk maar eens om u heen.
      We zien deze ster op vlaggen, familiewapens, militaire voertuigen, (militaire) kleding de etenswaren- en farmaceutische industrie, films en tekenfilms voor kinderen, het wordt gedragen als sieraad en het wordt ook gebruikt als kerst decoratie. Het is zo in de samenleving ingeburgerd dat de meeste mensen dit zich niet realiseren laat staan dat men weet dat het een demonisch symbool is.

      http://www.altheadlines.com/top-10-illuminati-symbols-hidden-in-plain-sight-13249963/

      illuminati logos
      http://www.trickedbythelight.com/tbtl/logos.shtml

     • bertus

      Wat zou er mis zijn met een vijfpuntige ster?
      Omdat invloedrijke, vermogende mensen, hoog gewaardeerde volgende architecten, loges en groepen vrijmetselaars het teken, symbool zijn gaan gebruiken/toepassen.

      Zie de monumentale gebouwen maar in Washington, die er vanaf de onafhankelijkheid zijn neer gezet.
      Allen gebouwd, om minstens duizend jaar te overleven.

      Het is ‘gewoon’ een vorm, een symboliek, die al duizenden jaren eerder spirituele betekenis had bij oude volkeren.

      Eerder genoemde groepen, hebben dergelijke oude tekens en symbolen in hun bouwwerken verankerd, omdat ze de waardevolle spirituele betekenis ervan beseften en onderkende.
      Ze waren bekend geworden van de grote kennis en waarde uit de oude culturen en wilde die zich ook toe-eigenen.

      In de oude culturen mochten deze kennis, geschriften, gebruiken wel vernietigd worden, het was zelfs een heilige ambitie om het volledig te vernietigen.
      Zie de Spaanse inquisitio = onderzoek, die in 1478 werd opgericht.

      Er volgde meer dan 300 zeer duistere jaren.
      En waarom, om nieuwe heerschappijen te ontwikkelen, ten koste van bevolkingen die over veel spirituele en universele kennis beschikten.

      Het gewone westerse volk in deze periode, hoefde en mocht niet bij zijn eigen en universele spirituele kennis en waarheden komen.
      Laat ze 12 uur per dag op het land werken of in de fabriek tegen een hongerloon, dan hebben ze geen puf meer om na te denken en hun innerlijk te raadplegen.

      Daar hielp de Rooms Katholieke kerk een handje aan hun financiële sponsors, door de mensen langdurig op te sluiten, te martelen, bekentenis te laten doen, te beroven van hun bezit, tot heks te verklaren, mensen op de brandstapel zetten, mensen of gezinnen vervloeken, de plunderende, moordende legers te zegenen, zich zelf vol te vreten en te zuipen met de fijnste wijn en ze ver te houden.

      Niets is beperkt tot enkele mensen of een groep, het behoort iedereen toe.

      De Rooms Katholieke kerk ( Rome ) denkt er misschien mee weg te komen met de nieuwe paus Benedictus, die zich opeens zo sociaal, bescheiden, humaan, betrokken opstelt naar de samenleving, het boetekleed aantrekt en de bezem door het Vaticaan wil halen, wat betreft fraude, ontucht, zelfverrijking, onverschilligheid en dwang naar de samenleving.

      Maar de samenzwering met de vorstendommen en misdaden die ze in de naam van hebben gepleegd, zijn gebeurd en kan je niet meer terug draaien.
      Ik steun elke dag de meeste bewuste, spirituele vrouwen, die sinds de veertiende eeuw slachtoffer geworden zijn van de Rooms Katholieke genusidee.

      Ze kunnen zich in Rome in alle mogelijke leugenachtige houdingen wringen, maar ze zullen gewoon de prijs gaan betalen voor hun dwalingen en zucht naar rijkdom.

      Als ze eens om te beginnen, al hun bezit en rijkdommen aan het volk gaan terug geven uit nederige overtuiging, dan zou dit een stap in de goede richting zijn.

      Maar ratten willen altijd overleven.

     • bertus

      Het is voor de meeste mensen moeilijk persoonlijk invulling te geven aan het begrip ‘ik ben een kind van ‘god’.

     • “deplorable” sunflower

      Hierbij helaas gaan dan onze wegen uiteen. 🙁

     • bertus

      “Hierbij helaas gaan dan onze wegen uiteen.”

      Ik zou niet weten waarom.
      Dialoog moet er altijd mogelijk zijn, zonder dialoog geen communicatie.
      Ik kan het ook best bij het verkeerde eind hebben.

     • “deplorable” sunflower

      Het wereld gebeuren dat bekijk ik vanuit Gods onfeilbaar Woord. Het Geheimenis van de Godheid van Jesus Christus en de Drie-Eenheid dat is iets wat ik eigenlijk met mijn beperkt verstand niet kan bevatten. Het volbrachte Werk van de Zaligmaker wat inhoudt de totale Overwinning van dood en zonde in deze wereld en voor een ieder die zijn zonde belijdt en Jezus Christus als Middelaar erkent.
      En ja ik ben zo gek om dit te geloven. (Deze laatste zin is zelfspot).

     • bertus

      Ik kan mij zeker in deze redenatie verplaatsen.

      “Het Geheimenis van de Godheid van Jesus Christus en de Drie-Eenheid dat
      is iets wat ik eigenlijk met mijn beperkt verstand niet kan bevatten.”

      Dit is ook met ons verstand niet te beredeneren en te hanteren.

      Het verstand probeert ons namelijk steeds op het verkeerde been te zetten.

   • bertus

    Deze reactie was aan jou gericht.

    Trump is geen ‘domme man’, anders kan je nooit zoveel geld en invloed vergaren in deze materialistische maatschappij.

    Hij
    lijkt geen campagne te willen voeren op de oubollige/geprogrammeerde
    manier als z’n voorgangers, maar wil het op zijn eigenwijze manier doen.
    Dit komt misschien ook wel door zijn financiële onafhankelijkheid.

    De tijd zal het leren wie de nieuwe baas in de poppenkast gaat worden.
    Maar voor mijn gevoel, zal Trump wel het verschil gaan maken in de tijdscyclus, als hij president wordt.

    • “deplorable” sunflower

     Heel veel voorgangers van Donald Trump, zoals o.a. vader en zoon Bush, Bill Clinton en Obama hun campagnes zijn gefinancierd door de schaduw regering of te wel de globalisten. Dat schijnt helemaal terug te gaan tot Woodrow Wilson. En al deze “presidenten” die geassocieerd zijn met of zelfs lid zijn van de illuminati de wegbereiders voor een een-wereld regering hebben Amerika behoorlijk naar de knoppen geholpen. Hopelijk zal er een ander tijdperk aanbreken als er geen gekke dingen gebeuren zoals met JFK en zijn broer.
     Die moorden waren van te voren beraadslaagd door de globlalisten. En de globalisten hebben ook de macht in de Commissie van EU.

     Trump heeft geen geld aangenomen van o.a. George Soros en dus is hij onafhankelijk van de elite. Wordt Trump president dan zal het uitzicht voor Europa wellicht ook gunstig uitpakken. We moeten maar afwachten en duimen

     Hier heeft u misschien wel belangstelling voor? .
     alternatief nieuws van http://www.ejbron.wordpress.com 🙂

     • bertus

      De link goed bedoeld, maar ik volg mijn eigen info.

      Jouw aanname, “Heel veel voorgangers van Donald Trump, zoals o.a. vader en zoon Bush,
      Bill Clinton en Obama hun campagnes zijn gefinancierd door de schaduw
      regering of te wel de globalisten.”

      Het zijn zogezegd 2 verschillende partijen voor de buitenwereld en de Amerikaanse kiezers.

      Maar feitelijk, maken ze beiden volledig deel uit van de loges en de zelfde illuminatie.

      Het moet lijken op een spannende soap, maar niets is minder waar.
      Hoe zwaar kan de gemiddelde gestoorde Amerikaan toch in de maling genomen worden.

      Maar hetzelfde geld voor de Nederlander, voor de verkiezingen in 2017.

      Je bent en wordt waar je je van bewust bent.

     • “deplorable” sunflower

      U heeft helemaal gelijk in feite gaat het niet om Democraten of Republikeinen. Het gaat in de eerste plaats om de illuminati die een een- wereld regering willen vormen. Veel wereld leiders en politici inclusief al de Europese Koningshuizen en geen enkele uitgezonderd dienen aan de eisen van deze elite te voldoen of anders…… Dat geldt ook voor de landen in Europa en dus ook voor Nederland. De wereld burgers worden gigantisch in de maling genomen en de meesten hebben dit niet eens in de gaten. Enkele politici zoals Trump, Marine Le Pen, Nick Farage en een president uit een van de Balkanlanden (ik ben even zijn naam vergeten) hebben wel door wat er aan de hand is en dat het goed fout zit. En elke verkiezing in ieder land is een farce.
      De UN, de NATO e.d. zijn allemaal onder controle van de elite.
      http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M73&ss=P982

     • bertus

      Inderdaad, presidenten, premiers, vorsten, het zijn in feite niet meer dan poppenkast figuren, die de schijn moeten wekken of zij aan de touwtjes trekken.

      Niets is minder waar.
      Zij zitten er voor hun ego, opvolgingsplicht en voor het makkelijke geld.

      Het geld en de machthebbers, sturen en oordelen over de poppenkast figuren.
      Er is soms een enkele uitzondering, maar dan.

      Maar er is 1 troost, steeds meer mensen worden wakker.

     • “deplorable” sunflower

      Dat de mensen wakker worden dat is helemaal waar.
      Jammer dat de machthebbers het geld hebben. Ze hebben zoveel geld dat ze steeds meer willen en toch zijn ze niet gelukkig. De machthebbers onder elkaar kunnen niet met elkaar leven maar ze kunnen ook niet leven zonder elkaar.

     • bertus

      “Dat de mensen wakker worden dat is helemaal waar.”
      Ik ben benieuwd naar jouw motivatie.
      We leren van elkaars inzichten.

      “Jammer dat de machthebbers het geld hebben. Ze hebben zoveel geld dat ze steeds meer willen en toch zijn ze niet gelukkig.”

      Ik gun de machthebbers het geld en nog meer.
      In feite, zijn ze een zwart gat aan het vullen.

      “De machthebbers onder elkaar kunnen niet met elkaar leven maar ze kunnen ook niet leven zonder elkaar.”

      Ratten zijn van nature zeer groep sociale dieren, maar er heerst ook een strenge rangorde.
      Ze offeren elkaar op, of bijten elkaar dood voor beschikbaar voedsel.

      Het lijken net mensen.

     • “deplorable” sunflower

      Mijn motivatie daar kan ik heel kort over zijn en dat zijn de Woorden van Jezus Christus, Die het Middelpunt van mijn leven is, spreekt in Mattheus 24: 4 en 5 (Ik lees alleen de Statenvertaling)
      “Zie toe dat niemand u verleide” Zijn Waarheid.
      Wat er nu allemaal in de wereld gaande is beschouw ik in het licht van de Bijbel.
      http://home.kpn.nl/fm-ter-horst/Nieuwe%20Wereld%20Orde%20in%20opkomst.htm
      http://www.wat-is-waarheid.info/bijbel-vervalsing.htm

      De elite of illuminati zijn in feite satan aanbidders.
      En hier is nog zo wat “moois”
      https://nieuwsvaneuropa.wordpress.com/2014/06/14/weer-getuige-van-rituele-moorden-in-nederland/comment-page-1/

      Bilderbergers zijn zeer nauw verbonden of zelfs leden van de illuminati
      Politieke leiders maar ook alle Europese koningshuizen zijn er bij betrokken en geen enkele uitgezonderd
      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants

     • bertus

      Hier kan ik voor een groot deel in mee gaan.
      Jezus was een begaafd, hoog ontwikkeld, sociaal mens.
      Alleen, hij was/is te vroeg geboren.
      Ik had hem wel graag beter willen leren kennen.

     • “deplorable” sunflower

      Jezus Christus is het Middelpunt van mijn leven. Wilt u Hem leren kennen? Lees dan de STATENVERTALING naar het Evangelie van Johannes in het Nieuwe Testament.
      Ik hang geen enkele religie aan, ik behoor tot geen enkele kerk. Alleen Jezus Christus de Persoon waar het voor mij om draait.

     • bertus

      Ik weet terdege wie Jezus is, maar niet vanuit de boeken, maar vanuit m’n eigen bron en wetenschap.

     • bertus

      Jezus was een goed mens en een zoon van ‘God’, maar we zijn met hem allemaal een kind van god, dus in die zin was hij niet meer dan 1 van ons allen.

      Universeel is er geen ruimte voor verafgoding.

     • “deplorable” sunflower

      Hier gaan onze wegen beslist uiteen want ik heb over Jezus Christus Die de Eniggeboren Zoon van God is een heel ander perspectief. De waarheid is echter dat alléén door geloof in Jezus Christus eeuwige redding mogelijk is en dan alléén kan men een kind van God zijn.
      Dan wil ik het hier graag bij laten! Dank u.

     • bertus

      Na het eten proberen verbinding te maken maar lukte niet, nu met een drankje op het terras lukt het wel weer.

      “Perspectief” betekent letterlijk vooruitzicht op.
      Waar wilt u vooruitzichten op hebben/houden om u veilig te voelen?

      Perspectieven, inzichten, innerlijke waarheid en mentale dogma’s, daar moeten we wel degelijk onderscheid in kunnen maken.

      ‘God’ heeft al zijn kinderen lief en maakt geen onderscheid.
      Daar is hij ook God voor.

     • bertus

      Beraad je eerst wie god werkelijk is en kom dan tot een conclusie.

     • bertus

      Ik veeg m’n kont af met het oude en nieuwe testament als ik niets anders heb.

      Een groter leugen en mens onderdrukkend boek moet er nog geschreven worden.

      Het is niet door god geschreven, dat boek ziet er gans anders uit.

      De aardse boeken zijn geschreven voor aardse, niet bewuste volgelingen van de kerk, dus volgelingen van de kerkelijke misdaden, begaan in de afgelopen 2000 jaar.

  • bertus

   Trump is geen ‘domme man’, anders kan je nooit zoveel geld en invloed vergaren in deze materialistische maatschappij.

   Hij lijkt geen campagne te willen voeren op de oubollige/geprogrammeerde manier als z’n voorgangers, maar wil het op zijn eigenwijze manier doen.
   Dit komt misschien ook wel door zijn financiële onafhankelijkheid.

   De tijd zal het leren wie de nieuwe baas in de poppenkast gaat worden.
   Maar voor mijn gevoel, zal Trump wel het verschil gaan maken in de tijdscyclus, als hij president wordt.

 • Money as Debt

  Over een periode van tien jaar krijgt Israel 34 miljard van Amerika.. en al die Amerikaanse daklozen dan ? Israelisch defensie programma is belangrijker voor de volksvertegenwoordigers..

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/09/13/vs-schroeven-militiaire-hulp-israel-verder-op-a1521241

  en..

  http://www.hln.be/hln/nl/1282/Iran/article/detail/2874254/2016/09/16/Israel-heeft-200-kernwapens.dhtml

  “Israël probeert al jaren de internationale gemeenschap ervan te overtuigen dat de islamitische republiek een “existentiële dreiging” vormt voor de Joodse staat.’
  En zo is dat…

 • bertus

  Clinton lijkt voor de machthebbers oude gesneden koek te zijn, die uiteindelijk haar eigen dogma’s wil profileren.

  Daar zitten ze niet op te wachten.

 • Poppenkast

  De Nieuwe Wereld Orde (NWO) staat achter Hillary, zoals ze ook achter Bil stonden. Trump is een beetje eigenzinnig figuur, waarmee ze niet zo goed weg komen. Toch verwacht ik een overwinning voor Trump. Hij is meer recht voor zijn raap hetgeen meer vertrouwen wekt. Hillary heeft veel verborgen vooral als minister van buitenlandse zaken onder Obama. Ongeacht hoe, goud en zilver gaan stijgen, vooral als olie omhoog gaat en er meer inflatie komt. De enorme schulden gaat de banken raken en het politieke spel om de belasting betaler er hiervoor te laten opdraaien, zorgt voor sociale onrust en verdere opkomst van extreme partijen, zodat het optuigen van regeringen steeds moeilijker wordt, want hiervoor zijn steeds meer partijen, met ieder zijn eigen belang, nodig. Tenslotte zullen de hordes gelukzoekers geen genoegen nemen met hun positie aan de onderkant van de maatschappij. Ook de voortgaande problemen in het Midden Oosten gaan zijn weerslag (Turken/Soennieten/Sjiieten/Koerden) in ons land krijgen.