Bitcoin blijft maar stijgen: $10.000 komt in zicht

4

De prijs van één bitcoin gaat hoogst waarschijnlijk dit jaar nog het magische niveau van $10.000,- bereiken. Afgelopen weekend piekte de waarde van één BTC tot boven de $9.250,-. Ook andere cryptocurrencies zaten in de lift en boekte nieuwe recordniveaus. De koers van Ether steeg tot boven de $450,- en Litecoin steeg tot boven de $85 per stuk. De Hardforks van Bitcoin stegen ook in waard, maar niet tot nieuwe records: Bitcoin Cash is nu $1600 waard en Bitcoin Gold $340. Grafiek via CompareBitcoin.com.

compare bitcoin record

 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • Piet

  Bitcoint heeft geen dekking tot een munt zich moet hebben. Koop nog meer bitcoint… 😀 Kunnen we straks lezen. De grootste roof aller tijden.

 • Kees

  Hyperinflatie op een BCT.

 • Clern

  Met goud koop je nog een éénheid aan edelmetalen.. Wat koop je met BTC.. Digital nummertje..

 • Luister eens

  Dat krijg je met het circus van vandaag.. Digital nummertjes die wel een vermogen waard zijn nu..Rijk worden met niets doen.. Algo-ritme beyond the reality.. alles is mogelijk sinds de realiteit is losgelaten en alles fictief , gemanipuleerd en daardoor vogelvrij is geworden. Welkom in het World Casino !

  Dan heb ik toch in het huidige Wonderland liever 5 kilo walvisstront a 75.000 euro de kilo dan een paar bitcoins.., wat een wereld..