Infographic: 62 interessante feiten over Bitcoin

2

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over Bitcoin. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 Bitcoin-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms bitcoinautomaten worden gestolen)? Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat Japan sinds 1 april 2017 bitcoin als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, Bolivia, Saudi Arabië en Bangladesh?

Satoshi Nakamoto multimiljardair

Dat de huidige prijs van één bitcoin afgelopen tijd hard is gestegen en dat de prijs momenteel rond de 6000 en 6500 euro ligt? Dat Satoshi Nakamoto, de oprichter van Bitcoin, inmiddels multimiljardair is? De waarde van zijn wallet is inmiddels gestegen tot boven de zes miljard!! Deze en nog veel meer feitjes hieronder in de infographic via Bitcoinplay.net.

feiten bitcoin

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

  • Luister eens

    Het is fantastisch betalen met bitcoin ! Zakgeld voor mn zoontje ; 0,000157 bitcoin in de week , Kaartje voor het zwembad ; 0,000784 Bitcoin , De buurjongen was jarig en die heb ik 0,001565 Bitcoin in zijn handen gestopt.. al had ik het gevoel dat ik hem een loterij-ticket gaf…..

  • Conexivist

    Het is nog steeds niet te laat om in te stappen zoals ze dat wel zeggen. Doe het met geld wat je kan missen. Makkelijkste manier om wat aan te schaffen: https://goo.gl/jihKBp Of als je echt wilt gaan handelen, wat ik niet zou aanraden tenzij je weet wat je doet: https://goo.gl/KhT73d