Alles wat u moet weten over Bitcoin en Ethereum

4

Hieronder een hele uitgebreide Infographic over blockchain en cryptocurrencies. Er is vooral veel informatie over Bitcoin en Ethereum in deze infographic te vinden. Blockchain wordt steeds bekender bij het brede publiek en deze technologische ontwikkeling kan volgens verschillende trend forecasters verregaande consequenties hebben voor de bestaande systemen in de financiële sector. Ook in de accountancywereld en voor overheidsinstellingen zal er veel veranderen. Duik in de wereld van de blockchain.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • jaren tachtig

  dit wereld-currency experiment wordt toegelaten zolang de regeringen die bij de internetknoppen zitten dit toelaten, overheden willen contanten afschaffen om een totale digitale controle over burgers te krijgen, dit om ook niet gewenste burgers, met één druk op de knop totaal uit de samenleving te kunnen sluiten,
  bitcoin zal nog een tijdje voortsudderen als leerexperiment voor de overheid totdat de wereldwijde overheden ‘het internet’ voor bitcoin afsluiten en wordt vervangen door volledig digitaal geldverkeer.
  De sadistische humor blijft echter, zodra de stroom uitvalt zal ruilhandel met papier en muntgeld niet meer mogelijk zijn met totale rellen en anarchie als gevolg.
  Een ding weet je zeker, mocht er ooit nog oorlog komen, dan is het verstoren van het electriciteitsnetwerk prioriteit nummer 1 van ‘de vijand’, geen stroom, geen handel, geen voorzieningen

 • Tweedledee

  De discussie over vormen van geld, zoals goud, bitcoin en euro’s. roepen altijd extreme standpunten op onder de meest simpele zielen. Men weet niet hoe hard men haar eigen vorm van geld moet verdedigen en de andere vorm van geld de grond in moet boren.

  De intelligente onder ons spreiden het risico, zetten in op meerdere paarden en maken een goede afweging van alle voor- en nadelen van alle vormen van geld.