Wie 5 jaar geleden bitcoin kocht heeft 34000% winst gemaakt

34

Het lijkt erop alsof de reguliere investeerders bitcoin gevonden hebben. De opmars van de digitale munt is niet te stuiten. Inmiddels wordt er voor 1 BTC op de markt zo’n €1.625,- neergelegd, ofwel ruim $1.700. Sommigen zeggen dat dit slechts het begin is en dat bitcoin binnen mum van tijd op $4000 per stuk staat. Anderen vergelijken het met de tulpenmanie. De tulpenmanie duurde 3 jaar (van 1634 t/m 1637). Bitcoin houdt het inmiddels als een paar jaar langer vol.

34000% winst in 5 jaar

In de afgelopen 30 dagen is Bitcoin als bijna 43% in waarde gestegen. Op dit moment wel te verstaan, want de munt is momenteel uiterst volatiel en valt soms wel eens honderd dollar terug. Bij elke neergang wordt er echter weer flink gekocht, waardoor er nu weer recordniveaus op de cryptoborden staan. Wie 5 jaar geleden bitcoin had gekocht, had nu een rendement gemaakt van 34.000%.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie