Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • Martin K.

  Deze grafiek zegt niet alles! Net als in Amerika stoppen de mensen met zoeken naar een baan. De hoop ooit werk te vinden is over en voorbij.

  De druk op de WAO en Wajong gaan toenemen, omdat hiermee een ontsnapping uit het arbeidsproces mogelijk is.

  Wajong ,ja een variant van de WAO is overspoelt met aanvragen.

  Als we de aantallen WAO en Wajong optellen, zijn er nog veel meer arbeidsongeschikten als tijdens het regime van Joop den Uyl.

  Daarnaast betekend langer doorwerken tot 67 jaar, nog meer een beroep op ziektewet en WAO.

  Duizenden migranten maken gebruik van de terugkeerregelingen.
  Ze nemen hun uitkering mee naar het geboorteland (Turkije en Suriname etc.) en als een wonder aan de hemel komen deze hierna niet meer voor in de officiele cijfers.

  De overheidspropaganda zit vol met list en bedrog. Open U ogen en onderzoek de realiteit………inkomens in 2013 zijn maarliefst met 6% gedaalt! in 2012 waren de inkomens met 3,2% gedaalt. Het systeem staat op instorten.

  Nederland wordt WAKKER!

  • Hendrik1730

   Klopt ook, IEDEREEN die meer dan 3 hersencellen heeft weet en ziet dat, alleen politici willen dat niet weten. Het kan ook zijn dat politici slechts 3 hersencellen hebben die in ploegen werken.