Ontwikkeling van de goudmijnbedrijven

1

Via Goudvergelijken.nl | In de onderstaande grafiek ziet u de cyclische analyse van de HUI-index. De HUI is een index van goudmijnbedrijven die op de Amerikaanse AMEX worden verhandeld. De 7 cycli voor de HUI staan naar beneden en beginnen één voor één te bodemen. Op 30 November 2012 is een cyclusbodem te verwachten, zoals u in de grafiek kunt zien. Vanaf dat moment zou de HUI-index weer kunnen gaan stijgen. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave en om verder te lezen.

HUI grafiek

Disclaimer: dit artikel is puur informatief en is is niet bedoeld als beleggingsadvies of een aanbeveling tot het kopen of verkopen van aandelen, grondstoffen en/of andere financiële producten. Auteur is geen beleggingsadviseur. Het zijn expressies van ideeën. Auteur heeft geen positie in de HUI op het moment van publiceren.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie