De machine vervangt de mens – in de fast food nu ook weer

2

smoothieHééft de horeca het tegenwoordig al moeilijk; betàlen ze in de fast food  nog slechts de minimumlonen; hébben deze werknemers al meestal twee banen nodig om rond te komen…out of the way want hier komt? De JambaGo self-service machine!  Weg met de arbeid, zelfs die goedkope, zelfs die part-time – weg met de werknemer tout court! De JambaGo zorgt alvast voor uw smoothie, dat heerlijke fruitmengeling drankje, geheel zelfstandig.  Geen menselijke tussenkomst meer nodig, hij kan zo geïnstalleerd worden in cafetaria’s, scholen en winkelcentra, het eerste contract voor 1000 exemplaren is trouwens al binnen (van Target cafés, VS).

Is dit nog slechts een begin?

Zerohedge gaat nog een stap verder en voorspelt op termijn machines die àlle fast food werkers overbodig zullen maken.  De mens maakt de machine en de machine…maakt de mens overbodig.  En moeten we nu blij zij met deze “vooruitgang”…?

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie