Verenigde Staten is grootste sponsor van IS

32

In Irak zijn er inmiddels 150 bombardementen uitgevoerd met het doel ISIS te vernietigen. Verschillende malen is er gemeld dat er, behalve de 1500 troepen die er reeds zijn, geen grondtroepen ingezet gaan worden. In plaats daarvan zullen de gematigde rebellen verder bewapend en in Saoedi-Arabië getraind gaan worden.

Gematigde rebellen? Saoedi Arabië?

Iedereen met zelfs de geringste kennis over het land Saoedi Arabië weet dat deze dictatuur door de Wahabistische Familie Saoud uitgevoerd wordt. Het Wahabisme en Salafisme zijn de meest extreme en radicale stromingen in de Islam. Een duidelijk verschil tussen deze twee stromingen is er niet eens te maken. Herhaaldelijk hebben we artikelen in Goudportal geplaatst over dit land Saoedi-Arabië. Deze bondgenoot van de USA is de grootste sponsor van de Soennitische terroristische bewegingen op onze planeet. Dit is veilig te concluderen.

$500 miljoen steun naar het Midden Oosten

In dat land gaan we nu dus rebellen verder bewapenen en trainen. Onlangs is er weer $500 miljoen USD vrijgemaakt in de USA voor dit doel. Van Saoedi-Arabië mogen we verwachten dat ze ook een flinke duit zullen bijdragen. Frankrijk, de UK, Qatar, Koeweit etc… zullen niet achterblijven.

Hoe heeft ISIS zo sterk kunnen worden

Het bewapenen van de oppositie tegen Assad wordt al jarenlang door bovengenoemde landen gedaan. Zonder deze steun had ISIS nooit zo sterk kunnen worden. Omdat Assad te sterk bleek te zijn richtte ISIS zich in een andere richting, Irak. Dat is nooit de bedoeling van het bewapenen van deze oppositie geweest! Na operatie Iraki Freedom is Irak net “bevrijdt” en een “prille democratie” net als Afghanistan en Libië. Lees meer op Goud-Portal.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter28Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

  • Peter te Velde

    Helaas heeft Obama twee gezichten. Voor het westen wil hij graag de vredesduif spelen, in werkelijkheid verraad hij zijn vrienden en helpt achter de schermen de radicale moslims.
    Zie Egypte, Algerije, Tunesie, Syrie etc. Hosnie Moebarak verraadde hij als eerste, daarna volgden nog vele anderen. Veel van zijn adviseurs zijn overtuigde moslims.
    Het is te hopen dat Assad in het zadel blijft ( in het land der blinden is eenoog koning) en kan zorgen dat het Midden Oosten niet helemaal in brand vliegt..

    • moerstaal

      Je vergeet Libië en Irak welke ook verder afgegleden zijn richting Sharia.
      Ik snap niet waar de tegengeluiden zijn?
      Waarom staat er geen Pim Fortuyn op welke gewoon zegt waar het op staat? Maar goed, dan krijg je naruurlijk weer een kogel en dat met de AIVD die geen poot uitsteekt als het gaat om de waarheid…
      USA helpt overal Islamitische extremisten aan de macht.
      Vergeet zelfs Afghanistan en Pakistan niet.
      Door invloed van USA zijn deze landen verder de afgrond in gegleden.
      Taliban was lang niet zo extremistisch als Al-Qiada of hoe die groep nu mag heten… Pakistan was decennia geleden serieus bezig een democratie te worden. Check Wikipedia!
      Opstanden in Qatar en Bahrein werden bruut neergeslagen en met goedkeuring van de USA omdat de regeringen aldaar USA bevriend zijn.
      Maw. Als Hussein en Gadaffi maar ook Mubarak en Assad braaf op de thee waren geweest in Washington, hun goud af hadden gestaan, braaf beloofd hadden de Dollar te blijven gebruiken, militaire basissen toe hadden gestaan en last but not least IMF leningen hadden genomen; dan zaten ze allemaal nog veilig en wel op hun pluche.
      Wist u trouwens dat Assad en Gadaffi voor de CIA martelde?
      Want ja, dat was toch te link om op NAVO grondgebied te doen…
      Maar de witte privevliegtuigjes gingen wel via Schiphol…
      CHECK CHECK CHECK. Uw regering liegt. Rutte is een wassen neus!!!
      Ik denk dat ik mij bij Whitehouse.gov aan ga melden.
      Ilha de Marajó ter grootte van NL en met slechts 300K inwoners is bij deze van mij. Ik wil een militaire basis, ik ga goud weggeven, ik wil een IMF lening, ik kan martelen in geheime gevangenissen, alles gaat in Dollar. Oh wat ben ik blij dictator te zijn……
      Daar gaat het dus ook om.
      Beter een extremistische Islamiet die braaf in het hol van de yankees kruipt dan een opstandige gematigde Alawiet zoals Assad.
      De elite heeft een lange termijn agenda en alles wat deze agenda in gevaar brengt wordt een kopje kleiner gemaakt.
      ISIS, Al-CIAda of hoe die lui ook mogen heten zijn nuttige idioten die daarna alsnog worden afgemaakt.

      Jongeluy

  • moerstaal

    Ik krijg https://goudportal.nl/insider/amerika-als-grootste-sponsor-van-terreurbeweging-isis niet gelinkt op mijn LinkedIn. Kan jij iemand daar naar laten kijken?
    Dit probleem speelt al langer en dat is jammer want er staan er goede artikelen op waar ik met regelmaat naar wil linken bij mijn updates.

  • goof

    Al dat gedonder wereldwijd moet als bliksemafleider dienen voor de echte problemen in de wereld .
    Wat zijn die problemen dan vraagt u zich af .
    Dat is het failliet van deze wereld en de VS laten nu de schuldenbergen ontploffen omdat ze er op een gewone manier ook niet meer uitkomen.

    Laten we hopen dat Putin zich niet gek laat maken want die willen ze de zondebok maken van het economische wanbeleid van de VS Japan en de EU de afgelopen 25 jaar gevoerd hebben en een schuldenberg hebben opgebouwd waar je niet meer overheen kunt kijken .

    De schuldenbergen moeten worden weggesaneerd en kwijtgescholden en dan kan de cyclus overnieuw beginnen.

  • Rocksan

    Inderdaad, ISIS is een Amerikaanse operatie die, net als El Quaida of de Moslim Brotherhood, bedoeld is om de VS ongevallige regimes op te ruimen. Goed dat het hier zo onomwonden wordt gesteld, want van de MSM zul je het niet horen.

    Voor wie het na de aanslag op vlucht MH17 nog niet duidelijk was: de VS voeren een proxy oorlog met de Russische Federatie. In Oekraine hebben ze daartoe de nazibeweging in stelling gebracht en in het Midden Oosten dus het moslimextremisme. Bedoeling is Assad weg te krijgen en ISIS is daar het alibi voor. Rusland is een bondgenoot van Assad en heeft ook de nodige belangen in Syrie.

    In 2007 werd in Midden Oosten het grootse gasveld ever gevonden: Pars Het veld werd ter linker en rechter zijde van de Persische Golf gedeeld door Iran en Quatar. Het Iraanse deel van het veld zou via een pijpleiding door Irak en Syrie uitkomen bij de MiIddellandse Zee. Samen met het gas uit Rusland zou het eveneens door Gazprom gedistribueerde gas uit Pars de komende 100 tot 120 jaar goed kunnen zijn voor bijna 50% van de behoefte aan gas in de EU.

    Voor de Amerikanen was de aanleg van de pijplijn een bron van kopzorg. Op langere termijn zou uit de as Berlijn, Moskou Teheran uit kunnen groeien tot een economisch powerhouse dat de VS zou overvleugelen, op korte termijn kwam de rol van de dollar als wereldreservevaluta nog meer op de tocht te staan doordat steeds meer enegiedragers in andere valuta dan de dollar afgerekend zouden worden.

    zie bijv:

    http://www.opednews.com/articles/The-Latest-in-the-New-Cold-by-Mike-Whitney-Assad_Brics_Cold-War_Iran-140813-449.html

    Die terugkerende Syriestrijders, waar jij en ik zo bang voor moeten zijn, zijn dus in feite onze eigen guerilliastrijders. Als we echt van ze af zouden willen, hoeven we alleen maar even Assad te bellen dat ze er aan komen op het moment dat ze het vliegtuig naar Damascus willen. ’t Is maar dat je ’t weet.

    • knowtoomuch

      Goeie info !

      Maar àchter het energie cq grondstoffen-spel’ bevindt zich “Het Ultieme Spel”.

      Waarin de HELE ‘stok kaarten zich in één en dezelfde hand bevindt.

      “THE ROTHSCHILD HAND”.

      So a WORLDWIDE “CHILD Play”for them ..!!!

      Maar goed, jullie hebben je nooit ècht verdiept in de ‘Geschiedenis achter de Geschiedenis’. (1700-1900 grofweg)

      Het zij u vergeven.

      … sukkelz …

    • knowtoomuch

      @Rocksan :het merendeel van die ‘Moslistrijders’vliegt via Turkijke.

      Een NAVO-“bondgenoot”.

      Het is maar dat je ’t wet hihi

      • Rocksan

        Of gewoon: NAVO-bondgenoot. Ze trainen in Turkije, relaxen er.

        Moslimextremisten zijn het wapen, iemand anders haalt de trekker over.

    • max29

      Israel is de grootse sponsor met intellect know how en geheime diensten….Saoudie Arabie de grootste geld en militair materiaal gever en de VS met meer als 1000 Cia en spec forces om de jongens verder te trainen.

      De jongens …..nee… ‘onze ‘ jongens’… welke werken en moorden in dienst van Banken FED BIS en Multinationals en onze ECB Merkel en Rutte.
      Rutte onderneemt niets tegen zg IS gangers alleen window dressing.

      Er is dus nogal wat hulp -van drie kanten- dat wint ISIS altijd…. …..

      Dat betekent dat Syrie een door -FED BIS Rotschild $ Co Centrale Bank heeft over aantal jaren ..
      – zich moet aansluiten bij het IMF …
      – diep in de schulden zich zal moeten steken zodat al hun gas olie en infrastructuur in handen is van ….
      G. Sachs Fed Banken & multinationals.

      Wat kort voor een lange weg van moorden o.l.v. Israel VS en S- Arabie.

      Irak is al ‘..zover…. ‘ – diep in schulden -aan het infuus van het IMF -een Centrale Bank van Israelieten –
      en veel banken met arabische naam doch van Joods bloed.

      Controleer de Banken en Centrale bank in Irak….80% puur Rotschild joods/ Ubermenschen vinden ze zichzelf dus wie ben ik om daar iets over te zeggen..

      Een chaos bewust geschapen zodat hun olie nu ook voor 45 $ per barrel aan..’ ons..’ geleverd kan worden.
      Schep een crisis- chaos -oorlog en bereik elk doel je wenst..

      De olie wordt op de markt verkocht voor 45 $ per barrel in London zie je de tankers liggen….opgekocht door o.a. G.Sachs

      Amerikanen gaan eigen Cia en Israel geheime dienst mensen dus nooit bombaderen in IS gebied…als plaatje voor de media en de telegraf….nos 1 2 en 3.staat t reuze leuk en imposant.

      Window dressing….. je opmaken voor een foto ……

      Doel van Israel -VS -S.Arabie is Syrie geheel Joods te krijgen d.w.z UberJoods.

      Over 2-4 jaar loopt de IS man met zijn moslimaatje…. in Damascus en laat vol trots zien waar G.Sachs filiaal staat en de C.B. … zuiver Joods..Daar heeft dan voor gemoord en onthoofd..
      Dan pas ontdekt hij dat hij alleen Uberjoden heeft geholpen. Deze zijn religie en Fatwa’s hem als zoete dadels zijn ingelepeld.

      Hoe door de schulden nu in Syrie alles wat van de bevolking was is geprivatiseerd d.w.z voor een zandkorrel is overgedragen aan eu=vs Banken en Multinationals.

      H. Kissinger heeft jaren geleden al gemeldt dat heel midden oosten UberJoods moet worden van Israel -VS -S.Arabie.

      Dat het gebeurt is zeker. Hoe t gebeurt blijft een verrassing.
      Dat houdt de burger bezig …niet Wie Hoe en welk doel…..

      • max29

        En zie het Goud van Syrie al gaan,.,,…dat wordt als eerste door een amerikaans toestel ingeladen en overgevlogen…..naar N/Y.

        FEd Banken GSachs Rotschilds Multinationals hebben geen poot uitgestoken en het moorden gewoon overgelaten naar mensen van de streek….

        Een Fatwa erin- een islamitische tekst- dat is eigenlijk alles.
        Wapens- Know how- trainingen komen van de Grote Drie bedekt achter een Kalief deze is een Jood….en en wat zwarte vlaggen.

        De zwarte vlaggen zijn een perfecte dekmantel voor US S Arabie en Israel/

        Ook jij kan dit bewerkstelligen indien je weet hoe en hoe gemakkelijk Ze gebruik maken van een religieuze mind.
        Een sluwe Jood weet wel hoe een religie te gebruiken voor zijn doel Ook het christendom is prooi en wordt dagelijks misbruikt.

        Intussen schiet Israel weer een vliegtuig van Syrie neer enz enz … ze verzwakken doch onopvallend…

        Sluwer kan je t niet krijgen en zo valt Syrie in handen FED BIS ECB IMF Eu Vs Banken en multinationals/

  • Martin K.

    Niks bijzonder, Osama Bin Laden is ook door de Amerikanen opgeleid.
    Amerika is tegen Assad, maar ook tegen de vijanden van Assad?
    Geen hond begrijpt nog iets van deze spelletjes. Het begint er meer en meer op te lijken dat Amerika gewoon voordeel haalt uit oorlog en ellende.

    Misschien is het inderdaad een afleiding voor de echte problemen. De pers heeft geen tijd meer om zich druk te maken over de afglijdende economie….komt door al die terroristen, lekker kortzichtig.

  • Dre
  • knowtoomuch

    De eerste 10% van onderstaand interview overslaan svp ; werkelijk àlle belangrijke (en actuele) onderwerpen passeren de revue in de drie kwartier daarna ..!

    Bak er desnoods een mp3-tje van voor in e auto cq file hihi

    http://iamthewitness.com/audio/Muhammad.Rafeeq/2014-09-22%20time%2017_10_29%20Outgoing%20Peer-to-Peer%20Call%20ukpendragon.mp3

    TOP NOTCH SHIT , stelletje ongesgoolden-gn-GNNN…!

    • Madman

      KTM, doe eens rustig jonguh

      je lijkt wel zon gefrustreerde theeetante
      en gebruik ook eens nie altijd jezelfde woordgrappen, jij ongesgoolde

      cool down Jolanda en praat eens gewoon , trouwens zou dit welkom zijn op biflatie, gewoon persoonlijk ipv die fobie van instorting.

      dat er wat aan zit te komen is duidelijk, hoewel je ook nie moe vergeten dat alle touwtjes letterlijk in handen zijn van de rijke poepers.

      maar doe effe relaxed.
      Want als het goed is ben je meer dan voorbereid en dan hoef je niet meer zo nodig…tenminste dat is mijn ervaring..

  • knowtoomuch

    Het gaat ‘even’ NIET goed met de Oostenrijkse Raffeisen-bank 😉

    http://www.maxkeiser.com/2014/09/more-ukraine-fallout-shares-in-austrian-bank-raiffeisen-plunge/

    Want de kleintjes ‘gaan’ eerst, hè ?

    … We’ll ‘meet’ in London at 3 AM heheh ..

    • Madman

      haha een echte jehovahs getuige… niet praten met de uitgeslotenen….

      haha

      oh man

      • Madman

        heb je een wachttoren en een ontwaakt voor me KTM?

        want je lijkt er verdacht veel op

        • Madman

          nie om je te bespotten maar om je misschien even bij zinnen te brengen,,

          angst ie je drijfveer jonguh
          en dat is de bedoeling

          effe chillen en andere manieren zoeken… de natuur overleeft uiteindelijk toch die domme mensen ,,, beter je daar op richten?

          • Madman

            bitcoins goud en zilver…

            te vinden in moeder aarde , behalve de bitcoins dan 🙂

            zou moeder aarde dan niet je beste vriendin moeten zijn in je voorzieningen, teveel wetende man?

        • moerstaal

          hahahaha, die is goed ja!
          Rene zou dit financieel uit kunnen buiten.
          Gewoon beginnen met een soort Die Sheeple Die 2.0 maar dan anders…
          Wachttorentje erop…

          • knowtoomuch

            Hmmm .. ik zal er eens over denken-gn-gnnn …

  • jaren tachtig

    ik al eerder op dit forum aangegeven dat Saoedi Arabië een belangrijk factor in de wereld is door zijn grote vermogen wat in aandelen en vastgoed is belegd, zij hebben hierdoor internationaal veel zeggenschap en kunnen regeringen hiermee ‘sturen’ stel dat zij als groot aandeelhouder besluiten om de zetel van een bedrijf te verplaatsen naar een ander land, dit kost een land heel veel belastinginkomsten, op dit soort manieren hebben zij zeggenschap op het wereld toneel gekocht, overigens geldt dit verhaal ook voor de bezittingen van het Vaticaan en de Nederlandse pensioenfondsen.

  • Ashraf

    Geschiedenis herhaalt zich weer wat in Bosnië gebeurt nu in Syria ook de Syria zaak moet afgewikkeld worden!
    Syria en Iraq straks zijn er 6 landen
    hier wordt onnodig paniek gezaaid om de missie daar te steunen!
    er zijn heel veel (verborgen) plannen om daar aan te vallen onder de moto van strijd tegen IS

  • Helen

    Ach tja, de Israelische Staat.

    Betreft IS, wordt dit in the MSM verkocht als Islamic State. Nu is het ten eerste al zeer vreemd dat een Arabische club een Engelstalige naam kiest.

    Als in Amerika en groep opstaat tegen de Moslims, zouden ze dan een Arabische naam kiezen? Nee toch?!

    ISIS stands for Israeli Secret Intelligence Service: http://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/2gpzrd/
    met video: https://www.youtube.com/watch?v=DcRdnGEgEFA

    • moerstaal

      Helen, dat die naam volkomen BS is lijkt mij duidelijk. Alle papagaaien als NOS roeptoeteren weer zoals vanouds…
      Maar op het einde ga je weer te ver…
      MOS-zaad mag nog (naar KTM).
      ISIS betekent namelijk nog veel meer;
      http://en.m.wikipedia.org/wiki/ISIS_%28disambiguation%29
      PS
      Wat hebben mensen toch altijd met inlichtingendiensten?

  • WW

    Klopt dit artikel wel? Ik had begrepen dat ISIS de volgelingen van Sadam Hoesein (=goed getrainde Soenitische soldaten ) zijn en dat die hun gram gingen halen.

    • Ashraf

      de Irakees IS is een mengsel van soennitische fronten uit Irak IS 10% hier van
      is beetje anders dan IS van Syria!

  • knowtoomuch

    @Madma : Het zou je sieren als je gewoon toegaf dat je nog geen 3 weken geleden je op dit forum als ‘De Lachende Derde’ voordeed.

    Kom dus in het reine met jezelf en met Biflatie en geef toe dat je een sneaky Zeeuwmeeuw bent.

    Die graag z’n nestje in populieren bouwt.
    En met zeeuwse klei verstevigt.

    😉

    • Doornroosje

      Dat zou een leuke zijn, als zou blijken dat je gelijk hebt. Ik wacht vast op het commentaar van Bas.

      • Madman

        ik zwijg natuurlijk als het graf he, hihi

        das nog veel leuker 🙂

        Wat? De worstenbroodjes klaar in de houtoven? Ik kom eraaan , doei!

        🙂

  • Money as Debt

    Zitten we weer op de theekrans bij Doornroosje alias Dick S ?
    Gezellig hoor…Hihihahahoehoe

    Hehe lekker slap ouwehoeren , altijd leuk.

    Komtie dan ,

    Er zitten drie man achter elkaar op een brommert….
    Hoe heet dan de middelste meneer ???

    • Madman

      Dick Ass ? 🙂