Dick Seegers overleden

6

Het moeilijkst te realiseren en te accepteren is wel, dat er geen morgen meer zal zijn.

Dick Seegers is helaas aan het einde van vorige maand overleden. Dick was jarenlang auteur op Biflatie.nl, Goudportal.nl en Goudvergelijken.nl. Hij schreef artikelen over de economie, geopolitiek en vooral over zijn favoriete onderwerp: goud. Ook in de discussies hier op Biflatie was Dick aanwezig, had altijd zijn mening klaar en verkondigde die ook. Het verlies van Dick zal hier een enorm gemis zijn. Op verzoek van Dick zelf worden er in de toekomst nog niet eerder verschenen artikelen van hem gepubliceerd. Hier zijn alle artikelen van Dick terug te vinden die hij hier op Biflatie.nl heeft geschreven.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • Bartje

  Condoleert

 • bertus

  Hierbij, wil ik de gezinsleden, familieleden en vrienden condoleren met het verlies van Dick.

 • houtskool

  R.I.P.

  Dick S.

  Theoreticus in hart en nieren
  Zoals we elkaar moesten klieren
  Van boven heb je overzicht
  Wil ik je bedanken voor het zijn
  Een ieder in haar morele plicht
  Ik vond het fijn

 • Dre

  Wat een vervelend nieuws deze zondagochtend. Mijn condoleances aan de familie en natuurlijk aan Koen, de andere schrijvers en alle andere biflaten. Ik heb altijd erg genoten van Dick zijn stukken en ben ook blij te lezen dat er nog een aantal komen gaan.

 • Gerrit Welbergen

  Als volger op afstand van Biflatie.nl wil ik hierbij mijn deelneming betuigen bij het overleden van Dick. Een betrokken persoon die als schrijver lezers deelgenoot wilde maken van zijn denkbeelden aangaande maatschappelijke ontwikkelingen waarbij goud helemaal zijn ding was. Zodanig betrokken dat hij discussies niet uit de weg ging en op geheel eigen wijze zijn oprechte mening openbaarde naar andere biflaten. Dat hij nog wat artikelen nalaat aan deze site zegt iets over zijn persoonlijkheid. Dick, rust zacht…

  (door een aantal tijdelijke nevenactiviteiten naast mijn job heb ik helaas moeten afhaken als schrijver en reageerder. Lees af en toe wat artikels en hoop t.z.t. nog eens mee te gaan doen in de discussie. Er zijn nog zoveel misstanden in onze scheef gegroeide economie dat er vaak verhalen door mijn hoofd spoken die ik graag van mij af zou willen schrijven. Komt tijd, komt raad).
  Mede namens Piet Pineut, Gerrit Welbergen

 • Thinking your mind
  Was my own in a dream
  What would you wonder
  And how would it seem?
  Het ga je goed Dick!!