‘ Het eindspel is begonnen ‘

3

David Stockman, voormalig directeur van Office of Management and Budget en medeoprichter van de Blackstone Group, laat bij Bloomberg weten dat hij denkt dat de onzekerheid omtrent het economisch systeem zal blijven toenemen. ‘Als mensen je vertellen dat het allemaal wel goed zal komen, vergeten ze te vertellen hoe de problemen zullen worden opgelost’, aldus Stockman. Tevens verwacht hij een nieuwe recessie in Amerika.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • S7P

  Het is wachten tot het zaakje uit elkaar klapt of vele malen waarschijnlijker dat men met zoveel steunmaatregelen komt dat er een periode van zeer stevige inflatie aka hyperinflatie eraan komt en de Dollar alsmede de Euro en andere papieren valuta sterk in waarde gaan dalen (in hoeverre dit al nu niet is gebeurd. Zie goudprijs).

  Let wel niemand heeft belang bij een directe collapse en dat men zal alles doen om dit te voorkomen. Zeker omdat heel de wereldeconomie in elkaar verweven zit. De bijwerkingen zijn wel duidelijk. Geld wordt uiteindelijlk WC papier. Being down the road the money will be worthless.

  Tenzij dat China hun financiele massavernietigswapen in gaat zetten (hun leger Dollarschuldbewijzen op de markt gaan dumpen.) als bijv. de geallieerden (NATO) gek blijven doen tegen diverse landen in het Midden Oosten en de BRICs het aggressieve gedrag van de geallieerden (NATO) als een gevaar zien voor de wereldvrede. China en Rusland irriteren zich al steeds harder aan het vuile westerse optreden in Syrië en Iran, waarbij het verspreiden van fikse leugens in de Westerse mainstream media niet geschuwd worden om de bevolking op ingrijpen in Syrië voor te bereiden.

 • pit
 • Knowtoomuch

  @pit : ‘zilve’ ? Wellicht bedoel je zilve[u]r[/u] ?

  De volgende is ook een goeie van KWN.
  Op Max Keiser stond trouwens een min of meer ‘cryptische’ hint over de (zeer) aanstaande fysieke edelmetaal-tekorten.

  Zou dat moment ‘toevallig’ gelijk vallen met de K-Klap ?
  Het begint er op te lijken.

  Wee de stakkers die ‘niks’ hebben als de MSM(=K-)-muziek eenmaal ophoudt te spelen ..!

  http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2012/7/17_Rule_-_The_Physical_Silver_Market_Is_Getting_Dangerously_Tight.html