Willem Middelkoop in gesprek met Arnoud Boot

6

Nederlandse overheid stond klaar om hypotheken op te kopen met pensioengeld.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • Bastiaan van Stapelberg

  Sowieso zou er eens een ander begrip moeten komen voor het woord ”overheid’. Overheid bestaat niet, er is nergens een loket waar ik naar toe kan gaan waar overheid opstaat.
  Het is een verzamelnaam van provinciale, gemeentelijke instanties. in dit geval zien wij de overheid als verlengstuk van de financiële maffia. Want voor je informatie er is nog helemaal niets veranderd voor bankiers.

 • Money as Debt

  Het hele verhaal duurde ong. een uur en is al een aantal weken oud..

  https://www.youtube.com/watch?v=NEIMYQdyB4c

  Zzzzzzzz…zzzzzz..zzz….

 • carthago

  Oliebollig en versleten verhaaltje over onze roverheid, inderdaad al een maand oud.Willem goudkoop aan zet, bla bla bla met een geldambtenaarmiljonair betaald door de hollandski slaafjes. Ik lees nog liever een verhaal over de kruistochten tegen Trump of tegen Geert, of over de goddelijke halfbroer van Kim jonge oen, veel wetenschappelijker dan kun je tenminste het echte fakenews ontdekken of zoals het echte nieuws ,bijvoorbeeld over die Belg op deze site die onze nationale horror clown rutte zelf blijkt te zijn, of misschien wel de snotneus klaver. Dat is pas echt onderzoekende journalistiek over de politieke diarree. .

 • bertus

  De werkwijze en intenties van W.M heb ik al eerder kenbaar gemaakt.
  Ook al heeft deze man wel heldere inzichten.

  -edit- deel verwijderd – offtopic