Balansen centrale banken blijven oplopen

16

Chart of the Day via Jeroen Blokland & Bloomberg. De balansen van de centrale banken van Europa, De Verenigde Staten en Japan zijn in de afgelopen tien jaar meer dan verdubbeld. De balans van de Federal Reserve is gestegen van 901 miljard tot 4,1 biljoen dollar. De balans van de Bank of Japan is gestegen van 107 naar 490 triljoen Japanse Yen en de balans van de Europese Centrale Bank is toegenomen van 2 biljoen euro naar ruim 4 biljoen euro. Hold tight.

16 REACTIES

 1. Alle balansen tesamen geven de publieke schuld weer en dus de last die elke slaaf in de bananenrepublieken draagt. Daar kom je nooit meer van af, daar wordt je vanzelf onder begraven. Morgen “gezond” weer op, hup AAN DE SLAG, en werken als een ploert!

 2. Geweldig. Nog meer schulden. En die draakie wiens handtekening op al die bankbiljetten staat, laat de kopieermachine in de hoogste versnelling doordraaien.
  Normaal gesproken gaan valsemunters achter de tralies. Maar als je Draakie heet, een stijging boven de wet. Want je hoort bij de elite. En de elite zorgt goed voor zichzelf; zeer goed! Het volk wordt uitgeknepen, bedrogen, gemanipuleerd. En het gekke is dat de meeste mensen hen nog vertrouwen ook. Want ruim de helft in Frankrijk heeft weer op de elite gestemd. Het is te hopen dat Marine Le Pen in staat wordt gesteld de macht van Brussel te breken. Zodat het gewone volk weer wat meer te zeggen krijgt.

  • Precies. Net zoals in nederigland stemt het vee in Frankrijk met de portemonnee, waarvan al vaststaat dat ze die op een dag of door een door de elite gefokte islamitische lone wolves roedel of door een collectief stelend elitair ambtenaren garnizoen, kunnen inleveren. En kort daarna hun broekriem. Trollenlandjes.

   • Het enige en belangrijkste, wat we als mens hebben van onze geboorte tot onze dood is tijd. En die tijd kunnen we gebruiken naar onze wil/inzicht. Jacht op het vergaren van schatten in materiele vorm (naast de basislevensbehoeften), of schatten ter verrijking van de ziel. De keuze is aan ons. Ikzelf zie meer in nr 2 want voor mijn gevoel, neem ik dat mee.

 3. Wat een ongekend, aangeleerd vertrouwen hebben mensen toch in autoriteiten he….
  Niet dat ik t niet snap, t is lekker makkelijk wanneer er voor je gedacht wordt, hoef je zelf helemaal niks te doen.
  Te dom om voor de duvel te dansen , is t gezegde, maar neen.
  Te laf, bang en te onnadenkend is een betere zin.

  Zelf nadenken en de waarheid van je gedachten uitspreken is a crime in this time.

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fa/fd/39/fafd395c1b25b95e8706a7a71cbc9bae.jpg

 4. Aan Houts:

  Een mens is geen aap.
  Net zo min als dat ze ons wijs proberen te maken dat een man en een vrouw gelijk zijn. Dat is bullshit.
  We zijn gelijk maar niet hetzelfde.

  Je moet goed beseffen wanneer je een kind leert dat de maan een gat in de lucht is waar t licht doorschijnt dat het kind dat gaat geloven. Dat kind dat onbevangen is zal de woorden van de ouders geloven.
  Misschien is dat wel t beste wat ik meekreeg in mijn opvoeding als jehovahs getuige, misschien is dat juist wel waarom ik zelf begon na te denken, wie zal t zeggen.
  Maar dat soort fratsen zijn voor iedereen anders.Iedereen kreeg een andere opvoeding en die werd dan weer gecorrigereerd door t scholingssysteem, ten einde ,bijvoorbeeld, financieel macht uit te oefenenen.

  Ik denk dat je , zoals follow the money, beter kan zeggen, follow the power.

  En wanneer ik zie dat de huidige ‘machtige’ mensen op deze wereld, al een tijdje samenkomen in the bohemian grove, waarbij ze een stenen, babylonische uil aanbidden en een ritueel hebben, waarbij ze de verantwoordelijkheid voor zorg ritueel verbranden, dan kun je er gerust van zijn dat ze dit niet voor niets doen.
  En dat ze zichzelf de illuminati noemen is niks anders dan dat ze de evil side voeden en dienen.
  Je kunt t bagitaliseren, maar je kunt je ook afvragen WAAROM.
  En er je les uitrekken, als mede je levenswijze.

  Wanneer je denkt dat dit leven wat je leidt niet meer is dan een apenleven doe je jezelf meer dan tekort en speel je de satanisten volledig in de kaart.

  Dat wou ik aan je kwijt, mijn vrint

  https://www.youtube.com/watch?v=yExlLh33QlA

 5. Ongekend in dit domme ‘economische’ blog is dat we zo Geconformeerd zijn dat we de echthied van simpelweg nadenken vanuit onze kindertijd vergeten zijn.

  Lekker doormodderen in aangeleerdheid.En leer t je kindereren ook!

  FUCK U ALL

  domme debielen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.