Banken zijn spekkoper wereldwijde voedselcrisis

Banken als Goldman Sachs en JP Morgan zijn de grote winnaar van de stijgende prijs van grondstoffen en voedsel. Jaren geleden zijn deze banken begonnen met het speculeren in commodity index funds en andere derivaten (afgeleide financiële instrumenten) in grondstoffen.

Terwijl de armsten in de wereld het steeds moeilijker krijgen door de stijging van de voedselprijzen, kunnen de bankiers  van de verschillende banken weer een verhoging van hun exorbitante hoge miljoenen bonus tegemoet zien, door de winsten uit deze speculatie in grondstoffen.

In de afgelopen twee jaar zijn er in 60 landen voedselrellen geweest. Ook de revolutie in Egypte begon mede door de enorme prijsstijging van tarwe (en dus ook brood). Afgelopen maanden bedroeg de voedselinflatie in Egypte zo’n 17%. Ook in India is de voedselinflatie al lange tijd extreem hoog. Door de quantitative easing in Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Europa vloeit er steeds meer geld naar commodities.  Hieronder een interview van RT met Frederick Kaufman. Als conclusie van het interview: ‘No matter what game, banks always seems to be the winner’.4 reacties

 1. Zolang banken geld uit het niets kunnen creëren en de overheden ook nog financieel kunnen uitkleden onder het mom van : “als jullie ons niet honderden miljarden geven, gaat het land failliet”, zijn ze natuurlijk altijd de winnaar, maakt niets uit waar het over gaat.

 2. Het gaat die geldjunkie alleen maar om nog meer geld. Ze hebben geen ziel. Zijn alleen maar op zoek naar meer macht. Stelletje egotrippers die het woord duurzaamheid of toekomstbeels niet in hun woordenboek hebben staan en slechts werken voor korte termijn sucessen, om die bonus maar weer te kunnen bijschrijven.

 3. Dit keer komen ze niet als winnaar uit de bus.

  Het grootste gedeelte van bankensector en andere papieren beleggingen zal straks door inflatie niets meer waard zijn.

  Ze graven dit keer hun eigen valkuil.

  De bezitters van edele metalen blijven over en het grootste gedeelte van de bankiers zal straks te laat zijn om dit op te kopen.

  Een boer heeft niks aan een papiertje met honderdduizend dollar erop.

 4. Wat een stelletje asocialen toch de banken en de speculanten, echte N.W.O.-lieden. Sturen zij het op een economische depressie met een enorme inflatie aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: