Beleggen gaat nooit perfect (maar wij leren…)

En leren doe je dan ook best van…de besten. Zo iemand is mijn vriend en collega Tom Lassing van o.m. Beursbox.nl. Tom heeft het vandaag over iets wat hem maar heel zelden gebeurt: een aandeel waarmee hij op verlies staat. Omdat je als belegger nooit uitgeleerd raakt, moet je en zul je als vanzelf blijven leren. Of je nu beginner bent in beleggen of gevorderde of pro zoals Tom Lassing – je kunt eveneens van jezelf leren! Wat deed je fout, wat precies loopt er niet zoals je had verwacht? En ligt die fout dan bij jezelf of is het overmacht? Tal van vragen kun je jezelf stellen, en dat hoort ook zo. Introspectie, retrospectie,… Kijk maar eens hoe Tom dat doet:

In deze tweede videoboodschap heeft mijn collega het over speculatieve aandelen. Daar gaat het niet zo best mee de laatste tijd. We schrijven vandaag donderdag 15 april, en Tom meldt dit eergisteren:

´Een extreem slechte beursdag voor speculatieve aandelen. Ik kreeg meerdere reacties of het dan nu het moment was om uit te stappen. In deze video laat ik zien hoe ik er tegen aan kijk. Ik hoop dat dit de nodige duidelijkheid verschaft. Beleggen hoeft je niet wakker te laten liggen. In deze video een paar tips hoe je kan voorkomen dat je wakker van je beleggingen ligt… Doe er je voordeel mee.

www.x10beleggen.nl  www.beursbox.nl´

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.