Biflatie: De Wedstrijden

Biflatie gaat regelmatig een wedstrijd uitschrijven, met leuke prijsjes om te winnen uiteraard. Vandaag 23 oktober 2019 betreft het een zogenaamde crypto wedstrijd omdat de vragen daar over handelen. Drie vragen: twee waarvan u de antwoorden kunt weten of vinden, en één gisvraag. Wat is er te winnen met het correcte antwoord, of datgene wat er het dichtst bij zit? Een mooie, originele mok versierd met tal van crypto logo’s. Krijgt de winnaar gratis en voor niks toegestuurd, in Nederland of België. Jawel, we nodigen aldus ook onze buren uit hun kans te wagen.  

Vragen staat vrij…

 1. welke cryptomunt of token lanceerde een eigen smartphone?
 2. wat is de bijnaam of roepnaam van twee prominenten in de crypto/blockchain wereld? Anthony Pompliano en Changpeng Zhao.
 3. Hoeveel correcte antwoorden zal Biflatie.nl ontvangen in zijn Twitter account op 31 oktober 2019 om middernacht?

Antwoorden ook…

U kunt uw antwoorden discreet doorgeven als ‘bericht’ op onze Twitter account: Biflatie.nl@Biflatie. De winnaar zal eenmalig ook via die weg gecontacteerd worden met de vraag om zijn/haar adres. (Heeft u geen Twitter account, dan mag het ook via email naar info@biflatie.nl). Veel succes en moge de slimste, beste, snelste winnen!

9 reacties

  1. Beste Dré, gefeliciteerd! U was er het dichtst bij met uw antwoord, dat is te zeggen: vragen één en twéé correct, en vraag drie er heel dichtbij, het dichtst dus van alle deelnemers. Dat waren er dus inderdaad niet veel, maar zoveel te beter voor wie wel zijn kans waagde. U dus! U mag uw adres doorgeven op decryptobelegger1@gmail.com. Dan wordt deze mooie mok asap naar u verstuurd. Denkt u aan Biflatie elke keer wanneer u een koffie of thee geniet. Of aan cryptomunten, toch tenminste! Tot schrijfs dan en nogmaals proficiat. J.

  2. Beste Dré, u heeft tot 15 november om uw prijs te claimen; leest u even hier onder verder als u wilt, want u heeft gewonnen! Gefeliciteerd nogmaals, J.

 1. Tja jammer Joost gemiste kans, waarom reacties alleen via Twitter.

  Ik en velen hebben (gelukkig) geen Twitter (o ja hoe wereldvreemd, ook geen facebook) en het komt vaker voor kan ik je vertellen.

  Misschien voor een volgende keer zou een reactie ook hier kunnen worden ingediend en dan met de mededeling, uw reactie wordt niet geplaatst!

  Alle deelnemers, veel succes!

  1. Beste Theo, goed voor u hé denkt u, maar op Twitter hebben we wel 1000 reacties gekregen! Nee hoor, grapje. Wel heeft Biflatie daar ook een groot publiek, krijg je ad rem reactie op wat je post, à la seconde haast. Maar ik begrijp en respecteer uw houding versus dergelijke sociale media. Maar omdat Biflatie zelf deel uitmaakt van de (alternatieve) media, moéten wij wel mee. U begrijpt…? Het publiek is daar ook veel meer internationaal, met zelfs reacties van niet Nederlands sprekenden op onze posts.Maar all in all denk ik dat u een heel goede kans maakt…Tot 31 oktober middernacht, we delen de winnaar mee op 1 november aanstaande dus. Succes!

   1. Joost, natuurlijk begrijp ik het gemak van het gebruik betreffende diverse sociale media en geen probleem!

    Met gemeende groet!

    1. Great, en ter info van iedereen die geen Twitter heeft, zoals er staat in het artikel ook: ‘(Heeft u geen Twitter account, dan mag het ook via email naar info@biflatie.nl).’ Deelname nog mogelijk want de trekking is pas op 31 oktober a.s. om middernacht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.