Biflatie: De Wedstrijden

9

Biflatie gaat regelmatig een wedstrijd uitschrijven, met leuke prijsjes om te winnen uiteraard. Vandaag 23 oktober 2019 betreft het een zogenaamde crypto wedstrijd omdat de vragen daar over handelen. Drie vragen: twee waarvan u de antwoorden kunt weten of vinden, en één gisvraag. Wat is er te winnen met het correcte antwoord, of datgene wat er het dichtst bij zit? Een mooie, originele mok versierd met tal van crypto logo’s. Krijgt de winnaar gratis en voor niks toegestuurd, in Nederland of België. Jawel, we nodigen aldus ook onze buren uit hun kans te wagen.  

Vragen staat vrij…

  1. welke cryptomunt of token lanceerde een eigen smartphone?
  2. wat is de bijnaam of roepnaam van twee prominenten in de crypto/blockchain wereld? Anthony Pompliano en Changpeng Zhao.
  3. Hoeveel correcte antwoorden zal Biflatie.nl ontvangen in zijn Twitter account op 31 oktober 2019 om middernacht?

Antwoorden ook…

U kunt uw antwoorden discreet doorgeven als ‘bericht’ op onze Twitter account: Biflatie.nl@Biflatie. De winnaar zal eenmalig ook via die weg gecontacteerd worden met de vraag om zijn/haar adres. (Heeft u geen Twitter account, dan mag het ook via email naar info@biflatie.nl). Veel succes en moge de slimste, beste, snelste winnen!