De berichten op de alternatieve financieel-economische nieuwskanalen liegen er niet om. Er gaan doemscenario’s rond die ons waarschuwen voor zwaar weer. Het is oud nieuws op dit discussieplatform waar we elkaar op de hoogte houden van de verschillende scenario’s. We kijken hier door een alternatieve bril omdat we geen genoegen nemen met de oppervlakkige informatie van de gevestigde media. Er is nauwelijks kritiek op het begrotingsbeleid van onze regering. Slechts weinig mensen weten dat door de Minister van Financiën extra kapitaal wordt geleend op de geldmarkt en dat er slim wordt geschoven op de Rijksbegroting waardoor het lijkt dat de boel onder controle is. Slechts weinig mensen weten dat er goede contacten zijn met de (onafhankelijke?) beleidsmakers van centrale banken om af te spreken dat het monetaire beleid niet te veel in de wielen rijdt van het fiscale beleid van politieke machtswellustelingen die onverantwoorde uitgaven doen om hun kiezers tevreden te houden. Geef het volk brood en spelen zodat ze niet nieuwsgierig worden naar de financiële escapades en frauduleuze praktijken die buiten zicht blijven.

Gematigde inflatie

Het volk waant zich veilig als de overheid waakt ingeval een gevaarlijk virus aanvalt. Zo was het beeld in coronatijd. Die tijd zal de geschiedenis in gaan als begin van het einde van de westerse welvaart. De coronajaren, en voorgaande jaren van globalisering, zullen door monetaire onderzoeksjournalisten worden bloot gelegd als jaren van grootschalig bedrog. Grootschalig omdat veel landen zich verbonden met supranationale organisaties die zich verheven voelen boven de nationale regeringen en parlementen. De globalisering maakte dat kleine bedrijven werden overgenomen door multinationals en dat grenzen werden geopend voor vrije handel en personen. Hierdoor groeide de wereldhandel na de WO2 en baadden westerse economieën in welvaart. Gebouwd op een schuldenberg waardoor de wederopbouw na de WO2 wat sneller kon verlopen. De kredietberg kon later worden afgelost met de groeiende inkomsten en werd minder waard door gematigde inflatie, geregisseerd door de centrale banken.

De val

Echter kregen democratische landen regeringsleiders die werden gekozen door mooie beloftes neer te leggen in hun verkiezingsprogramma’s. In een democratische samenleving krijgt een ‘eerlijke’ politicus die waarschuwt voor bittere tijden minder stemmen dan de kletsmeier die melk en honing belooft. Zo zijn we als muizen in de val gelopen. Een val die op afstand is opgezet door elitaire bestuurders die een positie ‘kregen’ in de machtige supranationale organisaties die werden ingefluisterd door het WEF. Dit adviesorgaan voorzag deze organisaties en nationale regeringen van ideologische adviezen die de wereld en de mensheid moeten verbeteren. Alleen met centrale mondiale planning kan de wereld gered worden. Het ‘stemvee’ denkt dat gekozen leiders het goed voor hebben met hun ‘onderdanen,’ maar er wordt aan ze getrokken door ondemocratische leiders van de supranationale organisaties die de wereld willen verbeteren naar eigen ideologie, zoals beschreven in de Agenda 2030. Maar tussen ideologie en de harde werkelijkheid ligt een wereld van verschil die zich openbaart als blijkt dat voorgestelde plannen niet werken en stuiten op verzet door economische neergang. Nu tekorten dreigen beginnen de waardigheidsbekleders zichzelf in te dekken voor bittere tijden. De massa die nog nageniet van gratis brood en spelen ziet te laat dat er een val is opgezet en komt in verzet.

Inflatie, stagnatie en deflatie

Er dreigen tekorten aan fossiele brandstoffen, zoals dieselolie voor transport en aggregaten. Op termijn tekorten aan voedsel door gebrek aan kunstmest door de oorlog in Oekraïne, en later een tekort aan agrariërs door onbegrijpelijke wetgeving met ingefluisterd advies van de supranationale organisaties. Door gebrek aan liquiditeiten ontstaan problemen in de voedselvoorziening van arme landen. De inflatie tast de reserves van de laagste inkomens in welzijnslanden aan waardoor de emotie gaat overheersen. Als gezond verstand wordt verdrongen door emotie volgen overhaaste maatregelen van regeringen waarvan ministers in paniek raken. Net als in coronatijd zullen we braaf moeten luisteren anders zal het met ons geld niet goed komen. Deze keer zal niet Big Farma onze gezondheid moeten redden met een haastig gefabriceerd vaccin dat gratis wordt verstrekt, maar zal Big Tech ons redden van de monetaire ondergang. Veroorzaakt door centrale banken die speelden met de rentetarieven en daardoor de wereld met inflatie, stagnatie en deflatie in chaos storten.

Foute transacties

Om een monetaire chaos te voorkomen wordt door centrale banken achter de schermen hard geknutseld aan een nieuw monetair systeem. Toen de cryptovaluta zijn intrede deed wisten monetaire beleidsmakers dat de blockchaintechnologie hun redding zou zijn. Hiermee kan ons fiduciaire geld worden vervangen door digitaal geld op een centrale bankrekening dat is gekoppeld aan onze ID. Gecentraliseerd om reden van toezicht op witwassen en uitbannen van frauduleuze transacties. Tevens kunnen we daarmee de thermostaat van het klimaat regelen. Foute transacties, zoals een tankbeurt van fossiele brandstof, vleesaankopen en alle geoormerkte artikelen die klimaatschade berokkenen worden aan onze ID gekoppeld. Binnenkort wil onze Minister van Financiën ons voorzichtig voorbereiden door alle betalingen vanaf 100 euro te monitoren. Om alvast te wennen aan de massasurveillance die straks aan onze ID wordt gekoppeld bij de invoer van de CBDC.

Lang leve de ECB

Er komt een nieuw (monetair) tijdperk waarin we allemaal gelijk zijn door ons over te geven aan surveillance. Het tussenstation naar transhumanisme. Een toekomst zonder gedoe met genderongelijkheid en discriminatie, geen fraude, geen belastingontduiking, geen kontzakken meer voor dikke portemonnees, enzovoort. Aan het einde van de maand kan de ECB ons saldo automatisch verlagen met de minpunten van de sociale creditscore. Eindelijk gerechtigheid en gelijkheid via een centraal gezag dat onze financiële transacties regelt zonder tussenkomst van frauduleuze bankiers. Lang leve de ECB met de CBDC, we doen allemaal mee.

GW

17 reacties

 1. Tja, we doen allemaal mee. Van harte. Want we gaan pinnen tot we erbij neer vallen. Wie kiest voor cash betaling, steunt actief de (financiele) vrijheid.
  Het domme volk vertrouwt de leugenachtige overheid nog steeds..
  Pieter Omzicht doet nog een poging om de bedriegers te ontmaskeren maar het volk blijft lekker slapen: https://rumble.com/v1qng7h-wie-is-er-nu-gek.html

  Ondertussen blijven we massa’s wapens doneren om de oorlog in stand te houden. Wapens die eindigen bij: ( schrik niet ) …… https://niburu.co/lezersbrieven/17932-wapens-voor-oekraine-eindigen-meestal-bij-criminelen

  1. Maar Johan toch!
   Wat ben jij wakker!

   wapens-voor-oekraine-eindigen-meestal-bij-criminelen

   Ik was daar nooit opgekomen!
   Maar ik wacht gewoon tot planeet X langsvliegt en alle sumieriers er af springen, want dan spring ik erop!

   Hele planeet voor mezelf!
   Dan ben ik de wakkerste!
   Das voor mij een houvast.

   https://youtu.be/Poii8JAbtng

   Voila!

 2. Nog even “wat” over dit Wereldwijde ONTVOLKINGS Programma :

  https://www.frontnieuws.com/geboortecijfer-daalt-wereldwijd-gynaecoloog-slaat-alarm-een-regelrechte-catastrofe/
  &
  https://twitter.com/_Janey_J/status/1586064361311072256

  Even uit eigen ervaring hier : sinds 2013 of zo parkeerde een buurmeisje van (destijds) een jaar of 9 regelmatig haar fietsje tegen mijn kamer (in een bijgebouw) en ging ze hier tv kijken terwijl ik lekker bleef surfen op m’n pc zo’n 2 meter verder op. Zij blij ik blij. Zeker 3 keer per week zo. En gelijk wat gezelschap voor mij. Soms kwam ze hier pas om 11 uur ’s avonds aan omdat haar beide ouders ’s nachts werkten en de (4) kinderen konden doen wat ze wilden.
  Ze vertelde me echt àlles wat er in haar leven gebeurde ; op sgool, thuis, alles.
  Afijn, 7 jaar vooruit naar 2020, ze was toen 16, en kwam dat VERVLOEKTE “vaccin”. Ik zei haar tientallen keren : “Neem die smerige experimentele troep toch NIET !”.
  Maar ja, het werd door die k*t-regering hier (FR) verplicht gesteld voor alle leerlingen die stage wilden lopen. En zonder stageplaats /-rapportjes, géén diploma hè ?
  Zo werd ze dus feitelijk GEDWONGEN zich (uiteindelijk 2 keer) te laten “vaccineren”.
  En jawel, metéén na de eerste “vaccinatie” werd haar menstruatie onregelmatg ; die bleef soms uit en àls ze het ‘kreeg’ was ‘het’ enorm veel èn kwamen er “lange zwarte strengen” uit haar “dingeske” ! ( vergeet niet dat ze me altijd àlles vertelde).
  Ze heeft er eentje aan haar ma laten zien op een pleepapiertje of zoiets en die viel bijna flauw ! En zo is dat 1,5 jaar doorgegaan tot een half jaar geleden toen ze bij haar Grote Liefde introk en ik nauwelijks nog kontakt met haar heb.

  IK WIL MAAR ZEGGEN ! ! !

  ( maar ik heb altijd gedaan wat ik kon om haar van “vaccineren” af te houden, maar steeds ‘won’ de STAATS-CHANTAGE het van mij )

  Ik heb ’t haar een aantal keren gezegd : “luister, ik heb geen kinderen en jij bent mijn kind niet, maar als ‘ze’ mijn dochter hadden aangedaan wat ‘ze’ jou hebben aangedaan, dan had ik dat vaccinatiegebouw hier met een paar brandbommetjes (’s nachts) hé-le-maal laten af fikken !”

  En ik zit hier NIET te lullen ! ! !

 3. O ja, ook deden haar “périodes” véél meer pijn en werd ze soms zo ziek dat ze drie dagen niet naar school kon.

  En dat begon àllemaal nà haar eerste “vaccinprikkie”. Daar voor, een jaar of drie lang, ging alles gewoon normaal ; een beetje overlast enz

  Die gore criminele K*T-farmaceuten ! ! !

  1. Awel René, misschiens is je smoel groter dan je nog grotere hart.
   Vind het alleen jammer dat je je stoerder voordoet dan dat je bent.
   Dat is feitelijk niet nodig wat mij betreft.
   Maar dat is natuurlijk uw keuze want niemand wil natuurlijk een soft watje zijn.. of durft dat…

   Als je verhaal echt waar is : respect!

   1. HOEZO “als” ??

    Het is 100% waar.

    Punt.

    Wat er nog wel in ontbrak is dat dat meiske nooit fatsoenlijk (=vers) gegeten heeft ; haar hele jeugd heeft ze van friet, chips, chocoladeshit en frisdrank geleefd. Dat zal haar ongetwijfeld véél kwetsbaarder hebben gemaakt voor dat vaccinatie-GIF !

    1. En jij zag dat 6 jaar lang, 3x per week, allemaal met lede ogen aan en dacht : Ach ja….?
     Ik wil je niks verwijten maar ik vind het al bij al wel een raar verhaal als ik eerlijk mag zijn.

 4. Schitterend stuk alweer beste Gerrit, dikke proficiat! Vooral de laatste twee alinea´s zouden iedereen met gezond verstand (weinigen dus…) de schrik op het lijf moeten jagen. Heel belangrijk dat dit zoveel mogelijk mensen onder ogen komt! Ik verwijs er ook naar in de Cryptonieuwsbrief van vandaag (toch weer 5000+ lezers erbij). Want waarschuw zelf ook al langer dan een jaar voor wat komen gaat. Komen kan? Komen zal, ja toch, en daar vrees ik net als jij alvast voor. George Orwells 1984? Die Heerlijke Nieuwe Wereld van Aldous Huxley? Laat ons daarvan maar een Vreselijke Nieuwe Wereld maken, toch? TOP dus weer, Gerrit, en veel dank!
  Joost X.R.P. Bitcoin
  http://www.cryptonieuwsbrief.nl

  1. Ha die Joost, dank voor jouw positieve reactie. Jij en jou cryptonieuwsbriefvolgers weten als geen ander wat er met centraal gestuurde blockchain-valuta mogelijk is. Het is tijd dat de massa breder wordt geïnformeerd via de gevestigde media maar die zijn momenteel alleen bezig met het klimaatalarm. Straks slaan ze alarm vanwege het failliet van fiduciaire geldsysteem en wordt de CBDC als onze redder in nood opgedrongen. Net als ten tijde van corona de experimentele vaccins werden opgedrongen.

   Ik heb grote zorgen wat betreft de onafhankelijkheid van de mainstream media. Het is hoofdzakelijk overheidspropaganda wat ze over ons heen storten. En natuurlijk het ‘gewone’ rampennieuws waardoor het lijkt dat ze nieuwsjagers zijn. De echte onderzoeksjournalisten hebben zich los geweekt van de msm maar hebben vervolgens een minimaal bereik via hun eigen kanalen. Die zijn helaas erg versnipperd en bereiken slechts 10 tot 20 procent van de bevolking. Daarom acht ik de kans klein dat wij met ons geringe bereik de wereld wakker kunnen schudden, maar we blijven doorgaan. Elk op onze eigen wijze. “Keep on the good work!”

   1. “De wereld wakker schudden”.
    Hoeveel van die bevlogen alternatieve onderzoekspiloten-met-hun-heilige-missie gaven en geven er gedesillusioneerd de brui aan? Na jarenlang zichzelf en hun omgeving vruchteloos de prut in te hebben gepraat en geschreven.

    Ligt het aan de ‘zieners’? Ook, maar meer nog aan hun in staccato herhaalde negatieve eigen mening erdoor te willen drammen. Want het is niet moeilijk om de chaos van het moment te ‘voorspellen’ die iedereen ziet. En een misschien nog veel grotere chaos daarna.

    Op deze manier ‘wakker schudden’ is een veel te grote broek met gaten en werkt averechts. Destructief bovendien, als je je huis steen voor steen afbreekt zonder de intentie om er een beter huis voor in de plaats te bouwen.

    Een (mogelijke) economische recessie betekent niet het einde van de wereld.
    Bedenk daarbij dat de grote meerderheid van de wereldbevolking nimmer materiële welvaart, zelfs geen hoop of perspectief, heeft gekend.
    Het laatste heeft ook de verwende welvaartsmens nodig, als hij tenslotte vanzelf wakker wordt en beseft dat hij zijn geleende bezit zal moeten teruggeven.

 5. Of er tekorten komen, economische ondergang, etc, is nog maar de vraag. Als het gebeurt, kunnen we het meemaken. Gebeurt het niet, dan hebben geluk.
  Want, een economische depressie is slecht voor de huishoudens en productiehuishoudens. Want, dat zal veel ellende veroorzaken.
  Het is te hopen dat bedrijven en ondernemers proberen de ellende voor hun klanten te omzeilen.
  Van de politiek hoef je niet veel te verwachten. Zij zullen met geleend en fiscaal geld stemmen kopen om op de stoel te blijven zitten. En de kiezer neemt het dankbaar aan, ik ook. Maar, ik stem niet op de mafkezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: