Binance staking

Wil je graag meer cryptomunten verdienen en overweeg je om aan staking te beginnen? Staking van cryptomunten is een eenvoudige manier om je crypto bezit te vergroten.

Ook bij Binance, kun je net als bij Bitcoinmeester staken op een eenvoudige manier.

Wat crypto staken is en hoe het werkt bij Binance lees je hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=vB22TxZcCHo

 

Wat is staking en hoe werkt het?

Crypto valuta kun je kopen en verkopen op een online uitwisseling. Om te beginnen moet je je inschrijven en bij de meeste uitwisselingen krijg je meteen een Bitcoin wallet. Dat is een online portemonnee waar je je cryptomunten in bewaart. Bij staking zet je cryptomunten een bepaalde tijd vast in je portemonnee. Door het vastzetten kan het betreffende blockchain netwerk transacties blijven verifiëren.

Hiervoor krijg je een beloning, wat een beetje te vergelijken is met de rente die je ontvangt over je tegoed op een spaarrekening. En het mooie is dat de cryptomunten die je vast hebt gezet gewoon in je bezit blijven en dat je ze weer kunt gebruiken wanneer ze vrijkomen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van staking?

Het voordeel van staken is dat het een eenvoudige manier is om meer cryptomunten te verdienen. Je hebt er geen supersnelle computers voor nodig zoals bij mining en het is makkelijker om te doen dan handelen in crypto. Door staking bij Binance kun je op een leuke manier extra geld verdienen met je inactieve crypto munten, en bovendien help je het blockchain netwerk met het vastzetten van munten.

Er zitten niet echt nadelen aan staking. Als de koers van de munt tijdens het vastzetten daalt kan de opbrengst tegenvallen. En bij sommige cryptomunten is de beloning wel hoog, maar wordt de munt eigenlijk alleen gebruikt om het netwerk te ondersteunen, en is de toepasbaarheid niet zo groot.

Hoe gaat het staken van cryptomunten bij Binance?

Staking bij Binance is heel eenvoudig door de Binance staking service van het platform. Als je cryptomunten in je wallet hebt, dan kun je al gaan beginnen met staken. Je kiest hoeveel je van een bepaalde valuta die door Binance wordt ondersteund wilt staken.

Hiervoor krijg je een beloning van het betreffende blockchain netwerk, maar ook van Binance zelf. Bovendien zijn er geen extra kosten verbinden aan staking bij Binance.

Het enige wat je hoeft te doen is je cryptomunten op de Binance uitwisseling te houden en je verdient al geld.

Interesse om te beginnen met Binance staking? Open dan hier een account!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: