Bitcoin aan nieuwe topkoers

Het heeft wat wringen, duwen en trekken gekost, weifelen ook, maar het vorige record van 58.332 dollar voor 1 BTC is zojuist ruim doorbroken. Op moment van schrijven, zaterdagochtend 13 maart 2021, stijgt bitcoin met bijna vier procent tot wel 59.755 dollar. De digitale munt zet hiermee een nieuw all time hoogtepunt. Da´s een jaar na het laatste dieptepunt van rond 5000 dollar, we brengen het nog eens in herinnering! Nogal wat commentatoren, waaronder ikzelf, hadden eerlijk gezegd een (flinke) daling verwacht. Omdat het ietjse te lang duurde. De koers teveel aarzelde. De altcoins ook daalden tegelijkertijd. En kijk… Toch aarzel ik persoonlijk nog om opnieuw voluit te gaan in crypto, noem me maar een partypooper…

Is het de nieuwe, zoveelste dan, aankoop van MicroStrategy van weer eens voor 15 miljoen dollar die het ´m doet? Is het de Europese versie van een Corona-steunpakket (na de VS dan) vanwege de ECB? Dat het doordringt hoeveel funny money, fiatgeld ook richting de cryptomarkten kan stromen? Het is nog te vers van de pers, dit nieuwe bitcoin record. Fxstreet.com ziet het 60.000 dollar niveau, dat wel héél dichtbij komt nu, als trigger voor nog eens een forse opstoot.

klik hier voor de ware grootte op Fxstreet. ´The Moving Average Convergence Divergence (MACD) has already flipped bullish, suggesting that Bitcoin is comfortably in the hand of the bulls. As the MACD line (blue) crosses above the signal line, the uptrend will be validated.´ Wie nog mee wilt doen voor een kans op winst door een verdere stijging, klikt hier. Wie denkt dat BTC nu vast veel te hoog staat, vindt hier de nodige info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: