Bitcoin blijft maar stijgen: $10.000 komt in zicht

4

De prijs van één bitcoin gaat hoogst waarschijnlijk dit jaar nog het magische niveau van $10.000,- bereiken. Afgelopen weekend piekte de waarde van één BTC tot boven de $9.250,-. Ook andere cryptocurrencies zaten in de lift en boekte nieuwe recordniveaus. De koers van Ether steeg tot boven de $450,- en Litecoin steeg tot boven de $85 per stuk. De Hardforks van Bitcoin stegen ook in waard, maar niet tot nieuwe records: Bitcoin Cash is nu $1600 waard en Bitcoin Gold $340. Grafiek via CompareBitcoin.com.

compare bitcoin record

 

 

4 REACTIES

  1. Bitcoint heeft geen dekking tot een munt zich moet hebben. Koop nog meer bitcoint… 😀 Kunnen we straks lezen. De grootste roof aller tijden.

  2. Dat krijg je met het circus van vandaag.. Digital nummertjes die wel een vermogen waard zijn nu..Rijk worden met niets doen.. Algo-ritme beyond the reality.. alles is mogelijk sinds de realiteit is losgelaten en alles fictief , gemanipuleerd en daardoor vogelvrij is geworden. Welkom in het World Casino !

    Dan heb ik toch in het huidige Wonderland liever 5 kilo walvisstront a 75.000 euro de kilo dan een paar bitcoins.., wat een wereld..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.