Bitcoin Cash ruim $400,- waard (0.15 BTC)

0

Na een geslaagde Hard Fork wordt er inmiddels op verschillende exchanges gehandeld in Bitcoin Cash (de afkortingen BCH en BCC worden voor de nieuwe Bitcoin gebruikt). Er zijn nu 10 blocks gemined op de bitcoin cash chain. De nieuwe bitcoin chain komt in de lijst van de grootste cryptocurrencies binnen op plek 3 volgens CoinMArketCap, na Bitcoin en Ethereum.
bitcoin cash logo

Bitcoin Cash market cap 7 miljard

De totale marktkapitalisatie van Bitcoin Cash is ruim 7 miljard dollar. Na de fork noteerde de prijs van Bitcoin Cash rond de 250 dollar, maar inmiddels is deze gestegen tot boven de $400,- per stuk. 1 BCH is ongeveer 0.15 BTC waard momenteel. Alle mensen die Bitcoin in bezit hebben (en zelf beschikken over hun private key), zijn ook in bezit van Bitcoin Cash. Lees hier een uitgebreid artikel over hoe om te gaan met Bitcoin Cash.

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie