Bitcoin wedstrijd (Pieter tegen Joost) en u kunt ook winnen!

Biflatie.nl lezer Pieter heeft de handschoen opgenomen die een uitdaging van mezelf inhoudt en dat is heel leuk, en best spannend. Ondergetekende voorspelt dat bitcoin (BTC) einde 2021 minstens zijn recentste hoogtepunt opnieuw haalt ($65.000 afgerond, koers van 14 april 2021). Joost is daarmee bullish op deze grootste en oudste cryptomunt. Terwijl genoemde Pieter bearish ingesteld is: hij ziet bitcoin nog eindigen beneden of aan $30.000. Wie zit fout en wie er recht op? Binnen dik vier maanden zullen we het allemaal merken, vast, bij leven en welzijn, op 31 december 2021! We koppelen er een vriendschappelijke wedstrijd aan vast en u als lezer, bezoeker van deze site kunt ook participeren. En winnen!

De kiezer wint

De inzet. Wanneer Pieter het bij het rechte eind heeft, ontvant hij 50 euro. In bitcoin in principe, maar hij verkiest in dit geval euro´s. Of die ´harder´ zijn is te betwijfelen, m.i., maar ik ben dan ook vooringenomen, als bitcoin/cryptofan. Die 50 euro – in BTC dan wel – zijn voor mezelf wanneer ik, Joost deze wedstrijd win. Maar ik schenk ze nu al bij voorbaat aan een goed doel. Die 50 euro, al dan niet in bitcoin, komen van de eigenaar van Biflatie.nl, en we danken hem voor deze geste! Is dat oké zo, beste Pieter, je kunt reageren hier onderaan, en ik hoop dat we elkaar daar nog vaker zullen ´ontmoeten´. Zo BTC meandert in de richting die jij voorziet, of die ikzelf voorspeld heb en prefereer – we shall see! Lezers op en bezoekers van Biflatie.nl kunnen echter ook deelnemen – en winnen. We stellen iedereen die dit artikel – kennisgeving van de wedstrijd – leest, voor om te reageren, dat wil zeggen ´partij te kiezen´. Dat kan door Pieter te steunen met commentaar, i.e. hem gelijk te geven. Of net mij te stutten, voor mij te supporteren. Kies! Kies partij voor Pieter of voor Joost, zo u wilt. Want één van ons beiden zal sowieso gelijk krijgen op 31 december 2021. Eén van ons beiden zal winnen, de bitcoin prijs juist hebben voorspeld, en 50 euro, al dan niet in bitcoin winnen. En iedereen die op de winaar heeft gestemd, ontvangt gratis en zonder verplichtingen 6 maanden abonnement op De Crypto Belegger!

Gratis abonnement t.w.v. 300 euro

De Crypto Belegger (DCB) is een digitaal blad voor cryptobeleggers met tips, analyses, een marktoverzicht en een Modelportefeuille. DCB verschijnt elke 14 dagen en omvat meestal een 50-tal pagina´s in pdf. Opgericht in mei 2019 behaalde de Modelportefeuille sindsdien een hoogtepunt van 966 procent winst en hij staat op 1 augustus jl. toch nog op 619 procent winst. De cryptospecialisten er achter zijn ondergetekende, Joost van Buuren, en twee collega´s uit binnen- en buitenland. De waarde van zo´n 6 maanden gratis abonnement is aan verminderd, promotarief, nog altijd 300 euro. Om maar te zeggen: een cadeau, beloning om ´juist´ te kiezen tussen het standpunt van Pieter of mezelf, is denkelijk niet te versmaden! Uiteraard ontvangt Pieter, zo BTC inderdaad aan of beneden de $30.000 belandt tegen einde 2021, eveneens dit 6-maand abonnement, zo hij daar prijs op stelt. Al wat u, beste lezer, beste lezeres hoeft te doen om een kans (50/50!) te maken dit volledig gratis abomnnement te winnen, is reageren. Uw reactie te geven hier onderaan met de melding wie u steunt. Wie u kiest. Zal Pieter gelijk krijgen en eindigt bitcoin aan of lager dan $30.000 op 31 december 2021? Of heeft onderstaande, schrijver dezes, Joost vB ´t bij het rechte eind; en staat BTC einde 2021 opnieuw aan $65.000 of hoger. Doet allen mee zo u wilt; ´t is gratis, leuk, spannend, en u kan er bovenstaande prijs mee winnen! Pieter en ik horen graag van u…

41 reacties

 1. Ik ben van mening dat in sept okt de $65000 wordt gehaald.
  Ik verwacht dat aan het eind van het jaar dit zeker gehaald wordt.

  Groet,

  1. Hoi Gerrit, dank voor het meedingen…tussenin – da´s natuurlijk zeker ook een mogelijkheid. 17.000 dollar verwijderd van de 30.000 of minder van Pieter, en 18.000 dollar verwijderd van de 65.000 of meer van mezelf, Joost. Dan ga ik jou toch in het ´kamp´ van Pieter plaatsen, beste Gerrit, als dat goed is? Dan komt de stand op 1-2 Pieter-Joost, thanks!

   1. Om het moeilijk te maken! Maar oké, sowieso ding je mee naar de prijs; wie de bitcoin koers op 31.12.2021 dan het dichtst benadert. Dank Ivo! Kunnen echter hiermee de stand 1-3 Pieter-Joost niet veranderen…

    1. De dwarsliggers dragen de spoorstaven en de treinen die daar overheen rijden en houden de beide spoorstaven in de gewenste spoorwijdte uit elkaar.

 2. Dank voor het meedoen Peter! Ja, dat is inderdaad maar de vraag…maar we zullen dan wel zien wie er het dichtst bij zit, goed? Zowel wat Pieter als mezelf betreft, en iedereen die één van ons gesteund heeft; lijkt het fairst. Prima dan en de stand wordt 1-3 Pieter-Joost. Bitcoin is al weer een paar dagen aan het klimmen in koers, en staat op moment van schrijven – zaterdag 7 augustus 2021 op 43.785 dollar. Bitcoin kennend, de volatiliteit…alles kan nog gebeuren tegen einde 2021. Dank aan iedereen die al meedoet, en wat de andere lezers betreft: laat maar komen, uw voorspellingen en steun…!

 3. Hoezee, gok vrolijk mee! Niet om de waarde van het absolute niets. Maar om de waarde van het leven. Als binnenkort weer het startschot voor een nieuwe lockdown wordt gegeven.

  1. Dank Duke! De stand wordt hiermee 1-4 Pieter-Joost. Waar blijven de bitcoin-doemdenkers – geef Pieter ook wat steun ja?

 4. Ik laat nog eens keertje zilver de revue passeren omdat ook in 2007 de experts
  ervan uitgingen dat zilver naar maan zou gaan naar 100 usd of meer.
  Nu er zijn natuurlijk veel bitcoin houders die al op dik verlies staan maar
  hopen dat het weer gaat stijgen.
  Meestal eigenlijk altijd als een bep. aandeel of een of andere mania parabolisch is gegaan dan zie je deze hoge koersen heel lang niet meer.
  Of het met bitcoin anders gaan lopen ik waag het te betwijfelen.

  https://tradingeconomics.com/commodity/silver

  1. In mijn leven (ik ben 61 jaar) zijn er twee grote uitbraken geweest van de zilverprijs en één kleine die nu nog loopt. Ik neem aan dat er in de tijd die me nog rest een grote uitbraak komt. Daarom heb ik aandelen in zilvermijnen, die er misschien nog enkele jaren troosteloos bijliggen, maar op een dag… Voor de rest bezit ik vooral waarde-aandelen met een groot gewicht voor mijnbouw in het algemeen. Ik ben dus beschermd tegen inflatie, maar die hoeft er niet noodzakelijk te komen.

  1. Ik verzamel wel veel informatie, maar ik geloof niet in de great reset of een nieuwe goudstandaard. Maar met zilver heb je verschillende ijzers in het vuur. De energietransitie doet sowieso de vraag naar zilver stijgen. Komt er een stierenmarkt voor grondstoffen vanwege al de overheidsinvesteringen, dan zit ik ook aan de feestdis. En mocht die hyperinflatie er toch komen – hoewel ik dat betwijfel – dan ben ik beschermd. Als je dan toch gaat vergelijken dan leun ik eerder aan bij Tom Lassing.

  1. Fair, sportief Ben, thanks! 1-6 Pieter-Joost. Komaan Pieter-fans, bitcoin-pessimisten – laat ook eens van jullie horen?!

 5. Ik verwacht dat BTC op 31-12-2021 een koers heeft van $ 123.567. Dit komt aardig overeen met het Stock To Flow Model van PlanB.

 6. Bijzonder bullish en het S2F is wiskundig correct tot heden dus…? Dank Chrétien en dit brengt de stand op 1-7 voor Pieter-Joost!

 7. Mededeling:
  De hele maand augustus 2021 kan nog worden meegespeeld in deze wedstrijd; nadien zullen we af en toe erop terugkomen, tot 31 december 2021. Dan worden de winnaars bekend gemaakt…! Dank aan iedereen die participeert! Bitcoin staat op moment van schrijven aan 45.591 dollar; nog een lange weg te gaan – naar 30.000 of naar 65.000 dollar. Wie zal het zeggen – u die dit leest misschien?

 8. Half februari stond btc ongeveer zo hoog als nu. Na 2 maanden werd de top bereikt. Kopieert de koers? Ik denk van wel! Dus ik stem voor Joost. Denk ook dat de koers nog wel verder door schiet.

  1. Veel dank Rob! Pieter-Joost 1- 8. Er zijn wel véél bitcoin bulls, stieren, loslopend maar niet losgeslagen. Ik denk nl. dat ook vele precies weten wat ze schrijven (en doen?) Toitoitoi! We beginnen misschien met té velen te zijn? Fear & Greed Index op 71…
   Historical Values
   Now
   Greed
   71
   Yesterday
   Greed
   65
   Last week
   Neutral
   48
   Last month
   Extreme Fear
   20

 9. Hoi Pieter! 1-8 stand, in mijn voordeel; enige gedachten, opmerkingen? Begin je nog niet te bibberen, hahaha – grapje. 1-8 wil natuurlijk niets zeggen, want nogal vaak heeft net de ´minderheid´ gelijk, nietwaar? Toch, dit gezegd zijnde, gaat bitcoin toch meer en meer ´mijn´ richting uit, zoals je wel zult merken, naar 65.000 dollar toe; dat is: 46.500 dollar op moment van schrijven, en de wind zit beslist mee. Hoor (lees) ´t wel als je tussendoor commentaar zou hebben, thanks. Dat de beste(n) mogen winnen!

 10. Hallo Joost ja tot nu toe is het een gelopen race maar natuurlijk zijn de reacties vooramelijk van crypto fans. Dat bibberen valt erg mee hoor want het jaar is nog niet voorbij. Deze huidige stijging is de fase van ontkenning en een bulltrap als
  ik uitga hoe de meeste voorgaande mania,s zich ontwikkelden. Het kan natuurlijk
  alle kanten opgaan maar voorlopig doet Bitcoin precies wat je zou verwachten.
  Nu moeten we enkel wachten op de angst en kapitulatie fase dat zou de komende maanden moeten gaan plaatsvinden. Wat zeggen ze altijd als iedereen
  dezelfde kant op rent dan denkt niemand meer na. Het blijft een spekulatie fenomeen Bitcoin al zijn er wel meerdere crypto,s die ook waanzinnige rendementen laten zien. Als je de cape ratio en de Q ratio beetje volgt dan zitten we toch echt aan een top voor de aandelen markten en mocht er een uitverkoop plaatsvinden dan gaat echt alles in de verkoop verwacht ik.
  Ben benieuwd hoe het nu verder gaat.

 11. Hoi Pieter, helemaal mee eens dat wanneer de aandelenbeurszen zullen crashen, álles mee neer het putje gaat; dus bitcoin et al. inclusief! Ik zie dat de F&G Index op 70 staat, greed, niet té hoog nog,https://alternative.me/crypto/fear-and-greed-index/. Ik verwacht een kleine pullback om vervolgens opnieuw te stijgen. Maar inderdaad: nog een lange weg te gaan; in koers (naar boven of naar beneden), en in tijd; meer dan vier maanden tot 31/12/2021. Good luck aan ons beiden!

 12. Wat een leuk idee. En ik hoop wel dat Joost gelijk krijgt, dat zou mooi zijn voor de Bitcoin.
  Alleen denk ik dat Pieter gelijk krijgt. Dus stem ik op 30.000 aan het einde van het jaar.

  1. Go for the underdog, right Sandra! Doen wij van De Crypto Belegger ook soms; heel fijn voor Pieter, welbedankt, dus dat brengt de stand Pieter-Joost Bitcoin op 2-8…

 13. Dank u Esther voor uw prognose! We zullen nog tot einde september inzendingen aannemen. (Want ze laten doorgaan tot 30 december 2021 zou niet echt fair zijn hé…) Dit brengt de ´stand´ op 2-9 voor Pieter/Joost Bitcoin.

  PS. U bent wel héél gul in – slik – 122.000 dollar voor bitcoin tegen 31.12.2021?! Maar ik help het u hopen hoor, voor mij niet gelaten – dit zou trouwens mooi corresponderen met het S2F Bitcoin Model van PlanB, en dit is nog nooit verslagen, dus… Groetjes! Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: