De maan gaat BTC nog niet meteen bereiken. Maar we zijn wel al in de raket gestapt en richten het vizier op die maan. Tenminste. Want we zetten ons klaar, installeren ons comfortabel in de cabine. Acht uur vanochtend 30 april 2020. De bitcoinkoers schiet omhoog met meer dan 18 procent! Wel $9450 werd bereikt in no time. Om op moment van schrijven even te settelen rond $8880. Dit ziet er goed uit, héél goed dus. Nu komen alle twijfelaars nog aan boord, het zal hier krap worden. Maar eerst komt eerst maalt, zegt het spreekwoord. Eerst gekocht, eerst verdiend. Hoevelen slaan zich vandaag voor het hoofd. Verkocht aan $6000, $5000, $4000… All the way tot de halvering van de koers aan $3500 ging het nog in maart jl. De hodlers wrijven zich in de handen. Eindelijk loon naar werken, of loon naar durven. Durf, daar gaan we het ook over hebben. Want wie gaat er straks hoogtevrees krijgen? De Bitcoin Family vast niet.

Delen is geven om

Zij zitten nog immer in hun Sharing is Caring tour. De blijde digitale boodschap verspreidend over heel de wereld. Wie zou niet jaloers (in de positieve zin hoor, bewonderend) worden. Wij kijken uit het raam en zien de regen vallen, een hemel vol grijze wolken. Deze ‘family of five’ bitoinadepten loopt over een warm, exotisch strand. Al sinds de zomer van 2016 zijn ze vrij, zo vrij als een mens op deze aardbol maar kan zijn. En dat beste lezers, dankzij Bitcoin! Natuurlijk ook en vooral dankzij hun durf. Om te gaan leven van en met en voor de digitale technologie. En precies dat leren ze aan anderen, die ze op hun (eeuwigdurende?) weg ontmoeten. We wensen hen alle, welverdiende succes toe! Vader Didi Taihuttu mochten we voor Biflatie vorig jaar nog interviewen trouwens. Hij verblijdt ons regelmatig met nieuwe videoboodschappen. Waarvan we de twee recentste hier onder met u delen.

Whales

Ze zullen op hun wereldtournee vast wel al walvissen gezien hebben, I bet. Maar de whales waarover de vader van de Bitcoin Familie hier spreekt zijn van een heel ander slag. Het zijn partijen die grote hoeveelheden van de oudste en grootste digitale munt bezitten. Dat zijn degenen die een markt kunnen maken of breken. Blijkt dat meer dan 43 procent van hen reeds twee jaar op hun munten zitten. Deze dus niet verkopen, wachtend zeker op (veel) hogere koersen. Twintig procent doet dat zelfs al sedert vijf jaar. En u? Got Bitcoin?

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: