´Blijf vooral zelf nadenken´ – terugblik op 2020/´Wat niet verteld wordt over het Corona vaccin´

Ad Nuis leest deze column voor over ´het meest absurde jaar dat ik heb meegemaakt´. We horen het hem niet alleen doen, maar zien Nuis ook in deze bijzondere aflevering van Café Weltschmertz. ´Ad Nuis is fotograaf, journalist, documentairemaker en columnist. Hij werkt voor meerdere kranten en tijdschriften in Nederland en België.´

Ad heeft het onder veel meer over the usual suspect – het Coronavirus dat zijn leven danig veranderde. Dat is dan samen met meer dan 80 miljoen mensen over heel de wereld! Enkele dagen geleden werd in ditzelfde Café Weltschmertz nog een video uitgezonden, volledig gewijd aan het Corona vaccin. Tegen de beruchte pandemie die de wereld in haar greep kreeg in 2020. Die levens vernielt, onze toekomst op de helling zet, die bevolkingen verdeelt ook. Want iedereen heeft er wel een mening over, en iedereen is uiteraard ook expert. Wat is fake en wat kunnen we maar beter nauw ter harte nemen? Is een vaccin dat in no time ontwikkeld werd, wel te vertrouwen? Waarom wordt er nauwelijks ingegaan op de bijwerkingen? Dit Pfizer/BioNTech vaccin – wie gaat het nemen en wie niet, of wordt het an offer you cannot refuse? 

´Wat niet verteld wordt over het C-vaccin´…

…luidt de titel van de volgende video. Dat kan alleen maar nieuwsgierig maken dachten wij? Hans Rietveld interviewt samen met Frank Ruesink volgende ´activist voor medische vrijheid, Del Bigtree.´ ´Del Bigtree is één van de belangrijkste stemmen van de ‘Vaccine Risk Awareness Movement’. Zijn carrière als Emmy winnende producent van de CBS talkshow ‘The Doctors’ veranderde abrupt toen hij de documentaire ‘Vaxxed’ uitbracht. De vele afleveringen van zijn talkshow, The HighWire, zijn al meer dan 40 miljoen keer bekeken. Daarnaast leidt Del Bigtree zijn non-profit, ICandecide.org, voor wereldwijd onderzoeken naar vaccinfraude.´ Watch and wonder: 

Er wordt in de video gesproken over een controversiële documentaire getiteld ´VAXXED´. Het kan de moeite lonen hier dieper op in te gaan. Biflatie brengt u dit zonder oordelen te vellen over wat waarheid is en wat niet. Dit is onder meer wat er op de site Vaccinatieschade.be staat:

´Wat is VAXXED?  Het is het waarheidsgetrouwe relaas van hoe de CDC, het Amerikaanse Centers for Disease Control, niet alleen de Amerikaanse overheid maar de hele wereldbevolking beloog over een mogelijk verband tussen het mazelen-bof-rubellavaccin en autisme.  Gezien de discussie hierover reeds enige tijd oplaaide besloot het CDC kort na de eeuwwisseling daar een grondige studie aan te wijden.  De resultaten logen er niet om: een verband tussen het BMR-vaccin en autisme stond onomstotelijk vast.  In plaats van dit feit onder ogen te zien en er de nodige conclusies uit te trekken – een wijziging van het vaccinatiebeleid dus – besloot het CDC het studieopzet te wijzigen, de cijfers te frauderen, bezwarende documenten uit het dossier te vernietigen, en in 2004 met een geruststellend rapport uit te pakken: geen probleem jongens, alles ok! Tot… tien jaar later dr. William Thompson, mede-auteur van het bewuste artikel, de leugens van de CDC niet langer kon kroppen en het originele rapport liet uitlekken.´ Leest u hier verder zo u wilt. 

7 reacties

 1. Het middelste filmpje van Weltschmertz is interessant. Ik had dit ook al bij WS gezien. Maar kijk vooral even de laatste minuten vanaf 25:30 min, over de effectiviteit van een vaccin en hoe ze tot dat cijfer komen.

 2. Er staat ongeveer een artikel van dezelfde strekking op (dubieus) Xandernieuws. Ik schrok daar van. Te zot voor woorden, gevaarlijk dit. Gelukkig trekt men dat terug, zoals het er nu naar uitziet.

 3. Iedereen weet dat vaccins op zich gevaarlijk kunnen zijn. De FDA, dus geen alternatieve nieuwsbrenger, geeft een kleine opsomming: FDA Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines :
  DRAFT Working list of possible adverse event outcomes
  ***Subject to change***
   Guillain-Barré syndrome
   Acute disseminated encephalomyelitis
   Transverse myelitis
   Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/
  meningoencephalitis/meningitis/
  encepholapathy
   Convulsions/seizures
   Stroke
   Narcolepsy and cataplexy
   Anaphylaxis
   Acute myocardial infarction
   Myocarditis/pericarditis
   Autoimmune disease
   Deaths
   Pregnancy and birth outcomes
   Other acute demyelinating diseases
   Non-anaphylactic allergic reactions
   Thrombocytopenia
   Disseminated intravascular coagulation
   Venous thromboembolism
   Arthritis and arthralgia/joint pain
   Kawasaki disease
   Multisystem Inflammatory Syndrome
  in Children
   Vaccine enhanced disease

  Zie hier verder voor het volledige bericht: https://www.fda.gov/media/143557/download

 4. Gelukkig zijn we in NL vrij laat met vaccineren. Kan de natie zich nog even verdiepen in de documentatie over bijwerkingen en over het nut van vaccineren. In Duitsland hebben onderzoekers aangetoond dat 9 van de 10 overleden coronapatiënten een tekort aan vitamine D hadden. Gisteren een publicatie gevonden die ik helaas nu niet kan vinden. Die constatering is een logica van de bovenste plank natuurlijk.

  1. Het tekort aan vitamine D bij de bevolking is geen nieuwe algemene vaststelling. Er circuleren allerlei tegenstrijdige studies die al dan niet een oorzakelijk verband vaststellen tussen Covid-19 en vitamine D. https://www.researchgate.net/publication/342347125_Role_of_vitamin_D_in_preventing_of_COVID-19_infection_progression_and_severity Het is dus nog wachten op enige wetenschappelijke consensus. Een vitamine D supplement kan men altijd nemen uit voorzorg, maar vermijdt langdurige hoge inname. https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/vitamine-d-tekort/item124138#:~:text=Bijwerkingen%20Vitamine%2DD%2Dteveel,Hartkloppingen Baat het niet, dan schaadt het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.