Hevige rellen in Hamburg tijdens de G20

4

Er zijn enorme rellen uitgebroken in Hamburg, waar de G20 momenteel bij elkaar komt om wereldzaken te bespreken. De politie in Hamburg heeft extra versterking aangevraagd omdat de betogingen veel groter en gewelddadiger zijn dan verwacht. Er zijn honderden gewonden en ook honderden auto’s in brand gestoken. 26 mensen zijn zwaargewond volgens de laatste berichten. Er waren 19.000 agenten op de been en daar komen er nog eens zo’n kleine 1000 bij, omdat de protesten aanzwellen alsmede de gewonde agenten en betogers.

Black Bloc Movement

De grootste ravage wordt aangericht door The Black Bloc movement, bekend uit de jaren ’80, toen de groep met veel geweld protesteerde tegen de nucleaire dreiging en het ontruimen van kraakpanden. De Black Block Movement wil af van het kapitalistisch systeem en dit verruilen voor een soort libertarisch systeem.

Hamburg gaat een heet weekend tegemoet. Complete chaos lijkt uitgebroken, zo blijkt ook uit deze video. De politie is begonnen met het lossen van waarschuwingsschoten zo wordt gemeld door AFP.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • Fluitje

  Zijn dit ook personen van het menselijke ras.??

  • Dre

   Volgens mij is dit het soort ‘homo imbicilo’.

 • hillbilly

  moet in ned ook eens gebeuren…maar t slappe ned volk buigt maar voor dat corrupte zooitje in den haag en brussel. Volgens mij heeft het ned volk duidelijk gemaakt door massaal op de PVV e stemmen dat wij hier geen vluchtelingen en asielzoekers willen hebben. Ik hoop dat het nationalisme weer de kop op steekt in heel Europa. Het volk moet het recht in eigen hand nemen en de soevereiniteit van landen in Europa moet behouden blijven. Weg met de euro en de EU.

 • Johan van Vught

  Tja.. Al deze mensen hadden één voordeel: ze hoorden bij het deel wat men wel noemt Linkse Gutmensen. En dan heb je nu eenmaal heel wat privileges. Net zoals moslims en asielzoekers veel privileges hebben. Merkel krijgt een koekje van eigen deeg. Zo gaat het straks ook nog een keer in Nederland. Media zijn links, rechters zijn links en politici zijn links. Europa uber alles. En je zal zien dat straks al het domme duitse volk toch weer op Merkel of Schulz stemt in plaats van op de Alternatieve fur Deutchland