Nu de Bitcoin dominance afneemt, zijn er eindelijk signalen te vinden voor een nieuwe altcoin rally. Welke altcoin gaat exploderen? 

De dominantie van Bitcoin is recentelijk met 0,61% afgenomen naar 54,24%. Dit is voor het eerst in lange tijd dat deze dominantie aanzienlijk is gedaald.

De dominantie wijst naar het marktaandeel dat Bitcoin in handen heeft. Een stijging in deze dominantie betekent dat Bitcoin het relatief beter doet dan de rest van de markt, terwijl een daling juist kan wijzen op een nieuwe rally van de altcoin markt.

Volgens de crypto analist Crypto Jelle is deze daling in dominantie te danken aan een koers consolidatie onder zijn recente ATH. Volgens hem lijkt het erop dat het de altcoins zijn die binnenkort het heft in handen kunnen nemen zodra Bitcoin in staat is om buiten deze range te breken.

Bitcoin Dominance kan Verder Afnemen

Het lijkt er voorlopig nog niet op dat de daling in Bitcoin Dominance binnenkort gaat stoppen doordat Bitcoin daalt. Waar veel crypto’s op woensdag ochtend namelijk in staat waren om een herstel door te maken, bevindt Bitcoin zich juist in het rood. Bitcoin was niet in staat om de recente stijging van 0,47%  door de rest van de crypto markt te evenaren.

Bitcoin daalde over de afgelopen week ook al 3,68% richting een waarde onder de $ 66.000.

Bitcoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De RSI bevestigt dit negatieve momentum van de BTC koers. Waar de RSI op 5 juni nog 75 was, in een periode waar de BTC koers boven de $ 71.000 uit wist te stijgen, is de RSI sindsdien teruggezakt naar 44, met een dieptepunt bij 22. Dit is een teken dat het koop-momentum van de Bitcoin koers aan het afnemen is.

RSI BTC Daalt Richting 40 – Bron: TradingView

Ook het MACD-histogram geeft inmiddels een verkoopsignaal af met een waarde van -445. De recente daling van de BTC koers heeft er ook voor gezorgd dat de Bitcoin koers onder een groot deel van zijn EMA’s is gezakt. Bitcoin is op dit moment alleen nog maar meer waard dan zijn 100-daagse en 200-daagse EMA’s.

Dit zijn allemaal signalen dat Bitcoin op de korte termijn nog de nodige dalingen te verduren kan krijgen. In dit geval zal de Bitcoin dominance verder afnemen en zullen het de altcoins zijn die interessante investeringen worden.

Welke Altcoin Gaat Exploderen?

Op het moment dat Bitcoin verliezen blijft lijden terwijl de altcoin markt zijn weg omhoog in stand houdt, kan er zomaar een nieuwe altcoin season in gang gezet worden waarbij veelbelovende altcoins aanzienlijke stijgingen tegemoet gaan.

Met dit vooruitzicht kan het interessant zijn om op zoek te gaan naar altcoins die grote winsten kunnen realiseren tijdens een nieuwe altcoin season.

Om die reden bespreken we hieronder de top 5 beste altcoins om te kopen tijdens de volgende altcoin season. Deze tokens worden allemaal ondersteund door een ervaren team en hebben de utility en viraliteit om grote stijgingen door te maken.

1. 99Bitcoins (99BTC) – Bekende Naam Binnen Crypto Wereld Lanceert Eigen Crypto

99BTC is een uitstekend voorbeeld van een nieuwe altcoin die aanzienlijke stijgingen door kan maken tijdens een nieuwe altcoin season. Deze token wordt ontwikkeld door 99Bitcoins, een bekende naam binnen de crypto community. Deze naam lanceerde meer dan 10 jaar geleden namelijk al een crypto informatie website. Inmiddels is dit project een van de marktleiders op het gebied van crypto educatie en heeft het al meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen.

De belangrijkste reden achter de lancering van de 99BTC token is het unieke Learn-to-Earn systeem dat 99Bitcoins aan het ontwikkelen is. Via dit systeem zullen gebruikers in staat zijn om crypto te verdienen terwijl ze opgeleid worden over de crypto markt. De 99BTC dient als beloning binnen dit systeem.

De 99BTC token biedt gebruikers die de token vasthouden ook voordelen zoals trading signalen en online webinars. Daarnaast onthullen de tokenomics van het project dat ook 14% van de token voorraad is apart gezet voor staking beloningen. Dat betekent dat gebruikers de 99BTC token ook kunnen gaan staken voor aantrekkelijke beloningen.

De presale van 99Bitcoins wist al snel meer dan $ 2 miljoen op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,0011 per stuk, maar zullen verder stijgen in prijs op het moment dat de presale de barrière van $ 3 miljoen verbreekt. Op dit moment is er al meer dan $ 2,2 miljoen opgehaald. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek 99Bitcoins Presale

2. PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play-to-Earn Meme Coin Met Groot Potentieel

Met PlayDoge is er een nieuwe Play-to-Earn token op de markt verschenen die een groot groeipotentieel met zich meebrengt. PlayDoge is namelijk bezig met de ontwikkeling van een mobiele game waarin de iconische Doge meme wordt getransformeerd in een virtueel huisdier. Hiermee vormt deze game een moderne ‘remake’ van de Tamagotchi game.

Het team achter PlayDoge doet er alles aan om de jaren 90 nostalgie van de Tamagotchi game, maar ook een game zoals Super Mario Bros, te behouden. Om deze reden zal de vormgeving van de PlayDoge game ook 8-bit 2D zijn. Gebruikers zullen in deze game hun huisdier moeten verzorgen en kunnen vervolgens PLAY tokens verdienen door minigames te winnen.

Naast de mobiele game zijn gebruikers ook in staat om PLAY tokens te verdienen via het staking mechanisme van PlayDoge. Het project heeft namelijk 12% van de totale token voorraad apart gezet voor staking beloningen. Dit betekent dat er op dit moment een APY te verdienen is die oploopt tot wel 150%.

De presale van PlayDoge heeft inmiddels al meer dan $ 4,8 miljoen op weten te halen en komt daarmee snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 5,3 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt zal de prijs van een PLAY token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

3. Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe Crypto Project Geïnspireerd door Vrijheid van Base Jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die geïnspireerd is door de vrijheid van base jumping. Om deze reden is dit project bezig om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk te maken. Dat betekent dat gebruikers hun tokens zonder problemen over meerdere blockchains moeten kunnen verplaatsen. Om dit mogelijk te maken introduceert het project multi-chain functionaliteit.

De native DAWGZ token is ontworpen op de BASE-blockchain. Deze redelijk nieuwe blockchain is recentelijk verantwoordelijk geweest voor snel stijgende meme coins zoals Brett, en Base Dawgz lijkt hiervan te kunnen profiteren. Voor de multi-chain functionaliteit zal de DAWGZ token echter ook beschikbaar zijn op de ETH, BNB, SOL en AVAX blockchains.

De presale van Base Dawgz wist in minder dan een week tijd de mijlpaal van $ 1 miljoen te verbreken. Inmiddels heeft het project al bijna de $ 2 miljoen behaald. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,00527 per stuk en zijn te koop middels BASE, SOL, ETH, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

4. Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana Meme Coin gaat Viraal

Sealana is een nieuwe meme coin die ontwikkeld wordt op de Solana blockchain. Dit project heeft zich daarmee optimaal gepositioneerd om te profiteren van het recente succes van deze blockchain. Solana wist namelijk uit te groeien tot de beste Layer 1 oplossing voor meme coins, en wist meme coins zoals WIF en BONK een markt cap van boven de $ 2 miljard op te leveren. Sealana maakt zich nu op om soortgelijke winsten te realiseren.

https://x.com/Sealana_Token/status/1800932633800593603

De belangrijkste reden achter de viraliteit van Sealana is zijn mascotte. Sealana wordt namelijk afgebeeld door een mollige zeehond die de hele dag achter zijn computer zit en alleen maar chips en tonijn snacks eet. Deze zeehond is 24/7 op zoek naar de volgende Solana ster en representeert daarmee de ‘degen’ markt. Het vormt ook een referentie naar de Gamer Guy van South Park.

De viraliteit van deze mascotte zorgde er al snel voor dat de presale zijn doel van $ 3 miljoen wist te bereiken. Inmiddels is er zelfs al meer dan $ 5 miljoen opgehaald. Hierdoor is de presale zijn afrondende fase ingegaan en hebben investeerders nog maar tot 25 juni de tijd om SEAL tokens te kopen tegen de huidige lage prijs van $ 0,022 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Sealana Presale

5. WienerAI (WAI) – Meme Coin Lanceert Eigen AI Trading Bot

WienerAI is een nieuw crypto project dat bezig is om de viraliteit van een meme coin te combineren met de utility van een AI trading bot. Hierdoor heeft het project al snel kunnen rekenen op aandacht vanuit zowel de meme coin markt als AI crypto community.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om vragen te stellen over de crypto markt. Op deze manier kunnen investeerders een poging doen om een voordeel te behalen op de crypto markt. Het gewonnen advies kunnen ze ook meteen gebruiken doordat ze tokens kunnen verkopen en kopen via deze trading bot.

Deze AI trading bot gaat samen met de hilarische vormgeving van een meme coin. Het X kanaal van WienerAI staat dan ook vol met hilarische memes. Hiermee vormt dit project een schakel van de nieuwe generatie van meme coins die de overstap maakt van het zijn naar een grap, naar het bieden van echte utility.

De presale van WienerAI bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $ 6 miljoen opgehaald. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,00072 per stuk, en zijn meteen te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY die oploopt tot wel 190%.

Bezoek WienerAI Presale

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: