BUX review

Bij getBUX.com – ook wel kortweg BUX genoemd – heeft bijna iedereen de mogelijkheid om op de beurs te handelen. Het motto hier is om de beurs voor iedereen toegankelijk te maken en getBUX.com biedt ook een goed bruikbare en veelzijdige mobiele app aan. De app is het hart van BUX en is in ieder geval vereist om te kunnen handelen. Handelen vanaf een PC of notebook is dus niet mogelijk. Een smartphone is een vereiste om te kunnen handelen met BUX. Hoewel dit een beperking is, toont het ook de moderne oriëntatie van de broker aan.

getBUX.com heeft een vestiging in Berlijn, maar het is een Nederlands bedrijf dat kan overtuigen van een regulering door de Britse FCA. Verder is er ook een depositoverzekering en in de getBUX.com review krijgt u een uitgebreid overzicht van deze broker. Dankzij de Duitstalige website kunt u als handelaar snel en eenvoudig kennis nemen van de handelsmogelijkheden en ook het handelsaanbod leren kennen. getBUX.com werkt samen met Ayondo en kan op basis hiervan veel handelsmogelijkheden bieden. Voor de handel biedt getBUX.com zonder uitzondering CFD’s aan, die over het algemeen een groot potentieel bieden – de handel hier is echter ook onderhevig aan een zeker risico dat niet mag worden genegeerd.

Uw eigen veiligheid speelt voor u als handelaar een zeer belangrijke rol. Per slot van rekening is dit een aspect dat kan beslissen over uw tegoed. getBUX.com wordt gereguleerd door de Britse FCA, die wordt verzorgd door haar partner Ayondo. Op basis hiervan is de beoordeling van getBUX.com dienovereenkomstig positief en beschikt u over een basisniveau van veiligheid. Dit betekent dat de broker gecontroleerd en gemonitord wordt door de FCA en dat u hier kunt profiteren van een gerenommeerde en veilige handel.

Bovendien is er ook een depositogarantie beschikbaar om uw vermogen in het ergste geval te beschermen – dit bedraagt L50.000, wat per klant geldt. Op deze basis is uw geld optimaal beveiligd en kunt u profiteren van een veilige en uitgebreid klantgerichte broker.

Traders kunnen al vanaf 50 euro beginnen met het handelen in verschilcontracten op getBUX.com. Dit betekent dat het zelfs met een klein budget mogelijk is om te beginnen met handelen. U dient echter ook de tarieven voor het handelen in CFD’s met deze broker in de gaten te houden. Zo kan men bij deze broker handelen met een multiplier, waardoor met een klein eigen dienstverband een hoger dienstverband mogelijk is. Elders wordt dit ook wel leverage genoemd. Over het bedrag van de multiplier betaalt u alleen rente als het ’s nachts wordt opgeëist. Bij verlies gaat het bedrag van de multiplier echter ook verloren en wordt het van de handelsrekening gehaald. Daarnaast worden bij een transactie ook financieringskosten van minstens EUR 0,25 per transactie aangerekend. Deze worden berekend op basis van uw eigen investeringen en kunnen nauwkeuriger worden bekeken op de website van de broker.

De prijzen voor de verhandelbare CFD’s zijn ook op de website te vinden en alle kosten en voorwaarden zijn transparant. Dit biedt u het voordeel dat u alle kosten precies kunt berekenen. Door de lage kosten en de aantrekkelijke opbrengstmogelijkheden laat de getBUX.com review zien dat lucratief handelen in ieder geval mogelijk is.

In de getBUX.com review hebben we vastgesteld dat de mobiele broker zijn klanten een voldoende aanbod van verhandelbare onderliggende waarden biedt. Klanten en geïnteresseerden kunnen een gedetailleerd overzicht van alle beschikbare producten uitsluitend in de Bux App vinden, maar het online platform onthult al veel over het aanbod. Zo kan nu al worden gesteld dat Bux de handel in aandelen, indices, grondstoffen en ook bitcoins mogelijk maakt. Klanten zijn echter tevergeefs op zoek naar andere valuta, zo blijkt uit de getBUX.com review.

U hoeft niet apart een demo rekening te openen bij getBUX.com. In plaats daarvan kun je eenvoudig en simpel handelen uitproberen met een virtuele valuta – de funBUX – voordat je vervolgens gebruik maakt van handelen met echt geld. Deze demo rekening is een standaard feature voor elke nieuwe klant. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uitgebreid met handelen bezig te zijn en een goed beeld te krijgen. Op deze manier kunt u kennismaken met alle handelsmogelijkheden en kunt u zich op de juiste manier voorbereiden op het handelen. Met de demo rekening kunt u kennismaken met de mobiele app van getBUX.com en alle functies uitproberen. Maar de demo rekening kan ook optimaal gebruikt worden om strategieën voor het traden te leren, zodat u hier veel gemak geboden wordt. Dit stelt u in staat om later effectief deel te nemen aan de handel. Een aspect dat de getBUX.com review positief beïnvloedt.

Er is geen bonus voor nieuwe handelaren op de eerste storting of na de eerste trades bij getBUX.com. Dit is echter geen direct nadeel, omdat andere brokers ook op deze manier handelen. Over het geheel genomen overtuigt deze broker vooral door zijn duidelijke structuren en aantrekkelijke voorwaarden. Natuurlijk zou een bonus wenselijk zijn, maar ook zonder is een eenvoudige en interessante handel met CFD’s in ieder geval mogelijk.

De applicatie is natuurlijk het paradepaardje van getBUX.com, aangezien handelen met CFD’s mogelijk is en u gebruik kunt maken van vele functies. De app kan worden geladen voor iOS en Android en biedt een zeer hoge mate van comfort voor het handelen met de smartphone. Het biedt tal van functies en mogelijkheden voor u als handelaar en maakt een eenvoudige deelname aan de handel mogelijk. De app kan na het downloaden eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruikt voor de handel. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot de financiële markten en kunt u eenvoudig en uitgebreid handelen met verschilcontracten. De getBUX.com review kan in dit opzicht als zeer positief worden omschreven.

U kunt bij getBUX.com snel en eenvoudig een handelsrekening openen via de mobiele app. Dit is online op een PC niet mogelijk. U hoeft slechts enkele gegevens door te geven en kunt via de app op deze manier een effectenrekening openen. Deze rekening is dan direct voor u beschikbaar en na de eerste storting kunt u direct via de app beginnen met handelen.

De storting bij Bux of getBUX.com gebeurt ook uitsluitend via de app. Hiervoor moet de klant onder zijn portefeuille op “Cash” klikken en vervolgens op “Storten”. Stortingen kunnen worden gedaan via een bankoverschrijving, een directe overschrijving of een creditcard, maar niet via prepaid creditcards. De assistent zal de klant vervolgens door het stortingsproces begeleiden.

getBUX.com biedt u veel ondersteuningsgemak. Er is een live chat op de website die u kunt gebruiken. U zult hier echter geen telefonische ondersteuning of een contactformulier vinden. Daarnaast zal ook hier de FAQ je weer goed van dienst zijn, zodat je in elke situatie snel hulp kunt krijgen.

GetBUX.com biedt in dit opzicht geen training aan. Echter, het handelen met CFD’s is eenvoudig te begrijpen en alleen al door de demo toegang kunt u snel en eenvoudig alle functies en opties leren kennen. Hiervoor is een uitgebreid aanbod van FAQ’s beschikbaar, zodat tal van vragen direct beantwoord kunnen worden. Echter, webinars en co. zouden natuurlijk een mogelijkheid zijn om u als handelaar nog meer mogelijkheden te bieden en een mogelijkheid te creëren om uw eigen handel met verschilcontracten te verbeteren.

Bij getBUX.com heeft u eenvoudige mogelijkheden om via uw smartphone met difference contracts te handelen en kunt u dankzij een app op een eenvoudige en ongecompliceerde manier gebruik maken van tal van functies. Daarnaast is er de mogelijkheid om al vanaf 50 euro te beginnen met handelen en kunt u gebruik maken van een interessante hefboom. De depositoverzekering en regulering zijn het bewijs van een hoge mate van veiligheid en over het algemeen biedt deze broker een uitgebreide en veelzijdige handel in CFD’s. Ook de samenwerking met Ayondo is hier te vermelden, waarbij u een respectabele commerciële omgeving wordt aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.