Celsius

Celsius coin koers verwachting

Celsius is een platform dat financiële service verleent aan cryptocurrency gebruikers. Celsius wil de markt van de traditionele banken overtreffen door financiële diensten aan te bieden aan gebruikers die niet meer aantrekkelijk zijn bij de traditionele banken. Dit houdt onder meer hogere rendementen in op spaarkapitaal en deposito’s en toegankelijkere voorwaarden om een lening aan te gaan.

Celsius maakt ook komaf met de traditionele fees en maakt bankieren weer interessant.
Het platform werd gelanceerd in juni 2018 en heeft sindsdien al meer dan $8,200,000,000 USD in leningen verwerkt.

Celsius koersDe prijs van Celsius

De ICO van de Celsius token (CEL) was in maart 2018. CEL is een ERC-20 token gebaseerd op het Ethereum netwerk en kan vrij gekocht worden op verschillende exchanges zoals Liquid, FTX IDEX, Uniswap en Totle. Wie CEL-tokens bezit kan genieten van maximaal 30% hogere rendementen en tot 30% lagere tarieven op leningen. De koers van CEL bleef relatief onbewogen tot juni 2020, maar is sindsdien flink geklommen en meer dan vertienvoudigd. Vele investeerders zullen dan ook vrezen dat ze de boot hebben gemist. Maar Celsius heeft grootste plannen en staat volgens ons nog maar aan de start van zijn potentieel.

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Celsius. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Een nieuwe bank

Celsius heeft bankieren simpelweg heruitgevonden. Traditionele banken belonen de klant nog nauwelijks voor zijn spaargeld en om geld te lenen moet je aan strenge eisen voldoen. 

  • Je kan je eigen crypto gebruiken om dollars of stablecoins te lenen met leningen die starten vanaf slechts 1% jaarlijkse rente. 
  • Voor het beschikbaar stellen van je valuta kan je een jaarlijks rendement verdienen tot wel 18%. Zulk bedrag acht je bij een traditionele bank onmogelijk. 
  • Met de app kan je geld overmaken zonder kosten voor gelijk welk bedrag. 

Veiligheid/ Betrouwbaarheid

Celsius gebruikt een proof-of-stake algoritme voor zijn token en heeft daarnaast ook talloze veiligheidsmaatregelen genomen om de betrouwbaarheid van het netwerk te maximaliseren. Naast het nemen van hun eigen verantwoordelijkheid over de veiligheid van jouw activa informeren ze de klanten ook over hoe ze zelf de veiligheid van hun account kunnen optimaliseren. 

Daarnaast heeft het platform ook een sterk anti-witwasprogramma en opereren ze volledig onder de legale supervisie van verschillende grote advocatenkantoren.

Celsius koers verwachting 2021 – 2025 – De laatste Celsius prognose

De ambitie van Celsius is om de huidige financiële instellingen van hun troon te stoten door onovertroffen services te bieden. Zo willen zij een extra 100 miljoen mensen aantrekken om te handelen in cryptocurrency. Hoewel Celsius ook eigen winst voor ogen heeft, delen ze 80% van de winst met hun gebruikers waardoor zij kunnen genieten van ongeziene rendementen. 

Als Celsius zijn visie verder blijft waarmaken en blijft streven naar een nieuwe economie waar de belangen van de klanten eerst komen en waarbij er gestreefd wordt om zoveel mogelijk mensen financieel onafhankelijk te maken, dan kunnen wij niets anders dan succes voorspellen voor dit platform. Maar niets is zeker, en onvoorziene gebeurtenissen kunnen altijd nog roet in het eten gooien. Bekijk daarom steeds voor jezelf of investeren in CES voor jou interessant is. 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter Celsius dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Celsius toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Celsius kopen of verkopen

Wil je Celsius kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Litebit en Binance

Beste websites om Celsius (CEL) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><p class=
Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><p class=
Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Celsius kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Aandelen overzicht footer

Biflatie.nl heeft ook over andere aandelen geschreven:
Airbnb aandelenTwitter aandelenSnapchat aandelenAmazon aandelenNIO aandelen
Palantir aandelenMicrosoft aandelenNetflix aandelenJD.com aandelenAlibaba aandelen
Zoom aandelenTesla aandelenGoudmijn aandelenAir France KLM aandelenBeyond Meat aandelen
Spotify aandelen

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Celsius zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.