CKJ Crypto News: goed geïnformeerd je dag beginnen

0

“It’s a great time to be alive. We are at the beginning of a financial revolution with Cryptocurrency and Blockchain technology.” Met deze en soortgelijke enthousiasmerende woorden vat CKJ Crypto News zijn dag aan. De onze ook. Inderdaad: de man die de nieuwsservice runt brengt geïnteresseerden elke dag het belangrijkste nieuws. Over wat er gaande is in de crypto- en blokketen wereld. U kunt zich zoals 18.000 anderen reeds deden, gratis abonneren op zijn YouTube kanaal. Er zijn talloze van dergelijke video’s online. En er is elke 24 uur meer nieuws dan je kunt bijhouden. Dus wat maakt CKJ dan zo apart?

Waardevolle informatie

We kennen zijn echte naam niet maar vermoedelijk zijn CKJ de initialen. De man is erg gedreven en schijnt al heel lang in de business te zitten. De dagelijkse briefing, zo mogen we het gerust noemen, is altijd interessant. Het is een live sessie maar elke aflevering van telkens een uur tot wel anderhalf uur wordt bijgehouden. Dus u kunt ze ook later bekijken. CKJ is een bull voor een aantal van de grootste munten. Hij zoekt en vindt bevestiging van zijn gelijk in alle mogelijke nieuwsbronnen. Zijn kracht ligt is het vinden van verbanden tussen wat er gaande is. Wat er plaatsvindt in de crypto- en blockchain wereld. Die toont hij ook en geeft er uitleg bij. Je merkt dat CKJ overal boven op zit, zeer veel leest en heel goed geïnformeerd is. Die informatie deelt hij op zijn typisch enthousiaste manier met de kijkers en volgers.

1 Miljoen dollar

Wie mee online is kan vragen stellen of commentaar leveren. Die toont hij ook en geeft er uitleg bij. Het is alles op een heel losse manier gebracht. Het is veel van “bro” hier en “yeah bro” daar. CKJ is een abolute fan van XRP, de Ripple munt. Soms draagt hij zelfs een tshirt met ‘XRP Pioneer’ op. Maar recent is de man zijn gezichtsveld toch gaan uitbreiden naar andere munten. Zoals hij zelf zegt is er immers méér dan fintech. De blokketen gaat zowat àlles veranderen in de wereld, de maatschappij. Van de gezondheidssector tot de energiesector. Van de bouwsector tot ontwikkelingshulp. Daarmee zijn we het persoonlijk honderd procent eens. CKJ is er tevens van overtuigd om miljonair te worden. Al duurt het tien jaar. Dat miljoen dollar moet en zal er komen. We helpen het hem hopen.