Conclusies en consensus: bitcoin bodem in zicht

1

Dat de koersen van bitcoin en altcoins het slecht doen, is misschien wel het understatement van het jaar. Het jaar 2018 dan wel dat bijna ten einde is. Want daarvoor, in 2017, leek the sky the limit. Ja, wie laag kocht zit nog altijd op rozen (plus 400 procent in de laatste twee jaar). Maar wie daarna hoog kocht, ligt op apegapen. Heeft het opgegeven tout court, of panikeert. Of ziet doorheen alle supersnelle digitale ontwikkelingen, de bits en de bytes, de coin zelf niet meer. Dus besloten we een helpende hand te bieden. Méér nog: véél helpende handen. Neemt u ze gerust aan!

De coin bij het bit

Want wij zijn niet van het type dat zo vlug de moed laat zakken. Wanneer we ervaren hebben dat bijvoorbeeld BTC al twee keer door zo’n donkere periode van koersdalingen is gegaan (met 85 procent!) En er steeds sterker uit gekomen is. En de beste belegging, ondanks, is geweest in de afgelopen tien jaar.  Wij blijven niet bij de pakken zitten en nemen de coin bij de of het bit. We zochten en vonden: richting, advies, leiding. Bij zij die het kunnen weten. Als iémand al sereuze, weldoordachte guidance kan geven zijn zij het wel. Ons idee. We gingen dus te rade bij twee van de meest ervarenen, de grootste experts en kenners van gans de cryptowereld. Those who live sleep and breathe crypto’s! En komen nu dan ook met érg interessante informatie bij u terug.

Van zwart over grijs tot wit

‘Is de bitcoin op weg naar nul?’ vraagt men zich af op Nu.nl. Cameron Winklevoss (de helft van de beroemde  Winklevoss miljardair tweeling) blijft bij zijn voorspelling van 320.000 dollar, wel binnen tien tot twintig jaar. Eind december 2018 staat BTC op ruwweg 3400 dollar. Wordt het inderdaad alles of niets, of iets daar ergens tussenin? We vroegen de meest recente kennis, informatie en vooruitzichten op. Bij twee van de meest ervaren kenners en specialisten. Op moment van schrijven is dat 17 december 2018. Heter dan van deze naald kàn dus niet!

De experten:

Miss Bitcoin, Nederlandse

Miss Bitcoin. Jawel, zij bestààt! Haar echte naam is Madelon Vos. ‘(…) bekend als columniste en cryptovaluta-analiste bij beurssite IEX, is naast haar werk bij IEX een eigen Youtube-kanaal gestart, Misss Bitcoin (Twitter-account). ‘Maddie’ wil haar kijkers meenemen in de besluiten en overwegingen die ze neemt bij haar beleggingen in cryptomunten.’ Ze heeft niet zomaar die bijnaam gekregen want ze zit er meestal récht op. Heel intellligente jonge vrouw in, toch weeral en helaas, veelal een mannenwereld. U kunt haar dagelijks volgen zo u wilt, en ik zou dat dan ook maar doen…

Bobby Lee uit China

‘Co-Founder of BTCC; Board Member of Bitcoin Foundation

Shanghai City, China
Informatietechnologie en services
Huidig
  1. Bitcoin Foundation
Vorig
  1. BTCC,
  2. Stanford Club of Shanghai,
  3. Walmart, China e-Commerce
Opleiding
  1. Stanford University’

Bitcoin zal zo alledaags worden als electriciteit en het internet, zijn woorden. Dat zegt al genoeg me dunkt…? Volgt u hem beslist op bijvoorbeed Twitter

Most common mistakes with investing: 1) Indecisive to buy 2) Not buying enough 3) Sell after small gain 4) Sell during panic crash.’ Tussen haakjes: u hééft er toch al, en genoeg? Anders begaat of beging u al 2 van de 4 grootste fouten in cryptobeleggen… Neemt u dit aub serieus! Lee is een van de mensen van het eerste uur. Een invloedrijk en welbespraakt man, weloverwogen toch steeds in zijn woorden. Hij richtte de eerste cryptobeurs op trouwens, BTCC in China.

De conclusies

De bodem is nabij maar we zijn er nog niet helemaal. Alle zwakke handen moeten het écht helemaal opgegeven hebben. Dat zal de koers van BTC tot ongeveer 2500 dollar brengen. Bitcoin zal mogelijk zelfs goud in belangrijkheid voorbij streven.  Binnen drie jaar zouden we dan op 330.000 dollar moeten staan. Dat in mei 2020 de beloning voor het mijnen van bitcoin weer eens zal halveren, betekent dat er minder (vlug) op de markt zullen komen. Honderdduizenden (letterlijk) mijners hebben het al opgegeven. In plaats van een negatief effect, zou dit voor de koers wel eens een plotse opstoot kunnen betekenen. Wees niet verbaasd wanneer we op een gegeven moment ineens met 40 procent omhoog gaan. Het zijn allemaal toch, in deze omstandigheden, bemoedigende woorden, boodschappen die we u kunnen brengen. Geen nattevingerwerk hoor!

Toemaatje

Toe, maatje, Bobby, als we u zo, met alle respect, mogen noemen. Geef ons nog een toemaatje. Herinner ons er nog eens aan waarom we in feite bitcoins en altcoins bezitten aub? In welke moneyshit zitten we, zaten we, zullen we weldra misschien en hopelijk niet meer zitten. Eens Bitcoin Rules? Thanks Mr Lee! En we krijgen het nog ook: ‘

  • Unchecked money printing -> Fiscal abuse
  • Deficit spending -> Higher debts
  • High debt servicing (interest) costs
  • Need higher government revenue through ever-higher taxes
  • Lower standards of living!’

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.