Corona als kerstcadeau, hoe origineel!

Burgers eisen het recht…om ziek te worden en te sterven. Tja, zo ziet ondergetekende het hoor, al die manifestaties tegen Coronamaatregelen. Die overheden nemen omdat ze het goed met die burgers menen. Ditmaal toch wel hoor! Omdat het Coronavirus op een of andere manier mét gestopt worden. En dat kan het best door zo min mogelijk contacten tussen burgers onderling. In afwachting van een vaccin…dat sommigen ook zullen weigeren! Wil een bepaald slag overspannen, heetgebakerde, om niet te zeggen paranoïde lieden dat als een ´beknotting´ van hun ´vrijheden´ noemen? Dan is dat hun goed recht. Maar zet toch maar dat kapje op en blijf in hemelsnaam uit mijn buurt. Want ik noem dit opkomen voor ´rechten´ zoiets als het recht eisen om ziek te worden. Met de kans om aan Corona/COVID-19 ook te sterven. Ik zie een derde Coronagolf in de maak, we zullen ze noemen: de Kerstgolf. Wedden?

´Veiligheidswet´

Op zaterdag 28 november kwamen zo´n 130.000 Fransen in tal van steden op straat om te protesteren tegen bepaalde maatregelen van de regering Macron. Vooral tegen de zogenaamde  ‘Sécurité Globale’-wet, die het filmen en delen van politieoptredens strafbaar maken. Het grootste deel van de dag verliep vreedzaam, maar ´s avonds begonnen sommigen de politie te bekogelen met projectielen, o.a. stenen en zelfs brandbommen. Zoals in Parijs. Het liep uit op een gewelddadige confrontatie tussen betogers en politiediensten. Eerder was er al grote verontwaardiging bij burgers toen ordediensten een vluchtelingenkamp hardhandig ontruimden. Zo ook om de gewelddadige arrestatie van een zwarte muziekproducent die geen mondkapje droeg, wat in Frankrijk op straat verplicht is. De betrokken agenten werden wel geschorst. Ondernemers en winkeleigenaars zien de protesten helemaal niet graag plaatsvinden, uit schrik voor beschadigingen aan hun eigendom. Meer dan 60 agenten werden gewond.

 

Dit waren nu niet specifiek protesten tegen anti-Coronamaatregelen van de Franse overheid, maar in andere landen vonden die wel plaats. Londen, VK; Polen; Duitsland en de Verenigde Staten. Corona-sceptici, protesteerders tegen de avondklok in Californië, anti-lockdowners et al.

De waarschuwingen van virusexperten, wetenschappers, worden in de wind geslagen… Dr. Fauci, de nationale expert in virussen en pandemieën, zegt alvast over zijn land, de VS: ´´The worst is still to come…´´

6 reacties

 1. Woh! Leef je onder een steen ofzo? Volg gewoon het rivm dan komt alles goed toch? Het gaat niet over her virus, het gaat over de great reset waar wij onder het mom van de corona,ongevraagd ingeduwd worden!! Als je denkt dat dit weer een of andere complottheorie is,ga dan even naar de site armstrongeconomics.com van Martin armstrong de bouwer van Socrates,dit is niet de eerste de beste en zeker geen complotgekkie

 2. De maatregelen eisen meer slachtoffers dan cojona.
  Er sterven meer mensen door roken dan ‘besmettingen’.
  Iedere dag sterven 13 mensen door een ongelukkige val, bijvoorbeeld over zeep in de douche.
  Hier zit iets heel anders achter dan een virus.
  Maar als jij de Jongen en Rutte op hun blauwe ogen wil geloven, en je wil laten vaccineren…
  Be my guest.

 3. Je hebt in werkelijkheid een 4 keer grotere kans om over een stuk zeep tijdens het douchen, of over een hondendrol op de stoep uit te glijden, je nek te breken, en te sterven, dan dat je aan cojona sterft.
  Dagelijks sterven er 13 mensen aan een ongelukkige val.
  Iedere dag sterven er ca 400 mensen.
  Ooit ben jij daar ook bij, met of zonder cojona.
  Maar als jij, waar we nu in vegeteren, een levenswaardig leven wil noemen…
  2 op de 1000 mensen die werkelijk ziek worden door cojona, gaan er aan dood.
  Meestal zijn ze rond de 75 jaar. Gaan er ook jongeren eraan dood?
  Jazeker, maar er gaan meer mensen dood aan roken,of alcohol.
  Dit gaat al lang niet meer over een virus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.