Corona is niet voorbij…

Momenteel worden we massaal afgeleid door een oorlog in Europa en zijn we corona en alle repressieve maatregelen bijna vergeten. Ook trekken de financiële markten volop de aandacht omdat de ingezette daling lijkt te versnellen. Er zijn ernstige tekenen van een economische neergang die wel eens heftiger kan worden dan voorgaande crises. Een ongeluk komt zelden alleen. Inmiddels zijn er zoveel incidenten met grote maatschappelijke impact dat we niet meer weten waar we aan toe zijn. Het gevaar bestaat dat de massa het vertrouwen kwijt raakt in politieke en monetaire beleidsmakers nu we massaal gaan voelen wat de prijsontwaarding doet in de samenleving.

Velen zijn de beteugelende coronamaatregelen al bijna weer vergeten en focussen zich op hun huishoudboekje dat nu behoorlijk onder druk staat. Toch zijn er volop aanwijzingen dat na de zomer opnieuw angst wordt gezaaid voor nieuwe virussen waardoor mensen verlangend naar de overheid kijken om vooral nieuwe maatregelen door te voeren want niemand wil vroegtijdig aan z’n einde komen. Niet iedereen heeft een kritische blik, er zijn nog mensen die vertrouwen hebben in de gekozen regenten.

Er zijn echter ongekozen regenten van de Europese Commissie en bestuurders van supranationale organisaties die plannen hebben uitgewerkt die de aangesloten lidstaten dienen op te volgen als een nieuwe ‘pandemie’ uitbreekt. Zo heeft de EC het Digital Covid Certificate verlengd tot 1 januari 2023 en werkt voorzitter Ursula van de Leyen aan een (verplicht?) EU-vaccinatieplan. De WHO heeft de definitie van ‘pandemie’ ten behoeve van de aangesloten landen opnieuw vastgesteld zodat de verschillende landen niet van elkaar afwijken in de toe te passen maatregelen.

Kortom, er komen alsmaar meer maatregelen die dwingend worden opgelegd door ondemocratische instituten. Je zou er bijna wat van denken. Ik zeg verder niets meer. Ik houd het kort want ik vier een weekje vakantie nu het nog kan.

Onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur David Boerstra en documentairemaker Marijn Poels gaan hier dieper op in op Blckbx.tv:

 

GW

16 reacties

 1. Even of the record.. hoe zou het met Joost gaan, nu de Bitcoin gehalveerd is? Die arme jongen die zo enthousiast was over gebakken lucht heeft morgen misschien geen brood om te eten….

  1. K ben nog steeds heel enthousiast net als Joost. Al zoveel crashes geweest, om vervolgens weer hoger dan ooit te gaan. Niks aan de hand.

   1. Luister, ik heb m’n 911/996 cabrio van ’03 in de verkoop gedaan.
    Heb ’t VOORRECHT gehad er 5000km i te mogen rondknallen.
    Een WONDER dat ik m’n rijbewijs (nog) niet voor een paar maanden ben kwijtgeraakt.

    Maandagavond heb ik een advertentie geplaatst en haar te koop gezet.
    Het ondènkelijke geschiedde ; de (financiële) Rede won de “veldslag” in mijn hoofd.
    Gisteren (dinsdag) kreeg ik een telefoontje van de lokale Porsche-dealer op 30km of de prijs niet wat omlaag kon, want ze hadden al een klant voor me indien de (expres) hoge prijs van 39k€ niet naar 35 kon. Omdat de BTC weer opnieuw aan het dalen is, ga ik hen morgen als bodemprijs 36 geven, op voorwaarde dat ik binnen 5 dagen m’n shekeltjes op m’n bankroofrekening heb staan. We zullen zien !

    Kijk, de ENIGE REDEN waarom ik haar dus ‘wil’ verkopen is omdat de btc (en zéker de litecoin) zo schandalig laag staat / naar beneden is gemanipuleerd, en wel met dezelfde pampieren instrumenten waarmee de Ag/Au-prijzen OOK zo RIDICUUL LAAG gehouden worden. Een (tijdelijk functionerend amerikaans) beursinstrument waarbij de crypto’s (in dit geval) OOK niet fysiek worden opgevraagd cq ècht verkocht.

    Dus NIET dat ik niet tevreden ben over mijn meissie, maar gewoon, de 997 spreekt me nou eenmaal meer aan WAHAAHAAAA !!!

    So BUY BITCOIN SUKKELZ ! ! ! !

    De slappe handjes worden in cryptoland gewoon leeggeschud, en Joost krijgt méér dan gelijk, dat zult u dit jaar nog zien, en niet zo’n beetje ook !
    En dan praten we wel weer verder.

    Handsfree vanuit mijn ‘gratis’ 997 cabrio van 2010 hè ?

    1. Nou maar hopen dat de 997 beter remt dan de 996 ; jullie willen NIET weten hoe hard je moet STAMPEN om een noodstop te maken !
     ( 80+ kg of zo )

     Een maand nadat ik haar had gekocht ging ik naar diezelfde Porsche-dealer om te vragen of dat normaal was, of er niet iets kapot was.
     Ging de werkplaatschef er een ritje in maken.
     “Nee hoor, ze remt normaal, maar bij een 911 moet je nu eenmaal wat harder op het pedaaltje duwen”

     Samengevat : leen zo’n wagen dus NOOIT uit aan een vrouw, want die hebben simpelweg de fysieke kracht niet om dat te doen, forget it ! )

    2. Nou maar hopen dat de 997 beter remt dan de 996 ; jullie willen NIET weten hoe hard je moet STAMPEN om een noodstop te maken !
     ( 80+ kg of zo )

     Een maand nadat ik haar had gekocht ging ik naar diezelfde Porsche-dealer om te vragen of dat normaal was, of er niet iets kapot was.
     Ging de werkplaatschef er een ritje in maken.
     “Nee hoor, ze remt normaal, maar bij een 911 moet je nu eenmaal wat harder op het pedaal duwen”

     Samengevat : leen zo’n wagen dus NOOIT uit aan een vrouw, want die hebben simpelweg de fysieke kracht niet om dat te doen, forget it ! )

 2. We zijn met z’n allen heerlijk op weg naar de perfecte storm.
  De elite heeft allang weer een volgende pandemie gepland en de massa zal zich opnieuw angst aan laten jagen en braaf in de rij staan om de Booster stempelkaart vol te krijgen. Een volle kaart levert een gratis herseninfarct of ontsteking aan het hart op.
  De pseudo- oorlog in de Oekraïne wordt dankbaar gebruikt om een energiecrisis te creëren. De massa laat zich braaf hypnotiseren, en betaalt grif een verdrievoudinging van zijn energierekening zonder dat daar enige noodzaak voor is. Want we moeten die ‘buitengewoon gevaarlijke Russen’ toch een hak zetten? Dit noemden we vroeger : zelfkastijding.
  De ECB mag voorlopig doorgaan met zijn diefstal door het spaargeld op nul te laten staan en steeds meer geld over te hevelen naar Zuid-Europa. Dat is de derde crisis: een financiële crisis.
  De elite graait rustig door met bonussen en creëert de meest afgrijselijke constructies zoals de belastingdienst die een boete aan de staat moet betalen. En de massa pikt het… want ze begrijpen het niet. De massa wordt niet voor niks het klootjesvolk genoemd, ze laten de NOS en de kranten voor zich denken ipv dat ze zelf nadenken.
  De vierde crisis is de zelf gecreëerde theoretische klimaatcrisis. Veel mensen weten niet eens dat zonder stikstof geen leven mogelijk is. De elite fopt het klootjesvolk helemaal door ze te vertellen dat stikstofvermindering goed is voor de natuur. NIET dus… Boeren hebben nu al te maken met vier ministeries: ministerie van stikstof en natuur, ministerie van economische zaken, Ministerie van klimaat en het ‘oude’ ministerie van Landbouw. Het uiteindelijke resultaat is dat boeren tot wanhoop gedreven worden en de voedselproductie forse schade lijdt. Afgelopen weekend schreef een econoom van het IMF dat hij in grote getale hongersnood ziet opdoemen. Geen wonder als je complete landbouwgebieden opheft of onder water zet.
  En ja om de PerfectStorm helemaal compleet te laten maken: Bendeleden van de elite zoals Ursula, Macron, Rutte, Biden, Johnson, Kaag en vele anderen smachten naar oorlog met Rusland. Ze doen hun uiterste best om Rusland te provoceren en te pesten, maar Poetin heeft nog teveel verstand op dit moment in al hun opgezette valkuilen te trappen.
  Respect voor Poetin, die het aandurft om de corrupte nazibende in de Oekraïne aan te pakken en als dank extra hard gepest wordt door West Europa.

  Tja … en dan nog denkt het klootjesvolk dat de regering en voor hen is en hun belangen waarborgt. Wordt wakker:

  1. Goed gezien Johan. Ik ben het helemaal met u eens. Het klootjesvolk wordt geregeerd door machtgeile psychopaten, die niet, maar dan ook niets voor het stemvee over hebben. Als Schwabbie maar tevreden over zijn marionetten is.
   En dat geldt ook voor de lui waarvoor Schwabbie een marionet is.
   Nog meer geld, nog meer macht over het volk. De natte droom van hun.
   En Europa wordt bewust naar de donder geholpen. Het zou eens een sterk continent worden, dat de usa zou beconcurreren. Dat mag nooit gebeuren. Vandaar het gegil om Oekraïne te steunen. Dag Europa, dag USA. Dag pleuro en dag dollar.
   Hun tijd is over!

  2. Dag Johan. Sta me toe het oneens te zijn met jouw mening over Poetin zoals je die verwoordt in volgende zin: “Respect voor Poetin, die het aandurft om de corrupte nazibende in de Oekraïne aan te pakken en als dank extra hard gepest wordt door West Europa.”. Ik ga niet ontkennen dat er veel corruptie is in de Oekraïne. Maar om er dan maar meteen een hele nazibende van te maken gaat me toch te ver. De adoratie voor Poetin begrijp ik niet echt. Verkiezingen worden gemanipuleerd. Tegenstanders worden vergiftigd of opgesloten. De persvrijheid wordt aan banden gelegd. Moeten we jaloers zijn op zo een leiderschap? Ik heb absoluut geen behoefte om de lage landen te laten leiden door zo een man. Zou een Russische versie van Biflatie bijvoorbeeld mogelijk zijn? Vind je dat die man in de Oekraïne een hogere missie vervult? Zijn de gedode kinderen en verkrachte vrouwen noodzakelijke nevenschade? Het kleine Stasi-mannetje dat zich met zijn ellenbogen naar boven heeft gewerkt bracht in eerste instantie orde in de chaos. Maar dat krediet is hij nu kwijt door tegen elke prijs zijn waanideeën door te zetten. De geschiedenis zal, net zoals bij Stalin, negatief over hem oordelen.

   1. PFFFF !!!
    Alsof (het joodje) Stalin OOIT “verantwoording” heeft moeten afleggen voor de MASSAMOORD op MINSTENS 10 MILJOEN (christelijk-orthodoxe) Russen in “onze” (bliep-bliep) “gesgiedenisboeken” wa-haa-haaa !!!

    * = wil je z’n èchte koshere naampje weten ?

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Jozef_Stalin

    O ja ; Kareltje Marx heette in wèrkelijkheid “Mordechaï Levi” en Trotski “Lev Davisovitch Bronstein”
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Karl_Marx
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Lev_Trotski

 3. Zullen we met elkaar mensen die hun nek uitsteken en de onverbloemd de waarheid vertellen, voordragen voor eenlintje in 2023?
  Te denken valt aan Doutzen Kroes , Pieter Omzigt, Ds Paul Visser, Mona Keizer, Gerrit Welbergen (!) Joel Voordewind, Gideon van Meijeren, Maurice de Hond, Prof. Pierre Capel en vele anderen.

  Ook voor Rutte, Kaag, Hoekstra , de Jonge, Jetten en al hun handlangers maken we een parade: de pek-en-veren parade voorafgegaan door de Rattenvanger van Hamelen.

 4. Gekozen regenten met voorjaarsreces, ongekozen regenten van EU en supranationale organisaties, ondemocratische instituten, gekroonde warhoofden bij erfopvolging, vaccinatiecertificaten, gemeenschappelijke euroschulden, belastingdienst veroordeeld tot een boete aan de staat, witwasbanken treffen schikking met OM, oorlog in Europa, beestachtig weer aan de Middellandse Zee, vette bonus voor Philips opperhoofd, waartegen zelfs de aandeelhouders te hoop lopen, tranendal Schiphol, hooikoorts en hyperventilatie.

  En dan al die laptop tijgers, regulier of alternatief, die met de beste bedoelingen, maar vooral met hun eigen ik-jes, pro of contra, agressief over elkaar heen buitelen.
  Nee mensen, geen vakantie voor mij. Dit is prima amusement en ontspanning. Voordat de shitstorm echt losbreekt en ik er nog geen aardappel meer voor krijg, koop ik voor mijn duiten een Lambo en rijd daarmee elke dag naar een ander festival. Om er zo veel mogelijk bier te drinken. En zodoende in ieder geval Oekraïne te redden. En misschien zelfs de Horeca.

 5. https://www.frontnieuws.com/bewijs-van-oorlogsmisdaden-of-weer-een-vervalsing-een-gedetailleerde-analyse-van-het-geruchtmakende-cnn-verslag/

  Best wel amusant.

  Hélemaal wanneer je weet/beseft (zoals ondergetekende) dat het allemaal om gefabriceerde “propagandistische-één-tweetjes” tussen Rusland en de VS gaat.
  Of omgekeerd.

  Want beide staan natuurlijk onder (stricte) contrôle van dezelfde Kabaal hè ?

  Goed gezien : het Internationale J**endom ja.

  “Oeps” !

  René

  ps : bèst geniaal, deze al minimaal een eeuw toegepaste uiterst effectieve misleidingstactiek, want zo maakt het geen ene HOL uit aan welke “kant” u staat of welke “mening” u heeft.

  Want het resultaat is dan identiek hè ?
  “Ze” hebben je “mindset” dan helemaal onder controle.
  ( staat voor de rest ook gewoon hun “Protocollen van de Wijzen van S**n”, daar niet van )

  Zucht …

 6. De coronacrisis is nog niet voorbij nee.
  En anders wordt er wel een ànder labo-virus losgelaten op de Mensheid.
  Gooi er nou maar een blik Warburg-wormen tegenaan zou ik zeggen 😉

  Afijn, onderstaande info is alléén voor de “ingewijden” hè ? :
  https://www.bitchute.com/video/VHqdl8jpTPaV/

  Maggie d’r in waarde ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: