Coronavrees wordt recessievrees/Paniek schept kansen

De Europese aandelenbeurzen blijven zwaar in het rood op het middaguur, 9 maart 2020. De verliezen beperken zich nochtans tot rond de zes procent voor de meeste beurzen. Een lichte ‘verbetering’ (nou ja) dus tegenover de opening vanochtend. Met Milaan begrijpelijk als uitschieter aan min 9 procent. Italië had deze beurs misschien beter tijdelijk gesloten? Of zou dat het vertrouwen nog meer doen schaden. Met een vierde van haar inwoners in quarantaine geplaatst sinds het afgelopen weekend. Het land is ook de grootste verspreider van het Coronavirus binnen Europa. Al zal dat effect stilaan ten einde lopen. Er gaat nauwelijks nog een mens binnen of buiten.  

Paniek schept kansen

Wereldwijde paniek bij beleggers, kopt Businessam. Vrees voor wereldwijde recessie, schrijft de Telegraaf. Ik ga kopen, meldt dan weer een heel slimme professionele belegger. Waar de meesten panikeren, zien de enkelingen kansen. Is het ooit anders geweest. Hij heeft het dan wel over goudmijnaandelen. Ondergetekende is nog aan het uitzoeken welke cryptomunten eerst zullen opveren, straks, of later op de week. Bitcoin zullen we zeker erbij nemen. Andere marktkenners en zeer ervaren beleggers die we kennen houden het bij goud zelf. Ieder zijn meug. We kennen niemand persoonlijk die ‘gewone’ aandelen koopt of bijkoopt. En u, wat doet u? We vernemen het als altijd graag…!

2 reacties

  1. dit is nog maar het begin we zitten net halverwege het voorgerecht hoofdgerecht en nagerecht moeten nog komen. kansen laad je niet gek maken en koop goud en zit de rit uit. Behouden wat je heb is nu het belangrijksten dit is nog maar het begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: