In de cryptowereld is er elke week wel een nieuwe meme coin die er veelbelovend uitziet. Het zijn er zelfs zo veel dat zelfs de meest ervaren traders moeite hebben met de juiste kansen te herkennen. Een crypto analist heeft zijn voorspelling gedaan en vertelt ons wat hij denkt dat de top 3 meme coins is om rijk mee te worden.

PawFury

PawFury is nog maar net gelanceerd en krijgt nu al veel aandacht als veelbelovende nieuwkomer. Door zijn enorm sterke community, die nu al uit meer dan 33.570 actieve leden bestaat op Telegram, en unieke functies weet de token zich in een vroeg stadium al te onderscheiden van andere meme coins.

Tijdens de presale van de PawFury is maar liefst $ 3.42 miljoen opgehaald, wat je kunt zien als een duidelijk teken van vertrouwen in het project vanuit de investeerders. Analisten hebben dan ook voorspeld dat er een mogelijke prijsstijging kan komen van 17.245% wanneer de coin op de exchanges verschijnt. Met zo een verbluffende stijging is rijk worden met crypto wel erg makkelijk.

Geïnteresseerde investeerders kunnen op dit moment tokens kopen voor $ 0.01006 per stuk. Deze prijs stijgt naar $ 0.020 wanneer hij naar de exchanges verplaatst.

Bonk (BONK)

De Bonk token is ook nog vrij nieuw, maar heeft al een goede naam voor zichzelf weten op te bouwen. Net als bij PawFury komt dit door zijn actieve community en innovatieve aanpak, maar deze coin heeft ook het Solana ecosysteem met zich mee. Solana staat natuurlijk bekend om zijn snelle transacties en lage transactie kosten, waar iedereen fan van is.

De actieve community van Bonk is ook speciaal, want deze doen er alles aan om de groei en adoptie van de meme coin te stimuleren.

Lido DAO (LDO)

Deze nieuwe meme coin is met een erg innovatief concept gekomen, waardoor ze grote kans hebben om een succesvolle token te worden. Lido DAO is een gedecentraliseerd staking project die gebruikers de mogelijkheid geeft om verschillende soorten cryptocurrency te verhandelen, terwijl deze tokens hun liquiditeit blijven behouden.

Dit houdt dus in dat je je tokens kunt staken zonder dat je deze hoeft vast te zetten, wat een erg uniek voordeel biedt aan de traders. Daarbij komt nog eens dat het een ‘Governance Token’ is, waardoor de holders van de token kunnen meestemmen over de belangrijke beslissingen binnen het ecosysteem.

De token stijgt ook snel in populariteit, wat goed te zien is in zijn huidige prijs van $ 2.31564 en market cap van $ 2.06 miljoen. Deze coin is een belangrijke speler in de DeFi community en zal naar verwachting nog veel goeds met zich meebrengen.

Ripple (XRP)

Ripple is al een relatief bekende naam in de cryptowereld. Met een huidige prijs van $ 0,47772 en een market cap van $ 26.6 miljoen behoort de token dan ook in de top 10 cryptocurrency’s.

Het voornaamste doel van het project is om internationale betalingen zo eenvoudig mogelijk te maken voor alle partijen die hierin betrokken zijn. Ondanks de uitdagingen rondom regelgevingen waar ze tegen aanlopen, laten ze toch zien dat ze het in zich hebben om een zeer succesvolle coin te zijn.

Volgens de crypto analist is XRP door de focus op het oplossen van grote problemen in de financiële sector gecombineerd met zijn sterke marktpositie een erg interessante coin om in te investeren op de lange termijn.

Conclusie

Al de genoemde meme coins laten op hun eigen manier zien wat hun waarde is in de cryptocommunity. Bonk heeft erg veel potentie als opkomende meme coin met een sterke steun vanuit de community en Lido DAO verandert de toekomst van DeFi met hun innovatieve plannen.  Waar Ripple weer de manier hoe we internationale betaling uitvoeren aan het revolutioneren is.

Aangezien al deze tokens de potentie hebben om grote winsten op te brengen, kun je zelf onderzoeken bij welke project jij het beste gevoel hebt om in te gaan investeren.

Alternatieve coins

Naast wat de crypto analist heeft aangeraden, hebben wij zelf ook nog een drietal tokens die wij willen aanraden. Omdat wij hier erg veel potentie in zien.

Pepe Unchained

Waar meme coins vaak worden ontwikkeld op de populairdere blockchains zoals Ethereum en Solana, heeft deze token zijn eigen layer-2 blockchain ontwikkeld, waarmee ze van plan zijn om de markt te veroveren.

Door het bouwen van hun eigen blockchain, kunnen ze zelf bepalen welke techniek er achter de token wordt ontwikkeld. Op deze blockchain zijn bijvoorbeeld alle beloningen voor staking verdubbelt.

Tot nu toe was de enige meme coin met een eigen blockchain de populaire Dogecoin. En die kennen we natuurlijk allemaal door zijn enorme succes in de cryptomarkt. Pepe Unchained komt er echter aan om hem van zijn troon te stoten!

Ga naar Pepe Unchained

WienerAI

Ken je die lieve Clippy tool nog die vroeger op Microsoft Office te vinden was?  WienerAI doet wat deze tool deed, maar dan een stuk beter. Ze combineren in dit innovatieve project de kracht van AI met cryptocurrency, waardoor het een trouw hulpje wordt die iedere serieuze crypto trader in zijn vriendenboekje zou moeten hebben.

WienerAI helpt jou in het traden van crypto doordat hij slimme handelskansen voor je opspoort en aan je aanraadt. Daarbij geeft hij advies over waar en wanneer je moet kopen of verkopen. Deze AI bot biedt dus echt waarde om je te kunnen helpen in het behalen van hogere winsten.

Ga naar WienerAI

Play Doge

De nostalgie van Clippy is een mooi bruggetje naar de volgende coin die wij aanraden. Play Doge neemt je namelijk mee terug naar de 90 ‘s en geeft je de mogelijkheid om je eigen Doge op te voeden vanaf je mobiele telefoon, volledig in een 8-Bit Tamagotchi stijl.

In dit spel kun je je Doge verzorgen en minigames met hem spelen. Hiermee kom je op een scorebord te staan, waar je extra zult worden beloond wanneer je hoger op de ranglijst staat. Let wel goed op dat je je Doge niet verwaarloost, want hij kan komen te overlijden als je dit niet doet!

Met deze token is het ook mogelijk om een passief inkomen op te bouwen, wat het een gewaagde tegenstander maakt voor zijn concurrenten Dogecoin en Shiba Inu.

Ga naar Play Doge

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: