Deze crypto maakte al 6.734% winst vanaf eerste aankondiging op Biflatie.nl

2

Zo af en toe op Biflatie.nl wordt er een artikel geschreven over een specifieke munt in de wereld van cryptovaluta. Op 24 augustus vorig jaar deden we dat over HTMLcoin. We brachten een concept onder de aandacht die naar ons inzicht wel eens een knaller kon gaan worden. En dat lijkt nu te gebeuren.

De coin die door de jaren heen veel pech gekend heeft, is alive and kicking. Het team van HTMLcoin bleef vechten en innoveren. Inmiddels zijn er veel stappen gezet en zien we serieuze ontwikkelingen plaatsvinden. Hier een kort overzicht van wat de veranderingen die inmiddels hebben plaatsgevonden:

Roadmap

Op 20 sept publiceerde de Htmlcoin Foundation een herziene roadmap. Hiervan is ook een infographic-versie van gemaakt. Deze brengen de projecten, infrastructuur, applicaties en toepassingen duidelijk in kaart.

Vernieuwde blockchain

Na de 51% hack waaraan de oude blockchain ten onder ging, heeft het team gewerkt aan een blockchain die op dit moment één van de meest geavanceerde is en je zult verderop lezen waarom. De nieuwe blockchain is resistent tegen de problemen waar de huidige blockchains nog wél tegen aanlopen zoals 51% hacks, hoge transfer fees en lange confirmatietijden, om enkele issues te noemen.

P.O.M.A.

Op onder andere Yahoo.com, Nasdaq.com en Reuters.com werd de lancering van Power of Mass Adoption van HTMLCOIN uit de doeken gedaan.

The core team members of HTMLCOIN are revealing a few unreleased facts about their aim for mass adoption of HTMLCOIN (Proof Of Mass Adoption aka P.O.M.A) through their complete ecosystem platform.

HTMLCOIN word hier beschreven als een coin die behoord tot één van de top coins van 2018. Echter moeten Chainlink en Vechain ook zeker niet onderschat worden.

Michael Stollaire

Niemand minder dan Michael Stollaire, onder andere bekend van Verge, Titanium (zojuist zeer succesvol geëindigde ICO) en Electroneum is vorige week toegevoegd aan het team van HTMLCOIN in de functie van ‘Technical Advisor’. Deze aanwinst mag gerust groot genoemd worden. Zijn kennis, netwerk en expertise zullen HTMLCOIN naar volwassenheid leiden. Ook is bekend dat Michael erg veel interesse heeft in de techniek achter de unieke blockchain van HTMLCOIN en zal Titanium (eerder genoemd) gebruik maken van (gebouwd worden op) deze technologie.

Alfa testen Mobile-wallet

Onlangs tweette de executive Vice-President for Marketing and Sales Htmlcoin Foundation dat men klaar is voor de eerste tests van de mobile wallet en app. Niet veel coins beschikken al over mobiele applicaties. De realisatie van de mobiele wallet en applicatie zal HTMLCOIN nóg unieker maken waarmee deze foundation gaan overstijgen.

Coinmarketcap HTMLCoin

Na de swap van de blockchain, die zeker niet zonder problemen was verlopen, werd HTMLCOIN niet meer juist opgenomen in Coinmarketcap. Dit is (mogelijk na de komst van Michael) door Coinmarketcap gecorrigeerd en mag HTMCOIN zich nu rond de 150e positie vertonen.

Exchanges en HTMLcoin

Nog vandaag is bekend geworden dat HTMLCOIN nu ook verhandeld zal gaan worden op OpenLedger.

Ook zijn er duidelijke aanwijzingen dat HTMLCOIN ook verhandeld gaat worden op het Braziliaanse FXCBit. Onlangs werd HTMLCOIN al toegevoegd aan de exchange CryptoBridge en doet het momenteel met enig succes mee aan een contest op Kucoin om ook daar op de markt verhandeld te gaan worden. Verder kan HTMLCOIN aangeschaft worden op BleuTrade (geniet op dit moment voorkeur), en TradeSatoshi. Het zijn niet de grootste handelsplatforms, maar door opgenomen te worden op de ene na de andere exchange krijgt het wél steeds meer aandacht.

HTMLcoin flink gestegen

We kunnen gerust stellen dat hier een cryptocoin aan het opstaan is met bijzonder veel potentie. Toen wij schreven over HTMLCOIN (destijds nog HTML5coin onder de verouderde blockchain), werd deze gedurende lange tijd verhandeld voor 1 satoshi. Een bitcoin kostte toen nog geen $4400. Dat is nu ongeveer $11.400. Indien HTMLCOIN nu nog steeds voor 1 satoshi verhandeld zou worden, zou dat neerkomen op een stijging van 259%. Echter is de HTMLCOIN nu verkrijgbaar voor de prijs van 26 satoshi. Dit betekend dat de winst al 26 x 2,59 is toegenomen! Een prijsstijging van 6.734% om precies te zijn!

De stijging is mogelijk nog niet afgelopen. Sterker nog, het kan zomaar eens het nieuwe begin zijn. HTMLCOIN behoort op het moment bij de 150 cryptomunten met de hoogste marktkapitalisatie, maakt zich klaar om tot ‘grote’ exchanges toe te treden, is enorm populair op socialmedia, heeft een gigantische achterban, word opgemerkt door de grote jongens (Michael Stollaire van Verge, Titanium – ICO en Electroneum), heeft uitmuntende technologie en richt zich op toepassingen voor de massa, wat ook niet onopgemerkt is gebleven in de media.

Het handelsvolume van HTML coin neemt de laatste weken grote vormen aan waar ook de grote spelers (exchanges) graag een graantje van mee zouden willen pikken. De grote massa krijgt dan direct toegang tot deze cryptomunt en kan deze coin zomaar volledig door het dak gaan. De ontwikkelingen stapelen zich in rap tempo op.

HTMLcoin kopen doe je op dit moment nog het beste op Bleutrade.com. Daar vinden de hoogste handelsvolumes plaats. Er kan gehandeld worden in Bitcoin, Ethereum en Dogecoin. Het blijft een interessante ontwikkeling.

Disclaimer: dit artikel is geen beleggingsadvies en biedt derhalve geen garanties. De deelnemer is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de opvolging alsmede de aan- en verkoopbeslissingen die hij/zij aan dit artikel ontleent.

 

2 REACTIES

  1. Ik vind MAID een stuk interessanter eigenlijk. Zowel als investeerder als gebruiker straks van het safenetwork platform. Een geheel nieuw autonoom internet / cloud-oplossing compleet gedecentraliseerd. En deze schaalt wel, aangezien het een totaal andere techniek behelst dan blockchain.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.