Electroneum kopen: alles over deze nieuwe cryptocurrency

18

Er zijn elke week tientallen nieuwe crypto concepten die worden gelanceerd en vandaag brengen we er eentje onder de aandacht, namelijk Electroneum (de afkorting is ETN). Het is een nieuwe cryptocurrency die momenteel bezig is met een ICO (Initial Coin Offering). Je kan tot 1 november 2017 meedoen met de ICO of totdat de reeds vastgestelde limiet van 40 miljoen dollar is bereikt.. Daarna kan je Electroneum kopen op verschillende exchanges.

electroneum kopen

Wat is Electroneum precies?

Electroneum is de eerste Britse cryptocurrency en richt zich vrijwel enkel op mobile crypto. De mobiele wallet is al klaar en te downloaden in de app store en play store. Ook het minen van de crypto is mogelijk via de app, iets waar ze zich ten opzichte van andere cryptocoins in onderscheiden. Verder wil Electroneum zich richten op de gaming sector, iets wat ook steeds meer via de smartphone plaatsvindt. Het doel hiervan is om een soort game credit te worden, zodat het geld dat is games wordt verdiend omgezet wordt naar ETN (en dus ook weer op andere plaatsen te gebruiken is). ER zijn wel meerdere nieuwe coins die zich willen profileren in de gaming en daar ook zeker stappen in maken, dus is het aan ETN om een brug te bouwen tussen de verschillende concepten die al bestaan, om zo een eenheid te creeren in de markt van games.

Intern systeem en paper wallet

Ook is het vanaf 1 november mogelijk om een paper wallet te maken voor de electroneum coins. Dit is een functie die in het interne systeem van de site zit verwerkt op my.electroneum.com. Op deze plek kan je je eigen account beheren en vanuit daar kan je ook investeren in ETN, dat kan met fiat, maar wordt vooral gedaan via bitcoin en ether, de grootste en de op één na grootste crypto’s ter wereld.

De statistieken van Electroneum

Het nieuwe cryptoproject is al een tijdje bezig met de crowdsale en niet zonder succes. Inmiddels heeft Electroneum meer dan 260.000 participanten die tot nu toe samen meer dan 39100 ether en meer dan 4460 bitcoin hebben geinvesteerd in het platform. Het equivalent van meer dan €33 miljoen euro. Hiermee komt de nieuwe crypto coin vanuit het niets in de top 100 van alle cryptocurrencies. Er zullen in totaal nooit meer dan 21 miljard ETN in omloop komen en voor komende kwartalen is een duidelijk route uitgestippeld. Het team bestaat uit een grote groep mensen met reeds ervaring in blockchain en crypto projecten. Lees hier alle info over Electroneum in de Whitepaper. (PDF alert).

electroneum

Electroneum kopen?

Voordat je de stap maakt om Electroneum te kopen, is het verstandig om je goed in te lezen in het project (zoals eigenlijk altijd het verstandig is om je in te lezen voordat je een investering doet). De cryptomarkt is, zoals eerder geschreven, een volatiele markt! Dus een grote kans op forse winst, maar ook een kans op verlies. Heb je de website goed doorgenomen, je verder verdiept in de materie en heb je er vertrouwen in? Gebruik dan deze link om Electroneum te kopen en 1% bonus te ontvangen over je aangeschafte ETN. Dat is natuurlijk altijd een mooi begin! Meedoen aan de Electroneum ICO kan tot 1 november 2017 als de hardcap van 40 miljoen dollar niet wordt gehaald. Wordt deze wel gehaald, dan stopt de ICO voortijdig, en kan je dan geen electroneum kopen tot dat het beschikbaar wordt op exchanges.

UPDATE: ICO is voortijdig gesloten
Door de enorme vraag naar Electroneum is de Initial Coin Offering 10 dagen voor het einde al gesloten. In totaal is de hard cap van 40 miljoen dollar bereikt. Op 1 november worden de cryptocoins gedistribueerd.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • Dre

  Met het oog op Afrika is dit niet zo’n gek idee. Daar slaan ze bankrekeningen gewoon over en gaat veel peer to peer. inmiddels krijgen steeds meer mensen daar de beschikking over een smartphone. De oude modellen kosten ook bijna niets meer en zijn dus goed voor gebruik aldaar. Waardeoverdracht gaat echt heel anders worden in de toekomst. helemaal in Afrika , denk dat die nog wel een voorloper kan gaan worden met de mobiele Crypto. Security is wel belangrijk issue. Genoeg kennis is wel nodig. Interessante nieuwe naam dit electroneum. Ik ga me eens erin verdiepen.

 • Jeroen In1woord

  Grappig een slap artikel over een opkomende coin en dan 2 maal promoten om de refer link te gebruiken waar hij zelf ook nog eens iets voor krijgt. Maar goed dat de markt GESLOTEN is en alle coins verkocht. Karma you cheapassmofu

 • Oreon756

  Ik heb ze in de pocket. Goed teken dat ze al zijn uitverkocht lijkt me. Hoeveel coins zijn er nu in omloop, weet iemand dat? En hoeveel zijn er nog te minen?

 • Luister eens

  Totale crypto markt inmiddels 150 miljard dollar ? DOLLAR… toch al niet zo’n sterke valuta met zo’n schuldenberg op haar naam.. Euro ? zelfde laken en pak..
  Uitgaande dat die 150 miljard dollar op een cash moment tevoorschijn moeten komen is echt waanzin te noemen.. Want daarvoor heb je ze toch ? om te cashen..

  In de praktijk is het best maf.. Fred koopt in de eerste week van juni 2016 van zijn vakantiegeld 3 bitcoins van 500 euro stuk en kan nu voor die drie elektronische muntjes ruim 15.000 euro cashen.. EN WAAR KOMEN DIE EURO”S VANDAAN DAN ? vanuit het systeem bekeken ? De banken vinden dit toch geweldig ,zij maken het geld wel..? Zoniet , zou een cashmoment het hele systeem kunnen laten klappen…

  Cryptomarkt is als de huizenmarkt van jaren geleden met waarschijnlijk hetzelfde doel…

  Stel nou dat ik vermogend was en in juni 2016 , 100 bitcoins had gekocht voor 50.000 euro (mn bonus van dat jaar ) en ik ga nu cashen…. 520.000 euro !!! HAHA door op mn luie reet te zitten…
  En dat is gezond en economisch verantwoord te noemen ? Jaaaa , dit is echt de toekomst jongens..

  • Dre

   Hallo luister eens, dollars, euro’s? In de crypto reken je niet naar fiatgeld, maar naar BTC. De totale ethereum markt is 4,6 miljoen BTC, ook op alle markten wordt verder alles omgerekend naar bitcoin. En wat is er zo maf aan het feit dat de waarde van bitcoin stijgt? Je kan het ook zo zien dat de waarde van fiat daalt ten opzichte van bitcoin. Plus dan heb je nog het feit wat waarde is. Er is niet één waarde van bitcoin. De prijs is nu ongeveer 6000 dollar, maar dat verschilt ook weer per website en exchange.

   De cryptomarkt is vastgeroeste systemen middels de blockchain aan het veranderen. Maar echt enorm aan het veranderen, ik denk dat je daar de impact nog niet goed van inschat. De vergelijking met de huizenmarkt slaat kant nog wal. Want wat kan je met een huis? Erin wonen vooral. Maar verder zijn de mogelijkheden tot gebuik beperkt. Iets wat totaal niet geldt voor de blockchain en cryptocurrencies. Natuurlijk zit er wat lucht in, maar deze nieuwe technologie staat in de kinderschoenen en gaat niet meer weg. Dit is mogelijk nog een grotere vernieuwing dan het internet zelf en het zal nog veel nieuwe mogelijkheden gaan bieden (en veel conventionele partijen doen laten sidderen van angst – banken – notarissen – middle man advertizing agengies – internet of things hardwaremakers – accountants – gaming, ga nog maar even door.

   • Luister eens

    In een vorig artikel van de Heren des Huize staat dat de cryptomarkt nu gewaardeerd word op 150 miljard dollar, dus zo vreemd is dat niet dat ik dat even herhaal.. Als je ze koopt met een valuta is het handig om terug te rekenen naar die valuta om te zien of het wat gedaan hebt niet ?
    Feit is wel dat er heel veel fiatgeld in een starwars-muntje gepompt kan worden.., want uiteindelijk gaan de meesten straks cashen naar een valuta..
    Zonder een gekoppelde valuta is de bitcoin nog helemaal niets omdat hij totaal niet stabiel is.

    De prijs van iets , de waarde van iets en wat er voor betaald word zijn tegenwoordig hele verschillende factoren geworden.

 • Frits

  Ik heb 27.500 ETN te koop. Bij interesse, laat maar weten.

  Mooi platform hebben ze gemaakt! Kan niets anders zeggen, hele goede app!

  • Roland

   Frits, het algemene advies voor ETN coins is: houden en voorlopig niet verkopen. Hoe meer mensen dat doen, hoe meer waard ze worden. Schaarste creëert vraag! Nooit meteen te koop aanbieden. Dit lees je overal op de Telegram groep van ETN. Succes

  • Lieve Patrick Baele Dewulf

   ik heb interesse

   • Frits

    Dag Patrick, ik kan ze meteen na de lancering van de blockchain ( op 1 november ) naar je wallet sturen. De prijs per ETN is €0.05. Wat is je emailadres?

  • Daniel Daniel

   Ik wil wel kopen, mocht je de etn nog hebben

  • Warda

   Ik wil ook wel kopen, weet jij ook hoe ik een wallet maak

  • Kariem madani

   Haai frist ik koop deze etn graag van je over

 • Carthago

  Bij oude en nieuwe cryptocoins is de functionaliteit van de achterliggende platforms essentieel voor hun voortbestaan .Dan blijven maar een paar cryptocoins over.Zelfs ethereum ( veel scam problemen)heeft een geringe functionaliteit omdat je nu al 30 gb blockchain moet downloaden om er iets mee te kunnen doen en dat wordt nog veel meer( bloat), een energieverslindende bezigheid.Bitcoin gebruikt nog vele malen meer aan energie.Zo zitten de miners van bitcoin al in IJsland , alleen maar vanwege de lage energiekosten door geysercentrales.Pow , Proof of waste.

 • Fikri

  35,335 (ETN) COINS iemand interesse 0,06 per coin laat het me weten ! bouallouch.fikri@gmail.com

  • Lieve Patrick Baele Dewulf

   Wij

  • Daniel Daniel

   Ik ook, maar hoe gaat dit dan te werk?