Grote schommelingen op de cryptomarkten, politiek waarschuwt wederom

1

De totale waarde van alle cryptomarkten heeft de afgelopen week enorme schommelingen doorgemaakt. Zoals u hieronder in de grafiek kunt zien fluctueerde de totale crypto market cap tussen de $420 en de $650 miljard.

cryptomarketcap

Forse daling, maar snel herstel

Na een enorme stijging van de afgelopen maanden volgende een forse en harde selloff. De waarde van bitcoin daalde maar liefst 45% en ook andere cryptovaluta kelderde fors in korte tijd, maar herstelde ook weer snel.

Politiek en DNB waarschuwen maar weer

De gevestigde orde, politiek Den Haag, De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) waren er als de kippen bij om heel Holland te waarschuwen voor de volatiele cryptocurrencies. Minster van Financiën Wopke Hoekstra waarschuwde niet voor het eerst voor de risico’s die kleven aan de handel in crypto.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

  • Ingeborg Westerhoff

    De politiek waarschuwt! Lol. De politiek schijt peuken als het gaat om crypto currency. Ze kunnen er niet bij, dus geen belasting heffen, dus geen inkomen voor de overheid.