Market Cap Cryptocurrencies naar nieuw record: $100 miljard

15

Hoewel de gevestigde media en tevens menig conservatief ingesteld investeringsbedrijf de cryptocurrencies nog altijd wegzetten als de nieuwe tulpenmanie, blijft de kracht van deze nieuwe cryptomarkt enorm. De vraag naar deze nieuwe financiële digitale munten blijft stijgen.

market cap cryptocurn

Mondiale acceptatie in gang gezet

De grootste Britse trading broker heeft daarom besloten om ook Bitcoin aan te gaan bieden op haar platform. Ook in Japan zijn ze helemaal om en voegen ze verschillende crypto’s aan de forex markt toe, wegens de enorme vraag. Ook in Rusland wordt de overheid steeds positiever, iets wat een paar jaar geleden nog niet voor mogelijk leek.

Prijzen blijven stijgen

De prijs van bitcoin is gestegen naar zo’n €2.400 per stuk, maar de vraag naar de zogenaamd altcoins is zowaar nog groter. Hierdoor is de totale marktkapitalisatie van de cryptocurrency markt gestegen tot boven het niveau van 100 miljard dollar. Dit is een vertientvoudiging ten opzichte van een jaar geleden. Verwacht je dat de cryptomarkt nog verder gaat stijgen? Neem een positie en koop crypto. (Lees je wel goed in!)

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Over deze schrijver

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie, biflatie, de huizenmarkt, de eurocrisis, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie

 • John_Rambo

  Als ik dat 20 jaar geleden had geweten had ik nu half Nederland in bezit.

  • Dre

   Dat had niet gegaan John, want de eerste cryptocurrency begon pas 8 jaar geleden.

 • Logan

  een test voor read en destroy

  https://privnote.com/rTEqzLv9#WfsudnlUA

  have a blast

 • box
  • Jos

   Ik stoor me aan het eeuwige gezeik over rente en dat we naar een soort Islamitisch Bankieren zouden moeten gaan. Rente is echt in de basis het probleem niet. Het probleem is dat we een vorm van geld gebruiken dat niet schaars is en wat gecreëerd kan worden. Deze geldcreatie ondermijnt de democratie, omdat het de keuzevrijheid van de elite vergroot zonder een meerderheid van het volk te hebben. Ook is de wereld echt wel iets complexer als “De BIS is het hoofdkantoor der hoofdkantoren en zij bepalen alles”.

   Bij de volgende crisis zal iedereen weer opdraaien voor de falende structuren die overeind moeten worden gehouden met belastinggeld of dat tegoeden worden bevroren ten voordele van de bestaande machtsstructuren.

   Mensen zijn zelf afhankelijk van de grote banken waar ze zo veel kritiek op hebben. Door deze afhankelijkheid zou ik als politieke elite ook bang zijn voor chaos en wanorde bij het falen van deze instituties.

   Zorg dan ook als simpele jan met de pet, dat je vooral cash gebruikt. Zorg dat je goud, zilver en cryptocurrencies bezit. Zorg dat je niet compleet afhankelijk bent van een systeem dat zijn hand moet ophouden als de aandelenmarkten en huizenprijzen weer eens met 20% zakken.

   Hoe kan je hieraan bijdragen? Stop met oncontroleerbare samenzweringstheorieën en leer de mensen over de risico’s van het huidige systeem en de alternatieven die er zijn!

   • houtskool

    Goeie post Jos.

 • petuhr
 • Martin K.

  Vreemd, volgens mij is er triljarden aan cryptocurrencies…..de U$ dollar, de Euro ,de Yen etc…
  Allemaal luchtbellen, die zijn te beinvloeden, dus waardeloos.

  • Swiebertje

   Ik begrijp daar zelf niet zoveel van. Ik ga liever een koppie koffie drinken bij Saar of Malle Pietje, tenminste als Brom nie in de buurt is, hahahaha

 • poepgaatje

  Kan erop wachten dat t klapt..het heeft geen intrinsieke waarde zoals goud of zilver…ik ben geen expert in digitale munten zoals bitcoins maar kan je dit dan ook gewoon weer verkopen dan? Zoals aandelen bijvoorbeeld als je je winst wil verzilveren? In ieder geval blijf ik ervan af…ik koop liever zilver en goud…dat behoudt zijn waarde immers altijd.

  • hendrik1730

   Akkoord. Cryptocurrencies zijn NOG makkelijker “bij te maken” dan fiat ( cash ) geld. ’t Is helemaal gebakken lucht en een de facto tulpenbollenmarkt. Wie controleert/auditeert trouwens die block-chain technologie? Wie of wat garandeert ons dat daar niet mee geknoeid kan worden of al wordt? Juist, niemand, net zoals de goudvoorraden van de Federal Reserve – die werden voor het laatst in 1954 fysiek geauditeerd. Volgens mij is Fort Knox allang Fort Niks. Wat zou er gebeuren wanneer zeg 30% van de bitcoinbezitters zijn bitcoins kwijt wil trouwens? Juist, reductie naar de intrinsieke waarde : NUL want er staat helemaal niets tegenover.

 • Bartje

  Rusland en China scharen dit onder digitaal transactie waardoor direct belasting moet worden afgedragen nog voordat de transactie plaats heeft gevonden.
  Het resultaat laat zich raden.

 • Rem

  biflatie is in de handen gevallen van de status quo!

  Alert alert!

 • Rem