Cryptobeleggers teleurgesteld maar professionals heel positief

In maart 2019 zet Fidelity de deuren wijd open voor in het bijzonder institutionelen. Blijkbaar zien deze twee partijen aanzienlijke mogelijkheden voor cryptomunten. Hun acties en commentaren en die van andere professionals zijn uiterst upbeat. Terwijl de meerderheid der cryptobeleggers het zo goed als niet meer ziet zitten. In zak en as zit. Wat weten pros dat (meest) amateurs niet zien?  

Fidelity Digital Assets

Fidelity Digital Assets is onderdeel van Fidelity en werd in het bijzonder aangepast voor digitale munten. Opslag, beheer en verhandelen voor in de eerste plaats institutionelen. Met duizenden van dergelijken als hun relaties, biedt dit een enorm potentieel. Fidelity is een van de grootste fondsbeheerders ter wereld. Meer dan 7,2 trillion in beheer en meer dan 1,3 miljoen verrichtingen per dag. ‘We envision a future where all types of assets are issued natively on blockchains or represented in tokenized format. It all begins with a full-service, enterprise-grade platform for securing, trading, and servicing investments in digital assets.’ Als dat geen veelbelovend statement en engagement is…?

Contradictoir of net niet?

Terwijl cryptocurrencies hun langste berenmarkt doormaken in 2018/2019, hebben de meeste beleggers de moed verloren en verkocht. Wie begin 2019 nog digitale munten bezit zijn die hards, met vaste handen. De blockhain wereld heeft niet stil gezeten ondertussen, noch het professionele establishment zoals Fidelity. Net als een van de vijf grootste tradinghouses van de States, T.D. Ameritrade. US Brokerage Firm TD Ameritrade Invests in Crypto Exchange for its Millions of Customers . En: Bitcoin getting Boring? Mainstream Big Names Unaffected as More Invest in Crypto Space .

Wat voor ‘groots’ komt er aan?

Er moet dus wel iets ‘groots’ staan te gebeuren of deze big shots zouden geen ettelijke miljoenen riskeren om er klaar voor te staan. En dan is er nog het BAKKT project waarover we hier al schreven. Dat kan ook een dezer dagen van start gaan. Een zelfde soort markt met niets minder dan Microsoft, Starbucks en ICE achter zich, het moederbedijf boven de NYSE. Believers zoals de amateur cryptobeleggers, maar dan van het soort met een rotsvaste professionele reputatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: