Wat is Cryptohopper?

Cryptohopper crypto bot
Meer informatie over cryptohopper

Cryptohopper is een platform voor cryptovaluta dat voor het eerst in 2017 werd gelanceerd. Cryptohopper biedt een handels software zodat je cryptocurrency gemakkelijk kunt verhandelen en vergroot het de kans op hogere rendementen. Tot vandaag heeft Cryptohopper al meer dan 140.000 mensen geholpen met het traden in cryptocurrency. Met de software kun je tijdig investeren in cryptocurrency en weet je ook wanneer het gunstig is om deze te verkopen.

Als verlies onvermijdelijk is, helpt de software jou bij het minimaliseren van het verlies. Dit door jou op tijd erop te attenderen jouw cryptocurrency te verkopen. Het unieke aan Cryptohopper is dat het, in vergelijking met andere handels platformen, werkt met zogenoemde bots. Met deze bots word je in staat gesteld het traden in cryptocurrency op de onlinehandelsmarkt te doen zoals jij dat wenst.

Cryptohopper biedt ondersteuning voor het traden van ruim 100 verschillende cryptocurrency. Je hebt dus ruim keus zodat je kunt investeren in de cryptocurrency waarin jij het meeste vertrouwen hebt. Verder kun je Cryptohopper gebruiken in combinatie met de volgende cryptovaluta wisselaars waaronder Binance, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex en KuCoin.

Deze zijn allemaal zeer betrouwbare platformen met een groot bestand aan gebruikers. Dit werkt natuurlijk positief voor Cryptohopper. Want jij, als Cryptohopper gebruiker, hebt dan ruim voldoende mogelijkheden om de doelen te behalen die jij voor ogen hebt met jouw cryptocurrency.

Is cryptohopper betrouwbaar?

De Cryptohopper bot

De Cryptohopper crypto trading bot biedt gebruikers twee mogelijkheden namelijk, volledig geautomatiseerd of semi geautomatiseerd. Uiteindelijk bepaal je op welke manier de bot van Cryptohopper moet omgaan met jouw investering in cryptocurrency. Kies je voor volledig geautomatiseerd dan verricht de robot het investeringsonderzoek compleet voor jou en voert het ook automatisch transacties uit.

Kies je voor semi geautomatiseerd traden, dan verricht de bot alleen het onderzoek voor je. Jij bepaalt verder zelf de transacties. Het voordeel hiervan is dat je zelf als investeerder kunt nagaan welke gunstige kansen er zijn. Gunstige kansen voor het investeren in cryptocurrency uiteraard. Daarnaast is het handig als je al een handelsstrategie hebt om op het juiste moment te investeren. Dit systeem is efficiënter voor de gebruiker, want het onderzoek is al gedaan.

De voordelen van Cryptohopper

Het eerste voordeel van Cryptohopper is de eenvoudige interface, die gemakkelijk te begrijpen is voor iedere gebruiker. Dat betekent dat het niet nodig is om over financiële of technische kennis te beschikken om goed overweg te kunnen met de interface. Mocht je toch ergens hulp bij nodig hebben, dan staat de klantenservice altijd klaar om je bij te staan. Cryptohopper levert op deze manier de best mogelijke dienstverlening voor zijn crypto traders.

Een ander voordeel is dat Cryptohopper het mogelijk maakt heel gemakkelijk geld te storten of op te nemen. Dit kan bij sommige handels platformen toch wel ingewikkeld zijn en dat kan lastig zijn voor de gebruiker. Tenslotte heb je als gebruiker de mogelijkheid te oefenen met een demo rekening. Een heel mooi voordeel vooral voor beginners.

Als beginner kun je oefenen op Cryptohopper met fictief geld. Je hoeft zo niet te vrezen dat je jouw investering kwijtraakt. Zo bouw je zelfvertrouwen op om met Cryptohopper om te gaan. Je kunt tegelijkertijd ook werken aan het uitstippelen van een handel strategie. Na voldoende geoefend te hebben, kun je meteen zakendoen als crypto handelaar.

Het begint met aanmelden

Stap 1: Registreren

Voor je gebruiker kunt worden van Cryptohopper moet je je registreren en dat is simpel te doen. Op de website zie je uiterst rechtsboven een knopje. Als je erop klikt, verschijnt een formulier waarmee je je kunt registreren voor een test account. Van belang bij de registratie is dat je beschikt over geldige legitimatie zoals een ID-kaart of een paspoort.

Dit wordt gevraagd omdat, zoals vele andere platformen, Cryptohopper ook huisregels heeft om gebruikers te beschermen tegen hackers. En om zichzelf te beschermen tegen witwassen. De registratie duurt gemiddeld 5 minuten dus kun je binnen een mum van tij beginnen met het handelen in crypto.

Stap 2: Geld storten

Als je gereed bent om meteen geld te deponeren, kun je na de registratie geld storten. Hierbij heb je keuze uit 3 soorten pakketten:

Beginners pakket, voor €19,- per maand

Avonturiers pakket, voor €49,- per maand

Professionele handelaars pakket, voor €99,- per maand

Je hebt ook keuze uit een gratis pakket met veel mogelijkheden. Je leert zeker wel wat met de kenmerken waarover dit pakket beschikt. Echter, het is vergeleken met de andere pakketten veel beperkter. Het is aanbevolen om eerst het aanbod van elk pakket goed door te nemen. Zo kun je het juiste oordeel vellen over welk pakket het best bij jou past.

Het kan zijn dat een bepaald pakket veel meer mogelijkheden biedt dan je nodig hebt. Of juist dat het pakket te weinig mogelijkheden voor jou biedt. Ook kan het zijn dat de stortingslimiet van een bepaald pakket beperkend voor jou werkt. Het advies is dus dat je de pakketten goed vergelijkt met elkaar zodat je de beste keus voor jezelf maakt.

Stap 3: Demo account

Als je beginner bent, of nog nooit eerder met een systeem als dat van Cryptohopper hebt gewerkt, is het goed om eerst te wennen aan het systeem. Daarom biedt Cryptohopper zijn gebruikers ook de optie voor een demo account. Als je niet gewend bent aan het systeem, wil je natuurlijk niet direct echt je geld gebruiken.

Verder zie je hoe de bots te werk gaan en hoe je deze het beste kunt instellen. Zodra je er zeker van bent dat je het systeem begrijpt, is het heel gemakkelijk om te wisselen naar een echt account.

Stap 4: Starten met traden

Bij de 4e stap start je met het verhandelen van crypto. Dat wil zeggen dat je in feite helemaal gereed bent om echt met jouw geld crypto te verhandelen, en meer geld te verdienen. Je kent de instellingen van de bots. Verder ben je je ook goed bewust van de strategie die je gaat toepassen om succes te boeken. Cryptohopper heeft nog een voordeel hierbij want het heeft een uitgebreid aantal instellingen die je kunt aanpassen.

Je hebt dus veel mogelijkheden om de bots zo in te stellen dat deze vrijwel volledig naar je wensen werken.

Welke ervaringen hebben gebruikers met Crypto Robot Cryptohopper?

Gebruikers hebben over het algemeen goede Cryptohopper ervaringen. Slechte reviews zijn er ook maar deze lijken niet terecht te zijn. Bovendien reageert de klantenservice van Cryptohopper direct bij elke negatieve beoordeling. Dat betekent dat de mensen achter Cryptohopper serieus zijn over hun product en dit steeds willen verbeteren.

Is Cryptohopper betrouwbaar?

Het is vaak zo dat de klantenservice bij een negatieve reactie vraagt om nadere uitleg over de klacht. Blijkt dat dit daarna niet gebeurt. Belangrijk om te weten, is dat Cryptohopper zeker ook concurrenten heeft. De concurrenten doen zich voor als gebruikers om Cryptohopper dan een slechte beoordeling te geven. Als er iets mis is met het systeem of een bepaald deel van het systeem van Cryptohopper, dan wil je ook graag zien wat het precies is.

Nu zijn er vrijwel geen slechte recensies die dit aangeven. Terwijl de goede ervaringen duidelijk overwegend aanwezig zijn. Dat bewijst dat Cryptohopper een betrouwbare partij is.

Waarom is Cryptohopper aan te raden?

Cryptohopper is aan te raden, omdat dit handels platform heel gebruiksvriendelijk is. Daarnaast kun je rekenen op een zeer behulpzame klantenservice. Deze staat bovendien altijd gereed om jou te helpen. Verder zijn het zeer geavanceerde bots waarmee je aan de slag kunt. En vanaf de beginner tot aan de professionele crypto handelaar komt aan zijn trekken.

Het is wel belangrijk dat je weet dat Cryptohopper je helpt met het beleggen, omdat er risico’s verbonden zijn aan het investeren van geld. Een van de voornaamste risico’s is dat je het geïnvesteerde geld kunt kwijtraken. En daarop moet je voorbereid zijn. Natuurlijk spreken wij de hoop uit dat je zoveel als mogelijk winst behaald uit je investering.

Tot slot over Cryptohopper

Uiteindelijk kan gezegd worden dat Cryptohopper een betrouwbaar handels platform is. Het is zeker de moeite waard, omdat je ook kunt oefenen, voordat je echt geld investeert. Cryptohopper beschikt over een goede klantenservice. Cryptohopper en zijn bots zijn speciaal voor de cryptohandelaren ontwikkeld en hun partner brokers zijn te vertrouwen, deskundig en welbekend in de cryptowereld.

Over het algemeen is de Cryptohopper review per gebruikers goed en dat bewijst ook de betrouwbaarheid van dit handels platform. Een stortingslimiet kan nadelig zijn, maar dat is afhankelijk van het pakket dat je uitkiest. Je kunt altijd kiezen voor een uitgebreider pakket. Naarmate je winsten groeien, creëer je ruimte voor een uitgebreider pakket.

Aanbevolen is om een kleine bedragen te investeren als starter in de cryptowereld. Het beste advies dat je nog kunt volgens is om te oefenen met een de demorekening. Zo raak je vertrouwd met Cryptohopper, de bots en kun je rustig de aangeboden pakketten doornemen voor de beste keus.

==

Interesse in crypto trading bots? Bekijk dan ook eens onze uitgebreide Bitcoin Billionaire review en onze Bitcoin Lifestyle ervaringen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.