Gezondheid en geld straks onder strenge controle: CTB is voorportaal van slechte film

 

Steeds meer mensen keren zich tegen het QRankzinnige Corona Toegangsbewijs dat mogelijk bij (her)opening van de horeca e.d. wordt ingezet als controlemiddel om de 2G-maatregel in te voeren. Alleen wanneer de klant een groen vinkje(Gevaccineerd of Genezen) kan tonen mag deze naar binnen. Iemand die om welke reden dan ook niet gevaccineerd is, maar kerngezond, wordt simpelweg buitengesloten. Het coronavirus zwakt met al z’n mutaties af naar een griepvirus en dat roept de vraag op waarom het Kabinet blijft aansturen op een 2G-maatregel.

Of je om medische reden niet geprikt kan worden dan wel om principiële motieven, of gewoon het vaccin niet vertrouwt, het maakt geen verschil. Je blijft nog altijd baas over je eigen lichaam, in wat voor tijd leven wij? De overheid voert een QRankzinnige hetze tegen vaccinweigeraars en krijgt alle steun van de media. Een hetze die wordt gevoed door angst voor een “killervirus” met op de achtergrond andere mysterieuze redenen. Er doen verhalen de ronde over een samenzwering van een elitair clubje wereldverbeteraars waarbij de namen van Bill Gates en Claus Schwab regelmatig opduiken. Ik ben geen onderzoeksjournalist maar een columnist zonder enige status en schrijf hier ook maar op wat ik op het internet lees, gefilterd en vermalen in mijn hersenpan tot een hopelijk leesbare column.

Media als roeptoeter

Mijn gevoel zegt dat er zich momenteel verdachte omstandigheden voordoen waar de samenleving geen idee van heeft. Het lijkt op een greep naar de macht van een elitair clubje superrijken. Op meerdere websites wordt volop gespeculeerd over de beteugelende coronamaatregelen die regeringen van democratische landen een totalitaire macht hebben gegeven. Dit kan haast geen toeval zijn. Door het uitroepen van een pandemie door de WHO, een supranationale organisatie van de VN met mondiale invloed, werden er wereldwijd noodwetten van kracht en vond er een innige samenwerking plaats tussen overheden en farmaceutische grootmachten. Medische experts werden adviseurs van de regering en Big Farma werd uitgeroepen als redder van de mensheid. Grootscheepse vaccinatieprogramma’s zijn opgetuigd en de media is de roeptoeter die met angstpropaganda bange burgers naar de vaccinatiestraten stuurt. Inmiddels wordt de derde (booster)prik dringend aanbevolen, of beter gezegd afgedwongen, en na verloop van tijd de volgende gezien de langlopende contracten met Big Farma.

Tentakels van Big Farma

Het voelt alsof we vertoeven in een bijna dystopische maatschappij, alsof we in een slechte film zitten. Het kan toch niet waar zijn dat we de status van onze gezondheid/lichaam moeten bewijzen alvorens ergens toegang te krijgen of te mogen reizen naar een vakantieland. Niet gevaccineerde mensen worden uitgesloten vanwege hun besluit om geen (experimenteel) vaccin te nemen om zogenaamd andere mensen te beschermen. Zo luidde in het begin de slogan van de inmiddels overgeplaatste Minister van VWS. “Je doet het voor een ander.” De ingewijden weten nu beter, de prik beschermt alleen jezelf tegen ernstige klachten en voorkomt geen verspreiding van virussen, alsof de experts dat niet wisten. Wat speelt hier nu werkelijk? Het afdwingen van experimentele vaccins lijkt op chantage. We zouden ons moeten afvragen hoe diep de tentakels reiken van Big Farma en cs. Met wat googelen kun je vrij makkelijk de belangenverstrengeling aantonen als je zoekt naar personen die zitting hebben in de Raden van Bestuur van Big Farma en nog “een functie elders” bekleden.

Familie van

Zo wordt duidelijk waarom “Big Media” nauwelijks onderzoek verricht naar de achtergronden van de repressieve coronamaatregelen die overheden wereldwijd treffen, waar Big Farma een hoofdrol in vervult. In een eerdere column, onder het kopje “familie van…” heb ik na wat googelen een (familie)verband kunnen vinden tussen de mediagigant DPG Media(o.a. eigenaar van NU.nl) en Big Farma. Bij het schrijven van deze column googelde ik naar een bestuurder van Pfizer en zag dat de beste man diverse functies (heeft) bekleedt in invloedrijke organisaties, zoals de Thomson Reuters Corporation, een multinationaal persbureau met een omzet van 12,9 miljard dollar. En ja hoor, hij is lid van de International Business Council van het WEF.

Ons kent ons

Ach, wat maakt het uit. Het leggen van verbanden bewijst nog niet dat er sprake is van een heimelijke samenwerking. Het geeft wel aan dat er vormen van belangenverstrengeling bestaan tussen intergouvernementele organisaties en multinationale ondernemingen. Het is ‘ons kent ons,’ de elite is lief voor elkaar. Big Media betaalt flinke salarissen aan het journaille dat in vaste loondienst werkt. Voor mensen in vaste dienst geldt, “wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.” Het is belangrijk dat de ongebonden freelance onderzoeksjournalisten een breder podium krijgen bij het grote publiek. We moeten ons afwenden van de voorgeprogrammeerde nieuwsdiensten van de (staats)omroepen en de opgekochte papegaaiende dagbladen. We moeten zoeken naar ongecensureerde berichtgeving van de onafhankelijke nieuwskanalen met een eigen

website en youtubekanaal. Het zijn kleinschalige onafhankelijke diepgravers die zich met crowdfunding overeind houden en niet gefinancierd worden door de elite.

Strijd om de waarheid

Met gezond verstand laveer ik tussen de grote media met hun luie journaille en de autonome dwarsdenkende burgerjournalisten die zich moeten bewijzen met schokkende berichtgeving en daarmee schandalen bloot leggen. We zijn verwikkeld geraakt in een journalistieke strijd om de waarheid die zich afspeelt tussen Big Media en de journalistieke platforms die slechts één doel voor ogen hebben en dat is waarheidsvinding in dienst van de samenleving. Als voorbeeld noem ik Follow the Money en de bekende youtubekanalen De Nieuwe Wereld, BLCKBX en Cafe Weltschmerz. De meeste lezers hier kennen ze wel. Ik kan deze kanalen van harte aanbevelen.

GW

10 reacties

  1. Ik heb al in een aantal (meest franse) artikelen gelezen dat de ega van “ons” aller voorzitser Von Leyen (vd EU) ook een farmadirecteur is die giga-contracten heeft weten binnen te slepen.

    Wellicht een interessante tip voor een “Welbergen-onderzoek” ?

    1. Die bitchute video kan ik echt niet geloven…
      Dat Big Farma corrupt is en het virus mogelijk uit een lab komt dar geloof ik wel maar dit is echt wappie materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: