De 271 leugens van president Obama

obama“Dan”, Amerikaan en Libertariër stemde in 2008 voor Ron Paul als president van de Verenigde Staten. In 2012 koos hij voor de Libertarian Party kandidaat Gary Johnson. Deze Dan maakte in de loop der tijd een lijst met leugens van de uiteindelijk gekozen president- Obama – Een enorme lijst met maar liefst 271 voorbeelden van leugens, corruptie en (grond)wetsovertredingen, begaan door Barack Obama. Raadpleeg die lijst vooral; wij halen er een paar in het oog springende beschuldigingen uit.

J’accuse!

 • Militaire interventie in Libië zonder goedkeuring van de Volksvertegenwoordiging.
 • Een defensiecontract voor Irak geven aan een onderdeel van Halliburton van 568 miljoen dollar, terwijl er een juridische procedure liep over het ontvangen van smeergeld.
 • Zeggen dat je voor Occupy Wall Street bent terwijl je meer geld van datzelfde Wall Street ontvangen hebt dan enige andere presidentskandidaat in 20 jaar.  We spreken dan over “fund raising”; dinertjes à rato van 35.800 dollar per couvert.  Hé – wie zoveel betaalt die wil daar later wel iets voor terug hoor!
 • Toelaten dat de levensomstandigheden in de Guantánamo gevangenis nog verslechteren – terwijl je beloofd had deze te sluiten.
 • Timothy Geithner aan het hoofd stellen van het apparaat dat moet toezien op de belastinginning – terwijl deze man zelf op minstens 6 verschillende manieren belastingen ontweek, ermee knoeide of gewoon niet betaalde.
 • Beloven de nationale schuld te halveren tegen het eind van zijn eerste termijn. Dat is om ons heel voorzichtig uit te drukken niet echt gelukt. De totale schuld vandag de dag is zelfs fors toegenomen tot meer dan 17,1 biljoen dollar…

Nu, we gaan ze niet alle punten van de lijst opnoemen maar er zijn er dus nog veel meer

Ook in beeld

Ja, we hebben ook beelden gevonden om een aantal beschuldigingen te staven.  Alles wordt tegenwoordig altijd gefilmd en geboekstaafd – en zeker de woorden van een president.  Zie hier de Obama Lies Compilation :

[youtube id=”nDDbTaWpwoc” align=”center”]

15 reacties

 1. Obama is een moslim en moslims gaan sowieso de wereld overnemen, omdat z kweken als konijnen. In de westerse wereld denken mensen, we nemen 2 kinderen, want die kunnen we voorzien, en de moslims denken , we nemen 10 kinderen want die gaan ons voorzien.

  Wiskunde.

 2. Tevens moet er een rekening vereffend worden……………….
  Ik geloof niet in een roze revolutie, wel een rooie…….
  Al die uitvreters, graaiers, wanpreseterende politici, zakkenvullers, psychopaten, oplichters moeten gewoon keihard worden aangepakt.
  Denk aan krankzinnigen als Bush, Cheney en Rumsfelt met in hun kielzog psychopaat Blair en gereformeerde schoothondjes Balkenende en Stronthoop Beffer maar ook de gehele top van het bankwezen, farma maffia, Monsanto & co, militaire top, militaire wapenproducenten en maffia families als Rothschild en Rockefeller om maar wat parasieten te noemen…
  Anders blijft het probleem en steekt het zo de kop weer op.
  Ik had iets willen roepen wat je doet met ongedierte en onkruid…
  Ach laat maar, eens is het genoeg!

  1. Juist ,deze parasieten zijn de rijkste van de wereld de eliteparasiet en niet trekpop Bil Gates en als je weet hoe dit tuig hun geld verdiend wat moet er dan gebeuren? wat doe je met parasieten ?mvg Marcel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.