De Bitcoin Show Meetup: woensdag 16 oktober te Amsterdam

Het is bijna zover! De heren van De Bitcoin Show organiseren een Meetup! Alle bitcoiners van het eerste uur bij elkaar. Biertjes en bitcoin en natuurlijk economie en wat nog niet meer. Het evenement wordt gehouden om woensdag 16 oktober 2019 in Amsterdam Noord. Dit is het adres: Blast Galaxy, Mt. Lincolnweg 17, 1033 SN. Het begint om 18:00 uur en duurt tot de laatste vertrokken is. De toegangsprijs bedraagt 50.000 sats, natuurlijkerwijs te betalen in bitcoin (eventueel via lightning).

In @debitcoinshow gaan oprichters Boris van de Ven (GameKings), Aaron van Wirdum (Bitcoin Magazine) en Jan-Willem Burgers (Cap Gemini) met elkaar in gesprek over de laatste actualiteiten en ontwikkelingen met betrekking tot bitcoin. Daarbij schuwen zij niet om dieper in de materie te duiken en discussiëren ze op hoog niveau over onderwerpen als technologie, economie, speltheorie, wetgeving, politiek en maatschappij.’

Aaron, Boris en Jan-Willem startten hun eerste podcast getiteld De Bitcoin Show in augustus 2019. Ondertussen zijn ze aan de zevende aflevering toe. Als je de podcasts wil luisteren en zien, check hier het Youtube kanaal en wordt meegenomen down the rabbit hole over bitcoin, het financiële systeem en de monetaire- en macro-econmie. Nog enkele praktische mededelingen over De Bitcoin Meetup van 16 oktober. Er is gelegenheid tot eten en drinken. Voor geluidsopnames en foto’s maken dient u eerst uitdrukkelijk toestemming te vragen! U hoeft niet te reserveren of in te schrijven. Wel zo lekker voor je privacy. Ook Biflatie.nl is represented, dus wie zien we daar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: