De cryptoanalist die de (mini)crash voorspelde: wat nu?

2

De mini crash van de cryptomarkt in november 2019 werd vijf maanden geleden al voorzien. En wel door cryptomunten analist en voormalige Wall Street executive Tone Vays. De tweet die hij in juni jl. uitstuurde was, achteraf gezien, een omen van wat zou komen. Van BTC aan, afgerond, $14.000 is het met schokken omlaag gegaan. Helemaal tot aan een halvering naar $7000. Mag de koersval van zowat de hele cryptomarkt beschouwd worden als een capitulatie? Zodat ze vanaf dit relatief lage niveau opnieuw omhoog kan?

Party pooper

Terugkijken achteraf en vervolgens analyseren is één zaak. Hoezeer wordt dan alles helder! Voorspellen en dan nog uiterst correct is een andere. Bitcoin is eenvoudig te snel te hoog gegaan. Van $3.000 naar 14.000 in zes, zeven maanden. Stranger things have happened, maar toch. Daar moest wel vroeg of laat een correctie op volgen. Maar het is aartsmoeilijk om niet meegesleept te worden door het algehele enthousiasme in een markt. Wanneer ‘iedereen’ vooruit wil, om dan als party pooper aan de andere kant te gaan staan? Toch is dat wat Vays deed op dat moment. Kijk maar:

Die 40/50 procent correctie of zeg maar mini crash is er gekomen, en hoe! We gaan ons dadelijk op zijn Twitter account abonneren, dat spreekt. En kijken naar wat Vays als vervolg twittert:

Cash in USDT met gematigd optimisme

Voorlopig lijkt cash (u kunt waarschijnlijk uw crypto’s in USDT zetten) hem toch het veiligst. Met een gematigd optimisme over een eventuele capitulatie, waarover we het net hadden. Voor de recentste update kunt u Tone Vays hier onder desgewenst steunen, volgen en liken. Dat is toch wat ondergetekende doet: