De invloed van het WEF: Rutte en co kunnen op zoek naar ‘functie elders’

Op 10 januari is het “nieuwe” kabinet Rutte 4 beëdigd. Een aantal ministers uit Rutte 3 zijn vervangen door nieuwe ‘poppetjes’ zodat we even moeten wennen aan wat nieuwe gezichten. Of het ingezette beleid van de vorige Rutte-kabinetten een omslag maakt valt te betwijfelen. Het wordt namelijk steeds meer duidelijk dat niet onze eigen nationale regering het overheidsbeleid uitstippelt maar dat er belangrijke supranationale en gouvernementele organisaties zijn die aan de touwtjes trekken. Ik heb de VN, het WEF, WHO, IMF, EU etc. in dit verband al regelmatig genoemd. Deze instanties leggen meer gewicht in de schaal dan onze Tweede Kamerleden die meestal het nakijken hebben op bijvoorbeeld de doorgevoerde maatregelen vanuit de “tijdelijke” Noodwet.

Al enige tijd gaat de aandacht van wakker Nederland uit naar de zogenaamde WEF-papers die na een WOB-verzoek door Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen(FvD) openbaar zijn gemaakt. Het lijkt er op dat het WEF zijn tentakels al behoorlijk heeft uitgespreid over verschillende beleidsmakers van diverse departementen. Sommige ministers worden door het WEF regelmatig bijgepraat over de afspraken uit de bekende Agenda 2030. Echter worden de contacten tussen bewindspersonen en het WEF door de coalitiepartijen afgedaan als zou het gaan om een praatgroepje.

Gezien de besproken onderwerpen en de in te voeren maatregelen lijkt er absoluut geen sprake te zijn van een gezellig onderonsje maar is het landsbelang wel degelijk aan de orde. Er worden maatregelen voorgesteld die buiten de eigen parlementaire democratie worden opgedrongen door een ondemocratische en elitaire club globalisten. Nu er meer informatie vanuit de WEF-papers naar buiten toe druppelt neemt de verbazing bij sommige Kamerleden behoorlijk toe.

De vraag is hoe groot de invloed van het WEF is op het regeringsbeleid en ook op welke heimelijke manier het parlement wordt omzeild. Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen doet daarover een uitgebreid verslag in een interview dat café Weltschmerz onlangs uitzond op hun youtubekanaal: https://www.youtube.com/watch?v=NIRv0D67o5Q

GW

6 reacties

 1. Rutte, ‘The Voice of Holland’, symptomatisch voor het theater dat ineen zakt als een natte pudding. Laat ‘Mr. Bilderberg’ zijn klus afmaken. Daarna is er voor hem vast wel een functie elders. Misschien weer bij Mora-Snacks.

  1. Ik snap dat gezeik over The Voice of Holland eerlijk gezegd niet ; die knakker van Linda heeft gezegd dat een kandidate “een geil broekje aan had”.

   So-wééé, dàt is nog eens een reden voor een Nationale Rel hè ?
   En voor het totaal cancelen van het meest populaire programma ooit !

   Afijn, het zal wel aan mij liggen … hips …

   1. Ligt toch ietsie pietsie anders denk ik. Het is de macht van de invloedrijke coaches die leuke jonge deerntjes hun kweekstal in kletsen: https://www.youtube.com/watch?v=1idPrF17UP0

    Of is het misschien de eeuwige grote verleiding van zwakke types in de showbizz? Zullen we nu eindelijk van deze misstanden verlost raken als de Agenda 2030 wat strakker wordt gehandhaafd?

 2. Ligt toch ietsie pietsie anders denk ik. Het is de macht van de invloedrijke coaches die leuke jonge deerntjes hun kweekstal in kletsen: https://www.youtube.com/watch?v=1idPrF17UP0

  Of is het misschien de eeuwige grote verleiding van zwakke types in de showbizz? Zullen we nu eindelijk van deze misstanden verlost raken als de Agenda 2030 wat strakker wordt gehandhaafd?

 3. Volgens de vakbond CNV heeft zeker dertig procent van de werknemers op de werkvloer te maken met ‘seksuele intimidatie’. Afgaande op de getuigenissen van diverse ‘gearriveerde celebs’ moet dat percentage in de showbizz nog stukken hoger liggen.
  Is dat ‘nieuw’ of ‘onthutsend’, in een mannenwereld, waarin het ‘geëmancipeerde’ zwakke geslacht nog steeds wordt beheerst door de ‘Heren der Schepping’ en vooral wordt beoordeeld op grond van seksueel ‘profiel’ en ‘performance’?
  Het zijn echt niet alleen ‘zwakke types’ die (moeten) meedoen aan deze achterlijke cultuur of er zich juist tot eigen schade en schande tegen verzetten.
  Mensen die jaren in de personeel werving & selectie hebben gewerkt kunnen er boeken over schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: