´De nieuwe grote bitcoin stierenmarkt start…nú!´

3

Dat is althans wat Didi Taihuttu van The Bitcoin Family ons vandaag meedeelt. De kalender toont zaterdag 27 juni 2020 en het is bijna 08:00 wanneer zijn heuglijke boodschap doorkomt. Zie hier onderaan de tweet. 1 BTC kost afgerond $9.163 oftewel €8.177. Hoe is hij daar zo zeker van? Want zoiets heel specifieks openbaar maken is altijd gevaarlijk. Het kan je geloofwaardigheid danig aantasten. Het belang dat anderen aan jouw mening hechten fel doen afnemen. Dat is: indien je een of meerdere keren fout zit in dergelijke voorspellingen. Zolang we Didi echter volgen en dat is toch al een paar jaar, is hij wel altijd overgekomen als een oprecht en betrouwbaar iemand. Met een enorme kennis en ervaring in het veld verworven, en immer op de hoogte van het meest recente cryptonieuws. Met deze vermelding erbij en dat zegt deze Mister B ook zelf: de pater familias is áltijd positief ingesteld. Een zogenaamde ´eeuwige´ bitcoin bull of stier. Dat moet ook haast wel, zo´n onwrikbaar geloof hebben in de toekomst van deze en gene digitale munten. In de schitterende mogelijkheden die blockchain technologie kan bieden. Omdat hij all in is gegaan in 2017. Zij lot en dat van zijn gezin (een echtgenote en drie tienermeisjes) aan bitcoin verbonden heeft. Zoals het deze oudste en grootste digitale munt vergaat, zo vergaat het De Bitcoin Familie…!

Alle neuzen in een richting

Gisteren, op 26 juni 2020, liepen voor $1 miljard bitcoin opties af, en de koers reageerde nauwelijks. Wat een positief teken is. BTC heeft zoals verschillende keren tevoren de Bolliinger Band (BB) van het 260-daags gemiddelde naar boven doorkruist. Nog maar net dus het is nog even spannend afwachten. Maar Didi Taihuttu lijkt zeker genoeg van zijn stuk te zijn om een nieuwe bitcoin stierenmarkt voor open te verklaren! Aan rond $9200 ligt de koers midden in de onderste BB en de bovenste. Zoals hij toont op de grafiek in kwestie. Van respectievelijk $6500 en $13.000. Zelfs, stelt Mister Bitcoin, als bitcoin tot aan die $6500 zou vallen, zijn er nog geen potten gebroken. Alleen onder dat niveau zijn all bets off. Hij haalt tevens de door ons net belichte MVRV indicator boven. Die hij net als wij als superbullish interpreteert. Didi spreekt dan nog over de verschillende andere indicatoren en aanwijzingen die allemaal in eenzelfde richting wijzen, namelijk…? We gaan voorzichtig blijven en met Didi Taihuttu, expert als weinig anderen zeggen: de kans is heel groot dat een nieuwe stierenmarkt zonet geboren is. Maar zoals de Engelse uitdrukking luidt: don´t bet the farm. Verwed er niet uw hele hebben en houden op…! Wanneer we dit artikel eindigen staat de dollarkoers van BTC op 9143 en de eurokoers op 8148. Spannend?1

3 REACTIES

 1. volgens :Jim Rogers
  Virtuele valuta’s buiten de invloed van de overheid mogen niet overleven – en zei dat de bitcoin-prijs naar nul gaat. Als de cryptocurrency als echt geld slaagt, in plaats van het onderwerp van gokken zoals het nu is, zal de overheid de cryptocurrency illegaal maken en elimineren.

  De overheid houdt van elektronisch geld. Omdat u met elektronisch geld kunt bijhouden wanneer, waar, wie welk bedrag heeft uitgegeven. Regeringen krijgen meer controle over mensen door middel van elektronisch geld. De regering wil alles weten. Controleerbaar elektronisch geld blijft bestaan ​​en virtuele valuta die buiten de invloed van de overheid vallen, worden gewist.

 2. Ik denk dat Joep hierin gelijk heeft.
  Centrale banken, regeringen, puppets zullen de meeste coins te vuur en te zwaard bevechten, zoals de Rooms Katholieke Orde honderden miljoenen mensen heeft gemarteld, berecht en verbrand, vooral vrouwen, omdat die de meeste spirituele, inzichtelijke, menselijke, krachtige, voortplanting elementen in zich hadden, onvergeeflijk.voor die navolgers kliek die zich momenteel schuil houden in het Vaticaan en het tuig ervoor, tot de kust weer veilig is.
  Dat de ware God ze ter verantwoording uit hun holen mag trekken.
  Genesis: , de oude onvervalste Griekse versie.

 3. Didi is wel consequent in zijn uitspraken en doelstelling, dat geef ik hem wel na.
  Verder denk ik, dat hij vanuit zijn hart spreekt, de uitkomst zal blijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.